Söndag !


jaha då ska vi se , vad som har hänt sedan sist !
i fredas så va de juh nationaldan , den tillbringgade vi på nordvik fördet va öppet hus där , och pappa skulle vara där med någon gammal traktor som inte hade blivit startad på 35 år !!! den startade .så då va vi där och strosade runt en stund sedan så va vi bara hemmade och gjorde inte så mycke , for med rasmus till mamma o Pappa , han har tillbringat hälgen hos mormor o morfar och varit på kalas hos Rasmus N
Ja och vi , vi va nere i sundsvall hela dan i går , for vid halv 9 på morron och kom hem halv 1 i natt ! de va bilträff och så solde dom en massa skrot ! och Patrik hoppades på att de skulle finnas nya fälgar till pontiacen men de fanns inte !
men han hittade lite annat skrot som han tycktes behöva !
effer vi hade ätit så for vi och hällsade på sussan och elli och deras respektive ! de va skit kul hehe de måste vi göra fler gånger =)och när vi hade suttit där ett tag , med förfriskningar till dom som inte körde  eller ammade , så bar de av till crusingen , måste säga att de va en välldigt bra crusing , de rullade på och inge  stilla sående som de brukar kunna vara , och sen hade dom  så att bilarna möttes , man körde mellan två rondeller och sträckan va lång , ja ne så de va jätte bra !
Idag har vi stängt klart hagen så jag ska skriva klart de här sen ska jag ta och fara och hämta hem min häst !
sen va vi och skulle hämta Rasmus men då va han ute och for med mamma så då hälsade vi på uppe hos micke och ellen , sen for vi hem och åt mat , efter de så for vi till pappa i skogen och hämtade han , sen for vi till stugan och där va markus och höll på o gräva så då bjöd vi dom på lite varmrökt lax på tunbröd macka och kaffe , de va väldigt uppskattat =)
Sen va vi ner till marti och hämtade patriks grejer som han införskaffade på marknaden , och nu sitter jag här !
ska ta och hämta min häst nu ja !
bye bye !

Kommentarer:

1 Elli:

skriven

Ja det va jääte roligt att träffas..

Ska kolla upp barnvakt så vi kan komma upp innan robbans semester tar slut.. ;)

Kommentera här: