helgen som varit !!!

har flytit på lugnt ... Lördag så va vi hemma och höll på och pyssla i regnet , fick ner betong plinten till lycktstolpen , men blöt blev man juh så de räkte och blev till ! så de vart till och gå in och värma sig en smula , ta en värmande duch , sen va man redo igen =)
Rasmus hade farit till Anna en sväng på dan så vi hamnade borta hos Lasse och Madde på både vin och jäger , mycke trevligt må jag säga =)

I går så hade vi bestämt oss för att averka en del grejjer på våran lista så de va upp med tuppen och ut , tack och lov så va de juh bra mycke bättre väder i går än i lördags ! så vi började med och göra klar lycktstolpen , så nu kan man stryka den pungten !
Sen så begav vi oss upp till förådet och stöttade upp golvet där som hade börjat sjunka ner i leran , vi kommer och måsta riva upp golvet där nästa sommar och verkligen göra de riktigt ! fylla sand och skaffa riktiga plintar mm , billigt värre !!!
medans älsklingen gjorde de så fixade jag de restrerande stolparna till gersgården , för nu kan jag juh göra klar den effer som vi har fixat lyckstolpen =) så snart har man avslutat ett till projekt =)
När vi hade gjort klart de så gick vi ner och satt upp en lampa vid garag hörnet så Patrik kan hålla på och pyssla med bilarna även när de e mörkt ! så även där ett projekt som vi kunde avsluta =)
och efter de så rensa vi sly nedanför huset och även klippte lite gräs , känns så otroligt skönt när man har gjort en massa nyttigt !
när vi va less på de så va de fortfarande en massa kvar på dagen , så vi bestämde oss för och ta en tur med Pontiacen , och turen gick till marie och mattias , även jens och anna-lena va där och drack kaffe =) mycke trevligt !

Idag så va de rasmus första skol dag , mammas stor pojk ! så de va till och ställa väckaren och kliva upp kl 6 på ledig dag !!!! jobbigt värre , men jag skjutsar han hellre till ullånger än att han måste byta skola ! , när jag hade lämnat Rasmus så for jag och Ronja till Marie och drack kaffe , surra och gick på prommenad , mycket trevligt ;) !!!
sen hämmtade vi Rasmus och nu e vi hemma !
De va tänkt att hovslagaren skulle komma och sko hästarna men hon dök alldrig upp så vi får ta kontakt med hon igen och kolla om hon kan komma en annan dag ! ja ne nu ska man väll börja med nån mat
Blir grillade kyckling spett tror jag

Bye Bye !

Kommentera här: