Onsdag och ledigt !

oj de va ett tag sendan jag bloggade igen !
Men man har som fullt upp på dagarna =)
ska se om man kommer ihåg allt som hänt i helgen !

Fredag
Ja de vart några tvätttmaskiner körda , sen vart de en del plockande av leksaker och dyligt sen tror jag inte de hände så där väldigt mcke mer !

Lördag
Dagen började med att vi for upp till övik och införskaffade ett tele objektiv till kameran , sen vart de en tur till Patriks farfar och Astrid , för hon fyllde år och sen har hon varit lite skräpig ett tag nu så vi kände att de va dax och hällsa på , efter att vi varit där och hällsat på så bar de av hem över för och byta bil till pontiacen och sen dra ner till s-vall där vi hade bestämt träff med Elli och Robban !
Kom ner dit och inväntade en tre rätters midda!  Tack elli för en underbart god midda , den svapfyllda karrén va HELT underbar , bara smälte i munnen  mmmmm sen va de jordgubbar och grädde och kaffe till efter rätt och de va inte dumt , efter att man hade suttit och gäst i deras soffa och surrat en massa så började våra barn bli trött så då bestämde vi oss för och dra ner till stan för och kolla på crusingen, vi stod på parkeringen ett tag och kollade och knäppte kort , vart väll inte sååå bra bilder pga att de va för mörkt ute , så de blir till och investera i en blixt senare !
sen prommenerade Elli och Robban iväg med en av deras vänner och efter som vi hade barnen med oss så kunde inte vi bara lämna bilen , så Patrik och jag for några varv på crusingen och sen parkerade vi igen , efter ett tag konstaterade vi att de va nog dax och dra hem över efter som kl va över 1 och jag skulle köra hela vägen hem , så jag försökte få tag i elli men me mindre lyckade resultat =) vet inte riktigt va dom höll på me men vi drog hem , och jag kan säga att jag va riktigt riktigt trött när jag kom hem jag syndade på vägen hem , barnen hadde fått lördas godis , och då hade Rasmus en center rulle kvar och efter en halv rulle så hade jag riktigt ont i magen och va riktigt illamående ! men de hjälpte ett tag vart lite piggare av sockret men gott va de inte !
vi kom hem kl 3 suck och jag stupade i säng efter vi lagt barnen !

Söndag
Söndags förmiddan tillbringade vi på vedbacken ! sen mitt i dan så kom Marie och Mattias på besök så då vart de kaffe och glass på alltanen medans barnen lekte i vattenspridaren och vattenpistolerna ! mycket trevligt med en massa surr =D
Gjorde mig för och bjöd familjen på fin söndags midda , grillade marinerad lax i folié och till de så hande vi skagen röra och sen hade jag svängt ihop en egen sås med gräddfil ,rödlök , gräslök o majonäs , blandade även i en creem frech och ägg i skagenröran och en härlig sallad till de ! har billder på de men jag hittar inta kabeln till kameran så jag lägger upp bilder an annan dag ! =)
Sen tog vi fram min färg spruta , Patrik har fått för sig att jag ska lacka ett par träskor åt han , och då ville han ha flammor!!! och jag har alldrig ritat flammor och änu mindre lackat , men han hade tagit hem en skin bit så jag höll på och plura och måla och till slut fick jag väll till de något så när ! har knäppt de osso men som sagt har inte hittat kabeln till kameran =/

Måndag
Ja då va de jobb för mig och Patrik och dagis för barnen!
och min dag på jobbet ska vi inte prata om , jag va mer slut när den dagen va slut än då jag hade sprungit 5 km !
Jag hade suttit 45 min på 12 timmar , sprungit upp och ner för trappor , och hade hölle reda på typ hundra saker i huvudet vi hade produkt byten på båda linjerna ! och då ska alla maskiner ställas om och sen ska jag se till att de e rätt påsar , kartonger ettiketter mm  pluss att Linje 4 ( den nya linjen) gick piss dålig , vi skottade bröd o skottade o skottade , fyllde contener på contener ! linje 4 pack är indelat i 2 våningar och då de går dåligt på bägge våningarna så blir de ett falit springande , jag hadde sååå ont i min rygg och ben när jag kom hem så jag la mig i soffan och jag orkade inte äta och de va kanppt att jag orkade gå till sängen !

Tisdag
Då väntade jobbet igen och de såg jag inte fram i mot !!!
men i går så va de problem med jäsningen och på trågen så de va till och skrapa jäsbanor och sen köra conteinrar från bottenvåningen, från kl 10 till 4 !!! så ännu en kass dag på jobbet , men de vart en hel del mindre spring i trapporna för min del ! , så när jag kom hem så plockade jag ihop kläder startade tvättmaskinen och hängde den som va i tvättmaskinen , vattnade blommorna . Plockade även i och ur diskmaskinen .

Idag
så har jag vikit tvätt , plockat lite till ! och sen har jag börjat rensa ur förådet ! för där kommer man nästan inte in ! Sååå mycke skräp som man inte vet vart man ska lägga , så medanas Ronja sover har jag börjat med de , hadde planerat att klippa gräset och sen börjar med gersgården , men de regnar ute idag så de blir till och pyssla inne !
Ja nu ska jag ta och fortsätta  med mina projet !
så vi höres =)

Bye bye



Kommentarer:

1 Elli Caramelli:

skriven

Var ju massa bilar som brummade, och precis då jag skulle svara la du på :( Men forstod att ni gatt hem ni som hade en bit att åka.

Men jag tro nog att ni var hemma före oss, jag missuppfattade ju bussen så det kom ju ingen. Så vi fick tralla från stan ända hem.. kl 04:45 var vi hemma, tog ca 2 timmar och 15 minuter.. oj oj oj !

Kommentera här: