på jobbet ...

En fredag kväll Blääääää!!!

ja tänkte jag skulle passa på och skriva några rader om nått !?

vi kan börja med båt resan ! de va helt klart en lyckad kväll må jag säga =) god mat , glatt sällskap och skapligt väder =)
De bjöds på underbart god lax och sill buffe på båten så man åt så de stod ut genom öronen hehe , sen hade vi lite priser så de vart till att utse skiftlagets gnäll kärring , skitlagets fyllkaja och skitlagets medarbetare , sedan så tog vi gruppfoto och sedan va de dax för sång ! Torill hade skrivit en egen text som passade väldigt bra in på oss och låten va 64 an =) så den sjöng vi på båten , och de va inte bara vi som va med på den där båten kan jag tala om =) liiite pinsamt men va f-n man lever bara en gång hehe så vi hade de jätte kul !
Ja osso innan jag for iväg på kvällen så passade jag och Rasmus på och baka , madans lilla sysster låg och sov , de vart choklad bollar som Rasmus gjorde nästan helt själv och sen svängde jag i hop lite mocka rutor , choklad bollarna åt Ronja och Rasmus upp innan kvällen va slut , men mockarutotna e kvar =) så dom ligger i frysen och väntar på nässta kaffe gäst !

Idag så ringde väckaren kl 7 men jag hade ingen större lust och gå upp så jag klev upp halv 9 när Ronja vaknade, sen ringde Ida en sväng och medelade att dom va på väg och hämta hennes häst så de va bara till och klä på sig och gå ut för och hjälpa henne och lasta hästen , efter de så klädde jag på barnen och packade deras väskor för dom skulle på dagis en sväng .
När jag kom hem efter att ha varit och lämnat barnen och handlat så dressade jag om och for till stallet , jag och Mia tog en tur med Cassan och Lill ungen , en sisodär 2 timmars tur !!! de va inte planerat så men de va så härligt och hästarna va på hugget så vi passade på .
sen va de bara hem , ducha och i säng !
vaknade vid halv 5 , klev upp och gjorde mig i ordning och sen bar de av till jobbet , och nu sitter jag här med en kopp kaffe och väntar på dismaskinen ska bli klar så jag kan rengör den !

Vi hade ev planer på och göra något anorlunda till midsommar , vi hade tänkt och far upp til junsele , men vi har inte riktigt bestämt oss än ! de e som en kostnads fråga !
far vi så blir de mindre penngar till västerås , men inte så lite att vi inte kan fara , men dock mindre ... så far vi inte till junsele så blir de nog att vi far ut till barsta över midsommar , och ev tar båten ut till högbonden för en picknick på klipporna ! ja som sagt vi har inget bestämt , och sen är inte Patrik klar med husvagnen än så de e inte säkert att vi far non stans !!! så då blir de picknick på gräsmattan hemma , elr gräsmatta o gräsmatta , de liknar mer en lägda än en gräsmatta , hade planetrat och klippa gräset nu när jag va ledig , men efter som jag va ledig så va de juh dåligt väder , tro ni att jag vart less när jag vaknade på eftemiddan och solen lyste ??!! de slår alldrig fel , så fort jag e ledig , så är de piss väder , men jobbar jag så då är de kanon väder , slår vad om att de e kanon väder i morron ! bara för att jag sak sova !!!
Ja i morgon bir de inte mycke sovet ändå , jag slutar halv 7 kommer väll hem kvart över 7 om jag e riktigt snabb , sen ska jag hupp kl 11 för och skjutsa Rasmus till en kommpis som fyller år och har kalas , så efter de så kommer jag väll inte sova så mycke mer kanske ! men då blir de bra om de e bra väder =) då kan jag pyssla på med gersgården !!! gud va jag tjatar på om denna gersgård ! men de kommer och bli sååå bra =D
Sen så måste jag ta och investera i nya blommor , de vart juh en frost natt för ett tag sedan och min blommor tyckte inte riktigt om de tror jag , dom flesta klarade sig men två plantor ser döda ut , så jag ska ta  och skaffa nya , men de blir när man har fått lite klirr i kassan =)
Ja ne nu ska jag kanske ta och göra något typ rengöra diskmaskinen , den är säkert full i gegga , som alltid !  och så klagar dom andra avbytarna på att den inte diskar !!! konstigt om man bara byter vatten och sen ser man att vattnet är alldeles grummligt när man bytt , kan man inte räkna ut att de kanske är gegga bellägning inne i hela maskinen !!! näää
jaja jag ska inte klaga får då har jag något och göra i stället ;D

< Bye Bye>

Kommentera här: