Våran lilla sjukling :/

Ja våran lilla Lovis !!!
Nu är hon inne på tredje veckan med snor och hosta , och ni som har träffat henne vet juh hur mycket hon rosslar i sina luftrör :(
Så här blev det efter att vi låg på sjukhuset med RS virus ! Eller rättare sagt så var det misstänkt RS virus dom tog tre prover tror jag och inget visade på RS så vi vet än idag inte om det var det eller ej ! Jaja skit samma .

Hon har aldrig varit riktigt bra så man inte hört något rossel, det finns som alltid där, innan hon vart förkyld denna gång så var hon riktigt bra så vi han juh tänka att ja men nu är hon frisk och brosket har vuxit till sig , men tji fick vi nu är hon lika dan igen :(

Vart en tur till läkaren i går igen , för och kolla om det satt i lungorna rosslet och det gjorde det :/
Men alla värderna såg bra ut på alla prover dom tog ,så det var bara en förkylning och det visste jag juh och det sa jag till läkaren också !
Frågade även om det inte fanns något slem lösande och lufftrörsvidgande som han kunde skriva ut mer än betapred som är cortison som man inte ska ge mer än i absolut nödfall !
Men han trodde inte det skulle funka med något annat så han skrev inte ut något annat häller , vist jag förstår att han inte skriver ut läkemedel i onödan , men jag tycker att det borde finnas något annat än cortison , jag menar som man kan ge när symtomen inte är så kraftiga så att hon slipper ha det så jobbigt , och framförallt så att vi slipper ge hon cortison !
Men han tyckte vi kunde kontakta öron näsa hals i övik eftersom hon inte blivit speciellt bättre sedan sist och så ska dom få göra en uppföljning där !
Så jag har nu ringt dit upp och väntar bara på att dom ska ringa upp !
Jag hoppas att dom kan hjälpa henne bättre än husläkaren, av dom kanske vi få något annat än cortison !

Älskade lilla skatt !

Kommentera här: