1 Läs mer >>
ja jag skulle juh bara fara och handla ! de vart inte så , eller jo jag for och handla och sen när jag skulle fara hem så får jag för mig och ringa Pappa , och då håller han på och hjälpa några grannar till dom och ta in hö ! och då tyckte han att du kan väll komma hit och kolla hur de går , ja sagt och gjort så for jag dit efter jag hade handlat , de hela slutade med att jag fick stå bak på vagnen och stapla balar !!!! skhit jobbigt men kul på sittt vis , så så va min dag igår så när jag kom hem kl 8 på kvällen så sa jag till barn och kar att , nu far vii och bada , så jag har badat rikktigt för första gången i år , och de finns inge bättre än och få hoppa i sjön när man har stott där bak och svettats och slete som ett djur ! jag kan säga att jag e glad att vi har självlastar vagn och hö kanon =) .
men de kom juh något bra ur de hela osso , fick tre stora lägdor med hö som vi ska slå ner och ta in , ska se om vi hinner få till slåtte maskinen så ska vi slå idag och hoppas på att de håller upp och inte blir något regn
ne nu sak jag gå och göra något vettigt
over and out

Måndag

1 Läs mer >>
då ska vi se vad som har hänt sedan sist !
vi hade juh främande sist jag skrev och vi vart väll 15 vuxna och 7 barn så de va fullt hus vill jag lova , men dde va riktigt kul !
sen så har vi fått in de hö vi hade slagit ner , vart väll 4 och ett halft lass , så nu väntar vi bara på att de ska bli tillräkligt stabilt väder för och kunnaslå ner resten , så de blir nog i morron vi gör de !
sen har de blivit en häst mindre  här , Texas åkte i går =( känns lite tomt , men han får de nog bättre där han hamnade .
sen va jag och ida o mia ute och red , red ner till vattnet och tog en av svalkande galopp  i vattnet , jätte härligt vill jag lova ! kände värkligen som om de va sommar då =)
Ronja hon går runt möbler och väggar , ställer man hon mitt på golvet så står hon utan stöd , så snart går hon väll utan stöd, och rasmus han är ute och kör kross för fullt .
jag och patrik fick vara för oss självaa ett tag i fredags =) vi va ute i barsta och hälsade på patriks mamma o Pappa för dom vile bjuda på grillat , jätte gott =) så efter de så for jag och patrik til skutskepparn och lysnade på trubbadeur och han drack en öl och jag en cola men de va så mysigt och bara sitta där och ta de lungt , och andas för ett tag =) så när vi kom till baka så sov dom båda två =)
Ja något mer tror jag inte ha hänt ! och i dag kkomer de nog inte hända så mycke heller , ska far och handla  för de behövs !
see ja !

upp datering !

0 Läs mer >>
få se !!! ja de vart juh inge hö intag idag ! de typ ös regnar =( blir så less !
idag har jag plockat hemma här , kört några maskiner tvätt så nu ser de hyffsat ut ! ska nämligen komma folk hit i kväll =) kul kul så då vill man juh att de ska se någorlunda ut !
senare idag så ska ida komma hit , så vi får fixa till hagen åt texas , så han får gå på lite grönare bete , och sen så ska vi lägga ut en anons på han så får vi se om han blir såld , har han inte blivet såld innan saluhäst visningen  kramfors så ska vi fara dit me han , och hoppas att de e någon som vill ha lill bubben ! ja ne nu ska jjag plocka lite till så allt e klart till i kväll .

Fredag

1 Läs mer >>
jaha då va de torsdag !
i går kom ida och lämnade av tråd , en hel del tråd ! så nu har vi både stolpar och tråd så i morgon så ska vi bygga hage åt lill hingsten hennes ! Patrik har juh en massa bilar på gården 16 st för att vara exakt ! så han föreslog att vi skulle ställa bilarna i mellan hagarna , som en barikad för om han skulle få för sig och riva tråden så skulle de va bilar i vägen och de vore väll fan om han skulle hoppa över, gör han de så blir han en väldigt bra hopphäst !
de va tänkt att de skulle vändas hö i går men de regnade ! de e så typiskt har som inte regnat något på hela sommaren men nå tusan ska de regna då man har slagit hö ! Så vi får se om de blir vänt i dag i stället , e ganska bra tork väder idag ,blåser och e soligt , och så får vi hoppas att de inte regnar i morgon så då kan vi ta in de då  ! 

just nu så sitter jag vid datorn och dricker kaffe , lillan ligger och sover , rasmus o Patrik e hos lasse och madde och pysslar på med traktorn , tänkte att jag skulle passa på och plocka lite medans hon sover .
 
ååå här om dagen , de va väll i tisdags så skulle jag gå och byta om , och ronja hon va i tv rummet och lekte , så när jag hadde bytt om och e på vägt till tv rummet så hör jag värdens duns och ett galskrik ! då har hon ramlat igen , så jag tog upp hon och skulle trösta henne , då märker jag att vänster arm e helt slapp ! och hennes axel ser lite mysko ut så jag ringer till mamma , inge svar ! panik ringer till patrik och förklarar att vi måste fara till akuten NU ! innan detta hände hade jag tagit av henne kläderna för att byta , så hon va bara i blöja , måste juh ta på henne nå kläder tänkte jag , så jag börjar tråckkla på henne kläder och när jag för in hennes arm mot hennes kropp så klikar de till , och jag tänkte fan nu har jag gjort de ännu värre , men då kunde hon använda armen i gen så den hade hoppat ur led och när jag gjorde den rörelsen då fick jag tillbaka den på plats , min stackrs lilla olycks korp . men nu e allt bra =)

torsdag

1 Läs mer >>
kan ju kanske på stå att de va ett tag sedan ! sorry
vi har varit nere i  västerås på power big meet , den årliga trippen ! vi hadde som bestämt oss för att inte åka , och lägga pängarna på saker som skulle göras hemma här , men typ en vecka innan så sa patrik , vi far !
så sagt och gjort så for vi med husvagn och barn ! kan säga att några barn kommer inte med nästa år !!! inte de att dom gnälde i bilen de va inga problem , men nere på marknaden ! Rasmus kunde typ bara försvinna för han såg något roligt ,sen när han hade gått dom där tre kilometrarna så va han ganska trött och less, medans Patrik ville juh strosa mera  och sedan va de typ 35 grader varmt så Ronja hon låg i vagnen och gnälde för att hon inte fick vara fri och röra sig som hon ville , och så va de juh VÄLDIGT varmt !!! med tanke på att de är på ett flyg fällt så de va ingen skugga någonstans , som tur va så hade vi tagit meed parasoll så jag gick till bilen och så satte sig jag och barnen där och fick saft och kexs medans patrik stosade på på marknaden !
När vi hade parkerat huvagnen så gick vi till badstanden på kampingen och badade Rasmus plaskade och lekte och även jag =) hehe och de såg juh ronja så då ville hon med , och de va juh lite kalt i vatnet så jag tänkte hon vill nog inte bade , men så fel jag hade och satte sig i vattnet och plaskade så hon blev alldeles blöt i ansiktet =) tyvär så hade vi både kameran och filmkameran i huvagnen så vi har inget bild bevis på första gången hon badade =(
Sen så bar det i väg hem över vi kom hem på lördag efter midda och då va de bara och slänga sig i duchen för då skulle vi på bröllop fäst på kvällen och de va riktigt kul , längtas tills den dagen jag få vara brud ! om den dagen ens kommer , Patrik e lite tjurig på den fronten !
sen i söndas så hadde vi barn välsignelse på pingst kyrkan och sen va de midda på björnstugan , efter middan så va de hem och bygga hage för idashästar men de gick ju inte så bra texas sprägde tråden och rymde in till mitt och mias ston så de höll på och bli bäbis !!! så vi måste gör något special , men vi vet inte vad än , ja de va väll typ vad jag kommer på vad som har hänt , de har säker hänt mer men jkag kommer inte ihåg !!!
see ja !!!

2 veckor sen sist !!!