0 Läs mer >>

förkyld  varför ! har svin ont i huvudet , snuva o ont i halsen . Synd om mig !!!
de börja med att jag va hos min mor i Onsdags , hon va snuvig ,hade typ varit där i 10 min så hade näsan slaggat igen, super kul!!! vaknade i går morrse me att bihålerna va helt spräng fyllda =(  och lika dant i dag , och i dag som de e så fint väder !!!
ja vad har hänt i detta hus sen i måndags då .
 i Tisdas så va jag , Rasmus o Ronja på baby sång , och de va jätte många barn där kul =) sen efter de så ringde Patrik och kollade om vi skulle fara ner te s-vall , så de vart en sväng ner dit och Patrik handlade nå grejer till bilarna  , och så köpte vi en kross hjälm åt rasmus, tänkte jag att ja skulle få träffa elli !!! men de hans inte me , för när jag änteligen kom in te birsta city då va hon på väg hem och när vi skulle hem vart de så sent så vi for hem i stället men de kommer ju fler gånger =) .
Jag skulle ju väga mig på vv men jag va ju nere i s-vall hela kvällen kom inte hem förän 21 så de vart inget , lika bra de för jag har inte gått ner något , få se om de blir något till nästa vecka , men jag tror inte de , efter som jag e förkyld och har i princip inte gjort något annat än och lega på soffan och ätit chips =).
I Onsdas va jag te kramfors och köpte et lager åt Patrik då jag ändå va där så gick jag in på dollar och köpte en ny skur hink o mopp pluss dircka o en massa annat , sen när vi va på väg hem så svängde jag in på kläd extra och kollade om dom hade rea på nå overoller och de hade dom , så de vart en son åt Rasmus , han behöver de till fjällena, och sen så va vi juh hos mamma och vart förkyld .
Igår så vart de soffan hela dagen Rasmus kommpis anna va här så dom leka och skötte sig själv så de va skönt , och den här dan kommer inte att va så mycke annorlunda , se om jag har något och skriva i käll i så fall ska jag försöka och göra de !

förkyld !!!

0 Läs mer >>
jaha ännu en svullar helg till ända , ska bli intresant och se hur mycke man har gått upp den här helgen , för jag kan omöjligen ha gått ner ! ja menar påsk godis , påsk mat , tycker inte jag har gjort annat än och ätit ...
Få se de va 12345 dagar sedan jag skrev de bli alltså torsdag de vart ingen handling då va så trött så de vart och trolla med knäna den dan me mat =) .

IFredas va de och fara och handla , jag och Ronja for till coop i H-sand där tillbringade vi 4 timmar hehe, jag kan gå och titta , jämföra priser och så hur länge som hälst , då spelar de ingen roll på vilken affär jag är på . Kan tala om att jag köper inte ett klädes plagg övre 200 kr så om ett par jeens kostar 350 så blir jag snål !
Sen va Patrik och Rasmus hos dom jag har hästen hos , och skruvade bilar så då när jag hade kommit hem och dummpat handel , gjort mat och ätit så gick jag en promenerade jag dit me Ronja 3 km .
Stanade där hela kvällen , Patrik badade "kanibal tunna " vildmarks bad och jag tog ett halft glas vin .

ILödas så va jag ute och red i en timme =) Jätte härligt .gjorde två tårtor åt Mamma . sen på kvällen så va vi hos mari o Mattias .

I går så va jag och barnen på kyrkan och åt tårta =) och sjöng . sen på efter middan kom min lille bror hit me skotern , så jag fick bjuda han på midda . Sen hände de inte så mycke mer .

Å i dag så va jag ute och red igen , va så härligt väder så jag kunde inte låta bli , efter de så städade jag lite , medans Rasmus o Patrik va ute och skörde lite skoter , gjorde tjock pankaka med bacon till luch och efter luchen så åkte patrik o rasmus lite mer skoter , medans jag o Ronja tog en promenad på 15 min .
sen satte jag mig ute i solen och läste en god bok och drack ett anntal koppar kaffe medans hon sov .
sen vart de midda och då gjorde jag grekisk pytt i panna , klyft potatis , skivad paprika i olika färger , klyftad lök, kött i marinad , ( sambal olek ,soja,olja,två vitlöksklyfter) Skivad tomater , feta ost och riven ost , in i ugnen och servera med creem frech smaksatt med sweet chilli super super gott ...
Nu ska jag gå och våndas över att jag måste väga mig i morron och je min dotter lite mat

påsk ... Suck!!!!

0 Läs mer >>
ååå vad söta dom e dom små påsk gummerna =) hihi
vi har nu kommit hem i från påsk firandet  , och barnen dom sjöng så fint , men Rasmus han ville inte måla sig något de va som bara för tjejer ! så han hade bara en kvast och så hade han ritat en stjärna i pannan .
ja han e rolig han !
Vad har jag gjort mer i dag då jo , hittade en annan modell på nappen så jag köpte den och de värkar nästan som om hon kan tänka sig och somna med den , vi va nämligen ute och gick efter påsk firandet , jag ,Maria och Ullis , och då somnade hon med den i mun peppar peppar =)
sen efter vi hade gått våran runda så hade vi tid över så vi stannade och åt på cesar  så de e vad jag har gjort i dag  hitils.
Ska fara och handla efter jag har varit på massage , de ekar i kyl och frys , och sen får vi se om jag gör någon fin midda eller om de blir mackarer o korv , kanske till och med äter ute , men de har jag gjort en gång i dag , och med tanke på att jag hade gått upp i tisdags så ska jag nog försöka låta bli de =) jaha vad ska jag hitta på nu då fram tills jag ska fara till massagen , ska nog gå och göra upp en brasa ,för atrt kunna ducha , e lite svettig och dann efter prominaden , sen vill man va lite fräch när man ska på de .
å jag måste bara tala om att jag har ätit godis i dag , snodde lite av Rasmus påskägg
fy mig ,fy mig .
Ska nog sitta en stund på cykeln bara för de !!!! i väntan på att de blir varmvatten

så sött!!!

1 Läs mer >>
Vaknade kl halv fem av att Ronja va hur pigg som hälst  , hon låg och drog mig i håret , den lilla marodören !
ska snart fara och hämta Rasmus hos mormor o morfar,och sen ska han på dagis och sjunga och klä ut sig .
tänkte att jag skulle gör ett nytt försök och promenera i dag , se om hon skriker lika mycke , men jag vet juh att hon somnar på 45 min =/!!!!! inte roligt  .
ja jag städade  huset  i  går hurra för mig  , tycker att jag har blivit ganska duktig på och plocka undan hihi
ja jag skriver väll mer i kväll så  får vi se vad dagen hade och bringa =)

strålande dag !

1 Läs mer >>
Jag blir tokig !!!
skulle juh gå till stallet i dag , vilket jag gjorde har varit ute och prominerat i en och en halv timme , men hur kul är de när man har en unge som ligger och galskriker i vagnen !!!!!
Hon e mätt , tor och lagom varm , och ändå så bara skriker hon ja jag blir tokig .
nu kanske vissa tycker att jag e hård men hon fick ligga där och skrika tills hon somnade vilket va typ 900 meter innan vi va hemma sen sov hon en kvart ute på bron ! .
och nu e hon hur glad som hällst  , ja man kan inte bli annat än tokig !!! =)

suck !

0 Läs mer >>
Ja ha vad har hänt ... i Lördas så kom min storebror och hans familj och hälsade på kul kul satt och åt tårta och pimplade kaffe .
och i Söndas så va de tidig posk midda hemma hos mamma och pappa , alla va där mamma , pappa, mormor , morfar, mina bröder och deras sambosar och barn och så jag och min familj , så de va fullt hus 13 personer de tycker jag e kul , så de vart en fyra rätters midda plus en del choklad , så söndagen va en stor syvndar dag ...
I Måndas så passande jag på och städa huset igen behövdes kan jag säga .
och I går va de dax för invägning igen , sa juh att jag skulle försöka passera 100 streket , men icke de inte , hade bara gjot så jag kom längre i från +0,6 skit ,skit ,skit .... blir man less eller ! men de e klart jag har juh inte varit så ducktig på och motionerat i helgen och sen har jag inte ätit så nyttigt , men ändå =( måste skaffa en steg räknare
 morr spott fräs ......
I dag är de en strålande dag , sitter här med morron kaffet och myser , ska ta och klä på Ronja , lägga henne i vagnen och gå o släppa ut min häst de blir kanske 6 km och gå en lagom prominad =)
Rasmus va sugen på mormor så jag skutsade dit han i går och så har han sovit över där , så man behöver inte fara till dagis i dag , skönt .
ja jus de , va de i Mådags , ja jag tror de, jag höll på och vika tvätt , då hör jag väärdens brak , då va de lilla fröken som hade tagit tag i gardinen och drog , och ner kom gardinen och gardin stången , så när jag kom in i tv rummet så stod hon med garnin över huvudet och skrattade tossiga lilla fröken =)
nä nu ska jag dricka upp kaffet och gå ut och gå ...

dax o uppdater !

0 Läs mer >>

ja vad har hänt i vekan !
i måndas så städade jag igen och tvättade undan all tvätt skönt och fått de gjort , tänkte att man skullle försöka och hålla de så här nu , och jag kan säga att de har jag gjort =) åt minstonde i 4 dagar hehe
ne men de va vad jag gjorde under hela dan

I Tisdags va jag och Ronja på baby sång och de tycker hon e ganska kul , de e nog jag som tycker att de e roligt , träffa andra mammor och så sen va de invägning på viktväktarna och jag hade juh gått ner 0,3 men de e alldeles för lite enligt min mening , satsar på och nå under tre siffrigt till nästa vecka och dit är de 1,4 kg och de ska man väll klara de e bara och je fan i go sakerna , och sluta och äta när man e mätt , de tycker jag e jätte svårt , om jag skulle tillåta mig och äta de jag ville så skulle jag nog bli en sån där man ser på tv , en 500 kg fettma bärg , måste fan ha nå fel !!! .
kan sitta och smälla i mig en massa onytigheter och sedan får jag sååå dåligt samvete , men hitils i veckan har jag klarat mig ganska bra hat typ inte ätit allt för mycke

I Onsdags så rägnade de en massa så jag kunde inte gå ut och gå ! så de vart  en kvart på motionscykeln i stället , jag tycker inte riktigt om min motionscykel , vill hällre ha en crosstrainer , men Patrik tycker att jag kan anväda cykeln så länge , menjag har som mål att jag ska köpa en sån när jag har nått under hundra strecket ...
Ronja fick sin 5 månaders spruta i dag , hon va så duktig sa inte ett knyst .
På kvällen va jag och Ronja på ljus party , hade man haft pengar hade jag handlat järnet , men som vanligt så har man inte ett ruttet öre , såg blandannat en jätte fin ängel som ljuslyckta och sen ett kors i handblåst glas som jag ville ha men allt de skulle typ a gått på 2000 spänn så de va bara och glömma =( .
e så less på och inte ha nå pengar de ska va slut jämnt gaaaa !!!

I går så tog vi sovmorrgon och va sena till dagsis en hel halvtimme =) sen när jag va på väg hem tändes ladnings lampan på mercen , ringde till min sambo och kollade vad jag skulle göra , kolla om remmen är hel är den de kan du fortsätta köra , är den inte de så får jag komma och hämta dig .. som tyr va så va remen hel så jag kunde fortsätta köra , men när jag kom till stallet så började de lysa som en julgran inne i bilen så då fick jag snält byta bil där och fortsätta hemmot , visad sig att de va generaton som va paj  så patrik bytte den i kväll , men när vi ända hade bilen i garage så tänkte han byta olja osso , så i dag har jag ingen bil , eller jo de har jag för min sambo är något av en skrot nisse , han samlar på gammla  bilar  "de kan va bra och ha" säger han gämt och drar hem ett gammalt vrak de e så man kan bli galen =)

Idag så är de städ dag had jag tänkt , ska ta en sväng om med damsugaren och me moppen och sen ska jag köra lite tvätt och så , ... skhit va kalt de e i huset i dag , måste nog gå och elda nu ... jaja se om jag får tid och skriva något i kväll  . hej så länge

hänt i veckan !

1 Läs mer >>

Jag gjorde de !
i fredags städade jag hela huset inklusive de berycktade tvätt bärget, så nu ser man en säng igen =)
men de syns inte att jag städade i fredas de skulle behövas damsugas igen !
få se om jag dopar mig med en kopp kaffe ocoh tar en dans med damsugaren =)

i går va min vän elli har med sin familj de va typ as länge sedan jag träffade hänne , de va skit kul och sitta och surra med henne =) osso kom ida så hela" brögänget" va samlat ;) ,
kanska ska förklara "Brödgänget" : de va så här att när jag ida och elli va yngre de va typ 7-8 år sedan
så hade ida sin häst hos mig och jag hade då två hästar bland annat en nordsvensk som elli fick rida på hur mycke hon ville , så varge da efter skolan så hoppade vi av hemma hos mig och satte oss och åt ...ja just de bröd , smörgasar och i bland gjorde vi mat sen bar de i väg till stallet och så va vi ute och red i ca 2-3 timmar ... Mins en gång då pappa kom hem vi vafortfarande ute och red , och så hör jag papppa ropa på mig så jag rider till huset och får värdens utskällning över hur tre tjer kan vräka i sig två kg köttbullar , de går alldeles utmärkt om man bara äter köttbullar =)
Så de va mina bröder som döpte oss till "Brögänget "för att vi åt så mycke bröd =) de va tider de !
a nog me te baka blickar

Idag har de inte hänt så mycke har mest bara slappat ska nog ta en dans med damsugaren sen , just nu är vänner till familjen här med sina barn , och de e ett himmla liv och spring , ja jag ska ta och va lite sossi nu men jag kanske skriver en rad i kväll eller i morgon

Jag gjorde de

0 Läs mer >>

de e så typiskt mig alltså ... planerade ju och ta en dust med den ovikta tvätten men inte de inte
de e så myck roligare och sitta här framför datorn =).
Nu sover bägge barnen , Rasmus skulle följa med Patrik och hällsa på en kommpis men de tog så lång tid för Patrik och göra sig klar så han somnade ute i hallen med ytterkläderna på haha
ja han kan då sova överallt den pojken =)
Ronja och jag tog ett varmt bad efter att hon hade ätit kvälls gröt , va och köpte annan gröt i dag och hon värkar tycka att den gick bättre och äta och sen satt vi bara och myste och hon låg och åt från mig så nu funderar jag på och gå och lägga mig .
Men i Morgon MÅSTE jag gör något åt den ovikta tvätten !

suck!

0 Läs mer >>

Ändrade planer !
De kan lättt bli de för mig ... skrev juh att jag skulle vika tvätt , men då va de juh så fint väder ute så jag Ronja och Rasmus va ute i stället , så kom min bror Jonas så vi grillade korv och Jonas och Rasmus åkte skoter
vi har typ alldeles nyss kommit in ,men än finnes de juh tid . de e bara de att de e såååå
tråkigt och göra hus hålls sysslor , skulle behöva damsuga osso men som sagt de e ju sååååå trågigt
nr nu får jag ta mig i kragen och lyfta ett finger , tror Ronja e vaken nu osso så hon ska väll ha mat snart och sen skajag fundera ut någon mat men på återhörande

ändrade planer

0 Läs mer >>

jaha nu har man blivit bloggare =) Vart inspererad av en kommpis som osso bloggar och tänkte för mig skälv ja de kan juh vara kul =)
Va på vicktväcktarna i går hade gått ner 2,3 kg hurra för mig , =) nu e de bara 36 kg kvar till dröm vikten, käns inte bara lite tröstlöst =/ , att de e så långt kvar menar jag =)
Mina små gullungar vaknade halv 7 i morse vilket dom brukar göra , dom har ju inte lärt sig att man kan ta sov morgon om man inte ska på dagis , de e klart Ronja har lite svårt och sova över huvudtaget hon ska bara ligga och snutta , men hon e ju bara 5 månader men än då ! hoppas att de blir bättre snart , annars kommer min rygg och gå av !!!
hon ska få äta potatis mos i dag , se om hon tycker om de ,
hon åt gröt men så helt plötsligt så tycker hon inte om den , hon e konstig hon
och Rasmus ja han har juh sin vanliga rutin även fast de e lov

Vad händer i dag då ? ja jag hade tänkt att man kanske ska ta i tu med tvätten har typ en hel säng full med kläder som ska vikas och sen har jag två tvätt korgar som ska tvättas ,
men nu ska jag se om min dotter vill äta innan vi far och släpper ut Cassandra

jaha ja!!!