1 Läs mer >>
ja de gör nog dom flesta ! för utom dom som gör som jag , har ett jobb som man måste vara på på natten , den som kom på natt skift  måste ha varit dum ! ja inte han jag träffa mina små änglar heller ! , bilen pajjade för patrik i morse eller i går morrse ! så då fick han lov ocvh laga den hos sina föräldrar så vi träffades inget innan jag for och jobba =( surt !!!'
Ja här går de juh som de alltid brukar gå ... inte alls !!! och så har jag jätte ont i magen och känner mig alldeles spy färdig ! men jag tror bara att de e för att man e trött och att kroppen igenteligen ska sova ! Brukar kunna få så i baland hehe ja ja men nu e kl 01:21 så nu har jag inte så mycke kvar av min rast men vi höres !

alla sova i tysta ...

0 Läs mer >>
ja då va de dax för en natt vecka ! Har nu jobbat 4 veckor nu och jag är less ! men de e juh ett jobb och de måste man juh ha ! annars bli de inge bra =)  jobbade extra lördag natt så man hoppas jjuh att denna lön ska bli lite bättre ! den här månaden har varit tung ! räckningar för ca 17 000 och sen vart de ett glapp mellan försäkrings kassan och lönen från jobbet , de va så att jag trodde att jsg skulle få åt minstonde halva min lön från jobbet och hslva från försäkrinskassan men jag fick ingen lön alls och så bara hälften från försäkringskassan , så de vart lite lite denna månaden !!! och sen så är de juh penngar som går åt till hästarna och mat åt dom , och sen ska vi juh ha mat !!! men de löser sig nog , de brukar göra de till slut !
Ja vad har vi gjort i helgen då ! i fredas så for jag till Ida och lämnade min sissta pengar för hon skulle fara och hämta balar denna gång ! och då vart de att bestämt att dom skulle komma och basta hemma hos oss =) och va hade jätte kul !!! den enda som saknades va Elli , Ida och jag satt i bastun och surra och drack vin ! sen så kom kararna också ! vi bastade i kanske 3 timmar =) hade som mest 100 grader VARMT !!!
Sen på Lördag så va vi bara hemma och jag stängde om hagen , tankte att de va bäst innan de fryser i markan , de kan bli lite svårt och slå ner stolpar då ! =)  ja sen så skulle jag juh upp och jobba på natten så jag gick och la mig kl 18 och sen upp kl23 för att sedan fara och jobba ! Jobbade till 10 sen va de bara hem och fixa med hästarna , skicka i väg rasmus till söndag skolan , sen vart de lungt så jag la mig i kanske två timmar ! efter de så va de mat kl 15 hos mamma och Pappa , Farsdags midda !!! och där va vi till halv sju sen for vi till Djupenstöm för och ta in hästarna och där vart vi väll till 21 sen va de bara hem och sova !
Idag så har jag inte gjort så mycke ! skjutsat barnen på dagis och sen va jag en sväng till Ida Lillja och drack kaffe sen så for jag hem och delade på hö balen och gav hästarna ! sen nu sitter jag här och skriver ska ta och gå och lägga mig nu så jag inte är typ drötts trött i natt =) får se om man hinner skriva något i natt !!!

NATT I NATT =)

natt vecka !

1 Läs mer >>
ja då är man ledig i dag ! jobbade natten mot måndag ! de e fan inge kul och jobba och 12 timmar på de , kan juh säga att jag är helt slut när man kommer hem !
Patrik fick inte sova så mycke den natten han häller ! lilla fröken Ronja hade bestämt sig att kl halv två så skulle pappa och hon upp ! men de tyckte inte pappa lät som någon vidare idé =) så kl 4 så lyckades han få henne och somna , så dom va hemma när jag kom hem kring 9 så jag fick träffa dom en liten stund på morron , sen så hadde jag sove fyra timmar så ringde Patrik och sa att Ronja hade feber och då va de bara och fara och hämta henne , ja va mer död än levande kändes de som ! men vad gör man inte då , och mycke riktigt när jag kom och skulle hämta henne så va hon jätte röd blommig och ögonen va alldeles glansiga och trötta , sen när jag tog i hon och fick kramen då va hon juh bränn het ! så de va bara och fara på läkarstationen och fixa alvedon och när jag ändå va där så kollade jag om dom kunde kolla på hon och som tur va så hade dom tid , så docktorn lysnade och klämde och kände , är så less på att hon har den hämska hosta , kollade med läkaren om de kunde vara krupp men han sa att de lät inte som de utan de va en kraftig förkylning med mycke slem och så ! så jag fick Mollipect och sen for vi hem och myste i soffan jag ronja och Rasmus , ja och han vart juh inte glad över att måsta fara hem tidigare från dagis , men de gick över när jag sa att vi skulle till docktorn , då vart de genast inntresantare =)
Övrigt i Helgen så jobbade jag freda natten och sov halva lördag sen kom Ida och vi stängde upp till Boxarna , och de va ganska hårt i backen kan jag tala om ! men vi lyckades =)
sen på kvällen for vi till garannen som jag har min andra häst hos och drack grogg och badade vildmarks bad och de va jätte härligt !
Sen på söndagen så va Rasmus och Ronja på kalas hos Rasmus blivande klass kamrat Emilia sen när vi kom hem så va de i prinsip bara och gå och försöka vila eftersom jag skulle jobba natt ,-
Ja sen har vi bytt rum Rasmus har fått tagit de som va data rummet och Ronja har fått Rasmus gammla rum och datorn ska vi flytta till vårat sov rum snart !

ja nä nu ska jag ta och fortsätta och städa och sen får vi se hur dagen blir , om jag hinner nå mer !

en ledig dag !