0 Läs mer >>

... vad som hänt sedan sist ! tror inte att de har hänt så mycke ! Jag Jobbade hela förra helgen och Måndag o tisdag ! gick väll hyffsat , tungt och fara och jobba på helger när inte Patrik behöver de ! men de e bara och bita i hop , man ska vara glad att man har ett jobb ! 

sen va Patrik hemma och va sjuk onsdag och igår så vi han träffas lite mer den här veckan =) men de va juh iinte så roligt att han va sjuk så klart ! I Onsdags så va de dax för en ny bal ! redan ... räknade ut att dom har typ smällt i sig run 45 kg per dag , och de e dubbelt mot för vad dom normalt äter , så jag hoppas att denna räcker längre än en vecka ! I går va jag ute och red på Oden och de gick kannon bra =) han klarade av och gå i ballans och sammlad i ett helt varv och de efter typ två månaders ridning och då har jag inte rede mer än två dagar i vekan på han ,  och sen så håller han på och lära sig galloppen , och den sitter snart men han är inte sammlad än där men de kan man inte begära än ricktigt heller men snart så eftter nyår så kanske vi kan börja hoppa lite vill inte göra de än när han inte fattar galloppen som han ska  =)

Nä nu ska jag ta och gå och lägga mig , få se om jag skriver något på mina raster i natt =)

natti natt 

då ska vi se ...

0 Läs mer >>
ja då har de gått e vecka sedan jag bloggade =)
ja hela förra vekan så jobbade jag natt halv 7 - halv 7 JOBBIGT !!! så nu har jag ledigt i en vecka och så börjar jag på lördag igen =/ vill inte !!!
ja Rasmus fick feber och jätte ont i huvudet i Onsdags så de vart inge dagis för han , men de gick över på ett dygn när han vaknade i torsdags så ville han gå på dagis men patrik och jag tyckte att han skulle va hemma , då va vi inte mycke värd i hanns ögon ååå va dumma vi va ! men denna vecka har både rasmus och ronja varit på dagis halv 9 till 12 såå skönt och få lite egen tid ! hinner till och med rida om jag vill , har dock inte gjort de dom här två dagarna för man vill juh va till gänglig om de skulle bli något på dagis !
Har varit och druckit kaffe hos folk och surrat ! och de e juh kul de osso =) sen har jag väll gjort de man alltid gör tvättat , diskat, städat och lagat mat =) !
i frdas va vi och hämtade rund balar åt hästarna , ställde in den i lördas , och jag tror att dom har stått och ätit sedan dess , dom två kommer och bli smäll feta !!!
ja ne nu ska jag ta och klä på barnen för dagis !
he råå

en vecka sedan sist !

0 Läs mer >>
ja nu är kl 02 30 och jag har avslutat min rast snart , och jag är trött !!! jätte trött , ska se om jag orkar skriva något nästa rast ! fyy jag vill inte jobba !!!! och de gör inte saken bättre att de går skit nere i packen häller =(

på jobbet !

0 Läs mer >>
ja då va de tisdag och Ronja har varit på dagis i två dagar nu och de går hur bra som hellst =) hon typ struntar i mig helt , hon tycker att de e så kul och leka med barnen och alla nya leksaker hehe ! hon han dock bara vara på dagis en dag så vart hon förkyld !!!
Ja så snart börjas allvaret för mig me , jobbet väntar på måndag huva ! jag gruvas värkligen, man blir bortskämd nu när man har varit hemma i över ett och ett halft år men men då går nog bra bara man har kommit in i de hela !
ja så fyllde Ronja ett i fredas och då va de kalas
fick en massa kläder och och tre gose djur och två leksaker och pengar !
sen stannade Ellie o Robban över natten och de va jätte roligt , ja o Ellie satt och drack vin och surrade en massa gammla minnen =) as kul va de ! hoppas de inte blir långt till nästa gång hehe
Ja vad har hänt mer , ja söndagen ägnade vi åt och försöka få i gång tracktor för Patrik hade tankat nå gamm disel som de va skräp i och de tyckte inte tracktorn om ! Så i värsta ös regnet så höll han på och skruva och byta en massa filter så 4 timmar senare så gick den !
Ja och mina boxar kommer så saktiga upp , de har juh inte varit så trevligt väder så man har juh inte velat vare ute och hölle på nått , men igår så grävde vi för plintar och ställde dit dom och så i dag ska vi ställa upp kant stolparna och spika fast botten plankan  fram till och hinner vi något mer innan de blir mörkt så börjar vi nog och spika dit tak stolarna , ska ta me kameran och fota lite ,så ni får se hur de ser ut =) men nu ska jag ta och vika lite tvätt och tvätta diska och laga mat !

over and out !!!

tisdag !

0 Läs mer >>
Ja de formligen vräker ner nu !!! och mina stackars krakar som inte har sin boxar klara än =( men dom har varma gosiga täcken på sig , men ändå !
ja idag har jag varit på dagis med Rasmus och sedan for jag och hällsa på storebrors tjej Jessica och deras dotter Mathilda , satt och drack kaffe och surrade tills de va dax och hämta Rasmus på dagis igen !, så nu har vi kommit hem och så , jag har väll täkt och sanera huset så att de ser någorlunda ut tills i morron men de e juh så att när man har små bus troll såm tycker de e jätte kul och dra ner saker som mamma har plockat upp , så är de inte så lätt och hålla ordning =) men jag ska göra ett försök i alle fall hehe
Igår fyllde momma ut barsta år så då va vi där halva kvällen och åt tårta och pratde med henne =)
ne nu ska jag gå och älda så de blir varmt i huset och jag får varmvatten så jag kan torka golven !
see ya !!!

regn regn och åter re...