2 Läs mer >>
ja de kan man lugnt säga ! 6 dagar ujujuj skärpning på mig =)

tisdagen bestod till mästa dels av städning ! fick både Ronjas o Rasmus rum städad plus att jag han med övrig huset osso , va som en riktig virvellvind hehe

Onsdag så va de jobb hela dagen ! tråkigt värre ! när jag kom hem på onsda kväll så vaknade Ronja till en sväng och va bränn het !!! men ååååå då hade hon 40 graders feber och en riktig grön snuva och hes , så de va bara och ge alvedon och sedan välling , som tur va så somnade hon om , så Pappa Patrik fick snällt planera och va hemma torsdag o fredag !
Kom sedan på att jag hade planerat med Elli att vi skulle dit ner på Lördagen för och fira Emil och sen skulle vi stanna och äta midda där med dom , men de fick vi juh sluta ut =( inge kul
sa till patrik att då får vi grilla hemma här själva då !
ja så flöt torsdan på och sen fredan och ronja hade fortfarande feber på fredag morron men inge hög feber så den va på väg bort men snuvan den va kvar !
Jag hade planerat med och skaffa barnvakt till ronja över dagen på lördag så jag och Rasmus och Patrik kunde fara ner till S-vall och gå på birsta och dels handla kläderr åt mig och sen för och handla mer mat ( frysen vart inte full ;)
och sen fara till Emil som fyllde tre då på lördagen , men se någon barnvakt de fanns inte och få tag på , men sen va ronja så pass bra på lördagen så hon fick hänga på ändå febern va som borta , effter att stressat runt på birsta landane vi hos Elli och Robban vi halv 2 och där va kalaset i full färd med kakor bakelser och tårta och givetvis kaffe ! underbara Elli hade gjort sig till med och göra små marsipan bakelser =) goda va dom säkert , men jag tog bara en slät kopp efter som jag inte äter godsaker !
Efter att övrigt folk hade gått/åkt hem så tog sig grabbarna en öl och några glas wisky ;) och elli undrade om inte vi ville stanna på midda , och så här i efter hand hade de varit helt underbart och sitta på deras altan och surra och grillat men efter som Ronja hade varit sjuk och vi skulle igentligen inte ha haft hon med oss och vi skulle grilla hemma , så skulle vi få främmande som skulle grilla hemma hos oss ! ja de vart stressigt , hade kanske varit enklast om men ringt till Ida och övriga och sagt att vi inte kommer hem =) hehehe nä så kan man juh inte göra ! så vi tackade för oss och sen bar de av till willys och sedan hem ! väl hemma väntade vårat främmande på oss , Ida och emma viste juh vart nyckeln va så dom hade förberett grillen och tänt den , efter en massa surr och dyligt så vart de mat sen lekte vi ,så ska de låta och charader de vart en del skratt !!!
Kom och tänka på en sak när jag sitter här och skriver , jag är fruktans värt bra på och planera ! MEN jag är fruktansvärt DÅLIG på och dela med mig av mina planer ! vilket resulterar i en massa pinsamma situationer jaja man lär sig av misstagen !
När vi va hos Elli o Robban pratade vi om våran helg , och jag längtar nå fruktansvärt !!!! de ska bli såååå kul XD 
Visade sig att på Lördagen efter så är de crusing 2 mil nedanför S-vall så som de låter drar vi från obygden till stora staden för grillning och jänkare på lördagen hehehe men de skulle vi planera mer under veckan här !!!
Längtar , längtar , längtar !!!!

Ja Söndagen flöt på med söndags skola med besök på en får farm så jag och barnen har sett lamm , men guuud så söta dessa små varelser är !!! sen när vi kom hem därifrån så stod hö hämtning på skemat , men de vart lite dö tid där i mellan så jag började och mocka ur Odens hage , ser inte så kul ut med bajs högar överalt , sen är de inte så hälsosamt för hästarna och gå i det och sen äta gräset som växer de finns en del parasiter som ställer till problem för deras magar !!! Ringde till mor för och kolla om barnen kunde vara där medans vi hämtade hö och de kunde dom , sen efter hö hämtning och barn hämtning så vart de kvällen !

Ja Idag så skjutsade jag barnen på dagis sedan så bar de i väg till ica för lite komplitering =)
sen efter jag hade ätit så bestämde jag mig för att ta en härlig ridtur innan jag skulle gå och lägga mig för och vila , jobbar nämligen natt i natt ! 
Väl hemma så fann jag att sängen inte va så skön !!! låg och vände och vred mig i ca 2 timmar och försökte sova men de gick bara inte så man lär vara lagom mör i morron !!! 
så jag klev upp och började med maten köttfärsås och spagetti , till dom som äter de ! sen han jag med lite stök och plock innnan de va dax och åka på jobbet , och nu sitter jag har och har väll en massa jag ska göra men jag gatt dricka lite kaffe så då passade jag på och uppdatera lite här osso =) 

Får se om jag orkar med en uppdatering i morron bitti eller om sängen är skönar då hehehe , de lär den va !!!

BYE BYE !!! 
 

oj vilken dålig blogg...

4 Läs mer >>
Ja då ska vise vad denna dag har erbjudit hitils ! och även lite uppdatering av vad som har hänt i helgen !

Lördag

Ja jag kom hem kl 08:30 och gosade med barnen och Patrik en liten stund , somnade väll vid 9 typ , sen så sov jag till kl2 ungifär då kom Patrik in genom alltan dörren och sa - de e strålande väder ute nu kan du inte sova =)
Så såklart kunde jag inte somna om , för de va finvädret ute ! hade planerat och grilla på kvällen så jag skar köttet och gjorde marinnaden och la köttet i de sen gjorde jag sås på creem frech ,vitlök och sweet chilli sås , sen en go sallad med feta ost ,rödlök , gula små söta tommter och självklart sallad ;) sen köpte jag kall bea sås och ha till sen bar de av till djupenströms för där va grillen tänd och dukt till fest =D
Sen kl 22 så bar de iväg på jobbet för mig =/ jobbade hela natten , och jag va glad när natten va över kan jag säga , gick INGE bra !!!

Söndag

Klev upp vid tre och sen bar de av till Djupenströms igen för deras älsta dotter fyllde 15 så då vart de torta och kaffe , ja åt bara fyllningen på smörgåstårtan , de gottaste alltså haha .
Sen ville Patrik ha pitzza till midda så de vart till och fara till ullånger och köpa de =)
jag tog inget , va inte så hungrig och sen så hade jag matlåda ute på jobbet så jag stod över !
Så efter de så for jag och tanka och sen en sväng till broder och jessica för en kopp kaffe och sen ut på jobbet igen !

Måndag

Efter att jag hade tagit ut hästar och utfodrat hästarna här hemma så va de sängen , Patrik va hemma med sjuka barn ! Rasmus har juh svinkoppor , men dee mycke bättre med salvan vi fick , nu e de skorpa på de så kan han bara låta bli den så ska de snart vara över =) så de blir dagis på Onsdag hoppas bara att Ronja inte får feber av sprutan hon fick i tisdags =/
Jag fick sova till 1 ungifär sen va de bara upp och klä sig och bränna ner till S-vall , de ekade tomt i frys och kylskåp så de behöde fyllas på !!! när vi kom dit ner så messande jag elli för och höra om hon hadde nå kaffe och så klart så hade hon de ;) så vi for dit och då skulle dom äta pitzza så vi hängde på , for och beställde maten på pitzzerian sen for vi hem till Elli o Robban , dukade upp maten sen satt vi åt och surrade , drack kaffe medans barnen lekte efter maten =)
När kl baörja dra sig mot 20 :00 så bestämde vi oss för och fara och stor handla på citty gross , dom har billigt och bra kött där ! efter en välldigt trevlig efter midda i S-vall ( tack Elli o Robban ;) så sa vi hej då på parkeringen på citty gross sen bar de av hemmåt , väl hemma va de bara och lägga ner barnen , gick bra de för dom hadesomnat i bilen så de va bara och bära in dom , sen va de matens tur , så vi kom nog inte i säng fören kl halv 12 på kvällen/natten ,

Tisdag
 
Ronja halv 8 så de a bara och kliva upp , brukar ge hon välling och sen får hon somna om , men jag tänkte att hon skulle behöva vända på dygnet och sen få in sov rutinerna igen så hon fick kliva upp , så de blir soff mys med välling och gos !
sen vaknade Rasmus så han gjorde oss sällskap !
Gjorde frulle åt barnen och mig själv , de vart gröt åt barnen och makrill och ett kokt ägg åt mig och två koppar kaffe !
sen bar de av till stallet och sen hem igen för att försöka röjja hemma här , ronja somnade i bilen så jag passade på och rensa ur skafferiet och torka ur och organiserade om lite =) sen dammsög jag köket och nu sitter jag har och bloggar och tar igen mig hehe =)
så nu ska jag ta tag i städandet igen suck ! men de ser förgräsligt ut hemma här och speciellt barnens rum ! ne nu e tvättmaskinen klar så nu ska jag skifta maskin och börja med barnens rum

bye bye !

Tisdag - 21

1 Läs mer >>

Hur kan pinnar vatten och stenar vara så farsinerande när man e barn ! =)jag satt och beundrade mina barns underbara fantasi idag , vi va ute efter att vi hade varit och tagit ut hästarna , och de e juh en massa vatten pölar som måste plaskas i , sen fick dom var sin hink och där lagades de mat ! bläkfisk med soppa enligt Rasmus =) den innehöll stenar "bläckfiskar"  vatten med lera och snö " soppan"


Sedan ville Rasmus ta fram cykeln ,så den åkte fram , trehjulingen till Ronja tog jag fram också !efter att ha varit ute i två timmar så va de dax för lite lunch , Rasmus hade bestämt att han ville ha plättar med grädde och jordgubbsylt så de vart så =) och ronja hon åt en hel plätta och rasmus han åt två =)


ja nu är de ut gång som gäller för barnen och Patrik för nu ska jag sova !
jobbar natt hela helgen , inklusive lördag natt , den natten är extra innsatt och dom pengarna tackar man inte nej till =)

Jag slänger ut en bilder på vad vi åt i går =)Talriken är min potion !

jaja nu ska jag ta och sova
 bye bye !!!

Barn,pinnar och vatte...

5 Läs mer >>
Ssssååååå tråkigt väder !!!!!
de snöar för fullt =( jag blir såå less de som hade börjat tina och blivit vår , men nu , nu ligger de ett lager med snö överallt !
annars i dag så bestämde sig barnen för sovmorron jag vaknade av att Lasse ringde och undrade vart cassans regn täcke va ! frågade då yrvaket vad kl va - halv 11 shit vad vi har sovit !!! tittade in i Ronjas rum och då satt hon i sängen och fillosoferade och hon va nog ganska nyvaken hon med hehe
ja annars i dag ska jag nog inte göra så mycke ! hade tänkt farit till appoteket för och hämta ut medusin tilll Rasmus svinkoppor sen är de väll städning för hela slanten som gäller ser ut som ett bombnedslag i huset !
jag förundras över hur de kan bli så skitit på så kort tid , barnen e expert på och dra fram leksaker tex men sen så ligger dammrottona nästan alltid i hörnen ! jag kan damsuga och sen dagen efter så dansar dom där dumma råtttorna över golven ändå !!! hur går de till ? för vi har som ingen hund som släpper en massa hår , hade vi haft de så hade de varit förståligt , men inte då ! jaja så de e väll bara och dansa efter med damsugaren varje dag , jag som avskyr och städa !!! vet inte varför men städning är bland de värsta jag vet , har försökt och ändra inställning men de e hopplöst , tycker fortfarande att de e super tråkigt

Nu blir de en kopp kaffe sen ska jag ta och börja !

bläää bläää!!!

Skit väder

0 Läs mer >>

ja jag kunde inte låta bli hihi =)
 Som sagt så skulle jag börja med någon mat , och de vart kött som jag marinerade och steckte på lite snabbt för och sen få ligga och puttra i grädde i en timme , de vart mört och gött =)
till de så serverade jag mackaroner till övriga familjen , orkade inte ställa mig och skala och koka potatis ! sen så hade jag gjort en enkel sallad med feta ost och tacco sås.
Sen när alla va mätta och glada så gick hela familjen ut en sväng , Patrik va så ducktig och kllippte ner buskar runt andra huset och flyttade parabolen från altanen till kortsidan av huset , medans jag och barnen lekte , Ronja klättrade mest på stenarna medans Rasmus och jag lekte spindelmannen=) efter att Patrik va klar med buskarna så hjälpte jag och Rasmus och Ronja till med och lasta riset som skulle ner till majbrasan i byn , sen bar de av till jupenstöms för och ta in hästar och där stannade vi för och surra och dricka lite kaffe , och nu e vi hemma och ska väll gå och sussa i sängen snart !

bye bye =)

lite natt bloggning

6 Läs mer >>
Jag tänkte att jag skulle ta och visa en före och efter bild !

ja den lilla bilden va den enda jag hitta på mig , den e från i sommras , där väger jag 112 kg , och den andra bilden är från nu lite dålig kvallite för jag gatt fråga Rasmus om hjälp så de e han som e fotografen =)
och i dag så är jag nere på 79 så de e 7 kg kvar till mål !!!
och nya kläder så underbart !!!


Här kommer några bilder från i helgen , håll till godo =)
1a bilden Rasmus hjälper mig och skotta bort från gången så att de fortare för våren =)
2a bilden : Ronja ville abbsolut åka på fyrjhulingen med pappa
3e bilden : Lasse och Madde kom en sväng på måndagen , vilken tur att vi hade skottat fram altanen =) så de bjöds på glass och kaffe , jag tog bara kaffe !
4e bilden  Ronja njuter av solen med glass runt hela ansiktet !

Några bilder från middan i Lid !ja så har våran helg sett ut !

ja sen har jag lite fler bilder från fjällena, kittelfjället ,vi när vi fikar på fjället, Mormor o Morfar, Rasmus och Ronjamåste bara lägga till att Ronja va jätte ducktig när hon tog sprutan i dag sa inte ett pip utan bara tittade när han stack och sen va de inge mer med de ! såå ducktig så och de där med att hon är så julbent sa han att de skulle växa bort så man får väll hoppas på de !
och Rasmus har fått svinkoppor =( huva !!! fick en salva som jag skulle smörja , så de blir nog inget dagis för han på fredag =/ om inte de har blivit bättre ! 
ja ja nu ska jag ta och älda och sen ska jag röjja och sen ska jag börja med någon mat ! 
 Får se oom de blir nå mer uppdatering idag !

bye bye !!!

Före och efter ! och ...

1 Läs mer >>
Ja så va de morron =) med allt vad de innebär , frulle till Barnen själv tog jag en härlig ny kokt kopp kaffe =) snart bär de av till bvc , Ronja ska få spruta och väga och mäta sig , sen ska jag prata med läkaren om Ronjas ben ! hon e juh regält julbent så när hon springer så snubblar hon på sina egna fötter !!!
Ja vi får se vad dom säger , benen har iofs rätat ut sig nu när hon har vuxit men de skadar inte och kolla med en läkare !
Sen ska jag be dom kolla Rasmus ögon , han klagar på att han inte ser tv i frå soffan och då har vi en stor tv 42 tum !!! så jag uppdaterar efter vi har varit där !
Ska komma i håg och hämta kameran så jag kan lägga ut bilder ;)

På återsende bye bye

god morron !

2 Läs mer >>
Ja de Vart en tur till fjällen ,och jag kan säga att de ågrar jag inte ett dugg !
Så underbart väder de har varit ! när vi kom upp så snöade de ! och vi tänkte att de här blir juh kul , om de ska snöa ! sitta inne i stugan , med barn och så de blir inte kul !
Men när vi klev upp morron efter så va de på väg och spricka upp och så här bra väder hade vi första dan !!!

ja som ni ser så lyser solen från en klar blå himmer och de är ca 10 grader varmt i skuggan och i solen är de väll de dubbla ! och alldeles vindstilla kan de bli bättre !

ja och dag nr 2 bev inte sämmre den !!! solen lyste lika starkt och klart från en klar blå himmel !!!
så vi grillade och mådde gott hela dagen på fjället mommen och moffen fiskade , Rasmus och Frida tolkade efter skotern , även ronja ville tolka så jag satte mig på bobben med Ronja framför och oj vad hon skrattade och tyckte att de va roligt =) tyvärr vart de ingen bild på de
När vi kom hem till stugan så vart de ett glas rödvin på altanen innan middan , moffarn gjorde go midda plommon späckad fläskfilé mmmm med sill och ägg som förrätt !
På söndagen så va de mulet men varmt ! så vi prommenerade ner till vindskyddet vid ån och grillade korv och mådde gott =)
Sen bar de av hemöver , for väll från kittelfjäll vid 5 och var väll inte hemma här fören halv 12 !!! men de gick bra , barnen dom sov nästan hela vägen hem , så de va skönt !

Måndagen tillbringade familjen med och pyssla ute ! 'jag har knäppt kort , men de va midda hemma hos mamma och Pappa , och jag glömde kameran där , suck så jag måste fara och hämta den e morron så jag kan lägga ut fler bilder !!!
ja och idag har man jobbat .
Ja så har våran helg sett ut , helt underbart helt enkelt =) !!!
nu ska jag promenera till hästarna !!!

bye bye !

En hällsning från fjä...

1 Läs mer >>

Ja då har man jobbat extra i två dagar !
Dom ringde kl 10 över 7 i morse och undrade om jag ville jobba , hummm vill och vill , jag vill juh ha pengarna ! så jag åkte och jobba ! likadant i går , men då hade dom lite framförhållning och ringde redan på söndag kväll !
Dom brukar inte ha så stor framförhållning , de bukar vara - kan du komma och jobba NU !!!
De e inte så lätt och bara slänga sig i bilen när man har barn och hästar och hela fadderullan , så de tog sin lilla tid innan jag kom ut på jobbet =) men jag hade förvarnat dom att de kunde ta lite tid och de va helt oki


Ja annars har de inte hänt så mycke!
 efter som man jobbar 12 timmars pass så hinner man inte göra så mycke mer än och jobba , hem och sen sova
men om dom ringer i morron då blir de ett fet nej ...
 nu ska jag va hemma med mina barn och bara ta de lugnt !
Eventuellt så kanske jag och barnen far ner till S-vall på eftermiddan, men vi får se hur de blir , kan bli på torsdag i stället , Patrik vill följa med till staden , och de måste han juh få om han vill =)
 
ja ne nu ska jag ta och krypa i säng

***Natt Natt***

Extra arbete !

1 Läs mer >>
Ja då ska vi se om jag kan komma ihåg hur jag gjorde lördags middan =)
När jag lagar mat är de sällan att jag andvänder mig av resept, vet inte varför , men jag tcker att de e ganska kul och exprementera lite , se om man lyckas ! 
Men jag ska göra ett försök ...

Marinerad ungstekt fläskstek

1 kg benfri fläsk stek 
2-3 tunt skivade vitlökar
pitzza krydda

Marinad

ca 2 msk soya
ca 2 msk sweet chilli sås
svart peppar 
2 klyftor pressad vitlök
ca 5 msk mat olja

Blanda alla ingredienser till marinaden i en skål
skär ett rut mönster i steken , 1cm djupa , i dessa skåror stoppar du ner den skivade vitlöken , sedan häller du marinaden över steken , avsluta med att ströa över pitzza krydda .
sedan in i ugnen på 175 grader mitt i ugnen i ca 2 timmar eller tills den e klar !

Svamp stuvning!

500 g champinjoner 
200 g philladelphia ost karljohan smak
4 dl visp grädde 
svart peppar
salt 

stek champinjonerna en aning tills de har blivit varma
blanda ner philladelphia osten samt grädde låt puttra .
smak sätt med lite svartpeppar och salt
klart!


sås!

4 dl creem frech
2 pressade vitlöksklyftor
2 msk Sweet Chilli sås 

Blanda allt i en skål och de e klart ! 
låt de stå och dra i kylskåpet ett tag så smakerna kommer fram.
gör en vanlig bland sallad med 
sallad 
tomater 
paprika
och feta ost

gott till salladen är go green´s taco tomat salsa ! 

smaklig måltid !!!

 


 
 

Ett litet resept !

2 Läs mer >>
ja då ska vi se vad helgen har haft och erbjuda !

Jag fick stor främmande av Magda och hennes lilla prinssesa julia =) 
Ronja och Julia lekte och hade kul , medans jag och magda surrade en massa strunt =)
här kommer lite bilder !!!Våra små sessor =)Julia läser bok jag vet inte riktigt vad hon leker med , men väldigt konsentrerad är hon iaf  =)sorry maggda du kom med på bild iaf , de va en så söt bild på er två =)

Efter att maggda och Julia hade farit , så va Patrik sugen på och fara och kolla på en fyr hjuling , och de vart juh som de vart !
Här är älsklingens nya " leksak"Ja sen vart de  mat för hela slanten , de vart ungsstekt fläskstek som jag marinerat med vitlök och massa mojs !
och sen vart de en champinjon stuvning gjord på mjuk ost och grädde mmmm, en härlig sallad och sen en sås på creem frech , sweet chilli sås och pressade vitlöks klyftor .
så här såg de ut !!!Mari och Mattias med barnen kom på kvälls kvisten , så dom fick sig en mums bit med !
och jag tror att dom tyckte att de va gott ;D
de tyckte i allefall jag hehe
ja sen for vi en sväng bort till Lasse och Madde , och där stannade vi till efter 12 .

Idag så va de avslutning på skridsko skolan , så de vart en tur ut till nordingrå , där fick dom ett pris och sen va de fika , riktigt mycke go fika ! men de vart en kopp kaffe åt mig =)
när vi kom hem så ville barnen vara ute en sväng och de e klart att dom skulle få =)
och så här såg de utSå klart hittar dom den största vatten pölen på gården , och den ska självklart hoppas och plaskas i , men dom har båda rägnkläder och stövlar , så dom blev inte blöt !!!
ne nu har jag uppdaterat lite, och denna helg har jag varit ducktig på och knäppa ska försöka knäppa mera !
de e som lite roligare med en och annan bild =)
Nu skajag ta och börja med maten hade jag tänkt !!!

***Höres***

vad helgen har erbjud...

4 Läs mer >>

När jag började gå ner i vikt i mitten på januari kunde jag inte ana hur bra de skulle gå !
och hällsomessigt mår jag mycke bättre än vad jag gjorde när jag vägde som mest hela 112 kg jag hade ont i knäna och kunde inte röra mig för mycke för jag blev andfådd , jag kunde inte rida min häst , för hon orkade inte med min tyngd , de vart vänd pungten för mig och även att jag inte kunde leka med mina barn som jag ville utan att få ont i hela kroppen !

Nej tänkte jag ! Maten ska inte vara min tröst längre , Maten ska inte bestämma över mig ,jag vill leva med mina barn och min sambo , och ska jag vara den mamma och sambo som jag vill vara och leva de liv jag vill  så måste jag göra något , de e bara upp till mig , de e jag som bestämmer vad och hur mycke jag stoppar i mig !
Jag annamade ett tale sätt ! tänkte att jag skulle del ge er som läser min blogg !

Man ska äta för att leva
inte
leva för och äta!

de jag har vunnit under dom här knappa 3 månaderna , är långt mer än bara vikten , mitt självförtroende är långt mycke starkare än va de va innan , nu respekterar jag mig själv , jag är jag och jag är den jag vill vara !
men de e fortfarande en bit kvar tills jag är i "mål"
Men sedan kommer de nya "mål" att inte falla tillbaka i gammla mönster , att inte sluta tänka på och sätta gränser , och se till att hålla på dom ! 
De har varit mitt stora problem , att begränsa mig , jag har helt enkelt tappat kontrollen på mig själv ! nu har jag åter fått kontrollen , och jag säger inte att de har varit enkel , visst jag har gått ner en hel massa , men jag har fått kämmpa för de , en del som ser mig tycker att de har gått lite väl fort , och vist de kan jag hålla med om , de har gått fort ! de har det, men jag har inte svultit mig ! de har jag testat tidigare i mitt liv och de funkar inte , utan jag har uteslutet socker och sockrade kolhydrater ! jag har insett under resans gång att jag har alltid , hela mitt liv , varit socker beroende och de har varit en STOR bidragande orsak till min övervikt ! 
Jag har fortfarande väldigt svårt och begränsa mig , i helgen som va så tog jag efterätt och drinkar ! dagen efter kände jag socker sugett direkt ! de  e som att vara alkolist , tänk om en alkolist var tvungen att ta ett glas alkohol varge dag , men bara ett !  
De samma gäller mat och socker beroende personer , som tur e så har jag BARA socker beroendet och behandla , och de går juh och utesluta , men med mat är de en helt annan sak .
Kan tänka mig att dom som har ett sjukligt mat beroende har de väldigt svårt ! 
Jag säger inte att jag alldrig mer ska äta socker MEN jag kan inte göra de riktigt än , de fick jag klart för mig i helgen , jag fick verkligen brottas med mig själv , min kropp ville verkligen ha socker ! och hade de varit för 4 månader sedan hade jag gett med mig och stillat socker beroendet och gett kroppen vad den ville ha .
De tog all min vilje styrka och rikta suget åt något annat håll , men jag klarade de ! Och efter varge prövning , står man starkare , de gäller för allt i livet , man KAN försätta berg med tanken !  kanske inte bokstavligt talat , men ett berg kan vara vad som hellst i livet , de kan vara en uppkörning, övervikt , godis en bruste relation att ta sig igenom , vad som hellst , i mitt fall så är de sockret som är mitt berg och varge gång jag klarar en liten sten , så kommer jag närmare toppen !

Ta en funderare på vad ditt berg är ?!
Hur tänker jag kring mitt berg ?!
Är de posetiva tankar som styrker mig , eller trycker jag ner mig själv med negativa tankar ?!

Dessa frågor tänkte jag mycke på en perjod när jag funderade om jag höll på och gå in i väggen , ett resultat av dessa frågor va att jag bestämde mig för att jag INTE va på väg in i väggen , de va bara till och bestämma sig ! nej jag vägrar Pungt !
Tror så här i efter hand att de va mitt "berg" som spökade !  

Lite Tankar från mig ! skriv gärna några rader om ni ändå är in och kikar =)
nu ska jag ta och försöka sova

***Natt natt ***

tänkvärt !