1 Läs mer >>
japp japp julen har varit , och snart e de nyår , jag och älsklingen har bestämt att vi ska vara hemma me barnen på nyår ! del för att ronja e lite förkyld och sen känner vi inte för och hitta på så himla mycke ! de blir fin beök från s-vall och sen ska jag väll kunna svänga ihop en tre rätters midda och även starta bastun e de tänkt =)

Julen tillbringade vi hos min mamma och Pappa och den enda som saknades va lille bror han va tvungen och jobba ! och tror ni att man hadde med sig kameran ... neee vi har både filmkamera och digitalkamra och dom låg så bra hemma !!! mycke dumt =/ jaja vi åt , öppnade klappar , och fika lite till ! haha ja måste bara berätta en rolig grej ! mamma hade bett mig baka en kladdkaka och de gjorde jag naturligt vis ! efter som vi inte skulle äta den fören kvällen så ställde mamma undan den , och de e juh inge fel med de !!! bara de att hon ställde den på ett ganska dåligt ställe , nämligen i trappen ! så när jag gick och hämta de den så va de ett tort fot avtryk i kakan !!! hahahaha någon hade klivit i kakan , så summa summarum , ställ INTE en kladdkaka i trappen !!!

Juldagen fick rasmus en skattkarta som han fick ut och föllja , skatten va en julklapp från mig och patrik , ni skulle ha sett vilka stora ögon de vart när han hittade skatten !!! de va nämligen en 4-hjuling hans första fråga va - Är den min ? den andra frågan va - hur fort går den ! hahaha så de vart välldigt lyckat .
Efter att vi bytt om och gjort oss i årdning for vi ut till barsta , till Patriks mamma och Pappa där vi vart bjuden på mat och sen va de klapp dax , for därifrån vi 19 tiden och for direkt till Lars och Madde och satt där och surra och kolla på film trevligt värre va de !

Annandagen så va vi bara hemma och gjorde inte många knop bygde pussel och lego med barnen !

Och i går så for rasmus till en kompis och jag for hem , klädde på mig , ut och starta traktorn körde in två skopor med ved och sen visade Patrik mig hur man körde snöslungan och hur man skulle ha skopan för och skotta med den ! så nu kan jag de om Patrk skulle va sjuk och de skulle beövas skottas på vägen !

ne nu ska jag mysa med en sjuk Ronja , förkyld igen sååååå ovaligt ..........

julafton , juldag ,an...

0 Läs mer >>
hahaha ja vad ska man säga ! bloggen har fått vila ett tag ... har dels inte haft tid och sen ingen insperation ! , men jag ska göra ett försök ;) hade tänkt lägga upp en massa bilder men jag hittar inte kabeln mellan datorn och kameran , har väll städat bort den !
Sovrumet vart kanon bra , har som sagt bilder på de men kabeln !!! sen har jag bara jobbat och jobbat , ja just de va juh på julbords kryssning till åland och de kan jag varmt rekomendera så härligt , och sen vart de juh chopping i tax freen hehe ... ja och sen hittade jag en sjukt snygg kläning på gina i övik innan jag kulle på julbord me jobbet , har även bilder på den , men kabeln som sagt ! den ska jag ha på julafton hade jag tänkt den e svart me paljetter på , sen köpte jag även en röd bollero till , i helgen när vi köpte julklapparna så va jag in på cubus och hitta en kappa för halva priset endast 399 kr =D så den köpte jag , köpte även röda strumpbyxer och svarta knästrumpor med silver rosett upp till så de ska jag ha på mig på julafton =D
humm ja som sagt de har hänt en hel del , men mest har jag bara jobbat !!! men de har kommit sjukt mycke snö och de e sååå bra , blir så mycke ljusare ute , ska hem till mamma och pappa och kolla om jag får ut släden som står där , så förhoppning vis så blir de en släd tur innan jul =) 
I går så städade jag huste , elr försökte iaf de e inte å lätt med barnen om drar fram allt igen ! och sen va i ut i skogen och leta julgran och jag hade packat lite matsäck så när vi hittat våran gran å satte vi oss och fika ! och i fredags så bakade jag och barnen pepparkakor och knäck och de va en upplevelse kan jag väll säga ! 
ne nu ska jag försöka ha mig in till ullånger för ronja ka ha jul fest på dagis , snön fortätter och vräka ner !!! 

ja e tebax ;)