1 Läs mer >>
Ja så va de södag ! Idag har jag och Rasmus varit till skidsko skolan och efter de så va de och skynda till Söndags skolan efter att den va slute så hade ham bestämt med en kommpis och fara dit , så de va bara och styra blien dit , så han ska hämta vid 4 så manhar lite tid över ! Ronja ligger och sover så jag ska ta och plocka lite här hemma , såg att de behövs damsugas har igen , redan !!!!!! ja ja de e bara och plocka fram damsugaren och sen en vända med moppen osso !

Iövrigt i dag har vi inte mycke planerat och jag tror inte att de kommer och hända så mycke , ska väll ta in lite ved !!!
ska säga att jag somnade inte fören tre i natt , jobbigt ! men när jag vaknade så va jag inte så trött som jag tyckte att jag borde vara , men jag ska säga att jag försov mig rn halv timme ändå , så så där jätte pigg va ja juh inte haha
men vi kom juh i tid så de e juh huvudsaken !

Imorgon ska jag till hornöbärget med jobbet vi ska ha en heldags möte angående chema , och bemanning på nya linjen och så , så de bli kul , go matenen =) hoppas bara att jag kan klara av och inte äta en massa som jag inte ska äta ! ja vi får se !!!

ne nu ska jag ta och göra nått
                                                      *** Ta Ta ***

Söndag !

0 Läs mer >>
ja va e de ! kl är nu snart ett och jag kan inte sova , jobbade natten till lördag,och jag råkade sova för länge , klev upp vid 4 så de e inte så lätt och ställa om då ! Så jag tänkte att jag sjulle fördriva tiden mad och blogga , se om man blir trött av de =D

Imorgon ska jag och Rasmus på skridsko skolan , den börjar kl 10 så jag måste kliva upp senast 8 om jag ska hinna med hästara så jag borde försöka sova , men de blir juh inte lättare för att man känner sig tvingad till och sova för att man vet hur trött man kommer och vara i morron =/ jaja

Ikväll så kom Mattias och han dotter julia hit en sväng , så då vart de kaffe och surr , Mari va på hockey , modo spelade hemma match så då va hon där .
Sen bar de i väg till Djupenström för och ta in hästarna , och där stannade vi ett tag , Patrik drack några groggar , och jag drack kaffe =) 
Väl hemma så satt jag och kollade på diggitala systemkameror, vill så ha en ! ska se om man kostar på sig en på tisdag när vi ska ner till S-vall och köpa säng till Rasmus , hoppas bara att Mamma kan ha barnen så man kan ha lite chopping ro =D ja vi får se , vi är lyckligt lottade som har både Patriks mamma och pappa och min Mamma och pappa i när heten så de e alldrig problem med barn passning ;D

Ja min Låg kolhydrat och socker fria livs stil håller i sig , har inte tagit nå godis eller dricka på hela två veckor , och de bästa e att jag har helt tappat suget efter de , nu kan jag sitta och titta på när anndra äter utan att jag sitter och biter på naglara , och så kan jag ha Rasmus godis framme och jag behöver inte gömma de så att jag inte ska bli sugen!!! och de känns så skönt .
En annan kul grej som har har hänt med mig är att jag har blivit piggare och har mer ork , kanske därför jag inte kan sova !!!

Ja nu ska jag försöka lägga mig och sova !
                                                                            ***Natt natt***

Sova va e de !

0 Läs mer >>
Japp så va de freda , och löning !!! fick en väldigt härlig lön denna månad , har go lutst och fara till S-vall och köpa säng till Rasmus och nytt golv till sovrummet ! men ska som jobba i natt så de får vänta tills jag e ledig !

Igår så rev jag ner jul gardinerna i både kök och tvrum ! Damsugade hela huset typ tre ggr för och få bort allt böss och damm och skit , efer att jag hade gjort de så va de dax för lill sessan och sova , sen ringde ida L å ville att jag skulle komma en sväng , så de vart en kvälls kopp hos henne och henes man , gott gott !!!

De jag inte han med va och torka golven ! och vika tvätten ! ska se om jag ska göra de i dag , hade tänkt att jag skulle ta mig en rid tur osso , sen måste jag nog ta in ved me , och sen sova en stund , så jag orkar me i natt !

ne nu hör jag att Ronja har vaknat så då måste jag gå och göra henne klar för dagis , sen måste jag nog ta och väcka Rasmus om han ska hinna äta frulle innan vi far på dagis !
                                                                                                          ***see yaaa***

Freda Jihoooo!

1 Läs mer >>
ja dena dag har varit tråkig ! suck ja jag börjar bli less på och va hemma och städa , ska bli skönt och fara och jobba hahaha de e väll enda gågen man längtar till jobbet =D
sen ska man väll vara glad att man har ett jobb så klart ! och de e jag !

Idag har jag bytt gardiner i köket , kände att de va dax och ta ner jul gardinerna ! ska se om jag finner ork till och byta i vardas rummet osso , sen har jag en jätte tvätt hög som ska vikas , efter de måste jag nog se över barnens dagis väskor , för de e dagis som gäller i morgon för dem , och så mäste jag ta en svänj med damsugaren och sen sak jag prova min nya mopp =) så jag har de jag gör =/
En sak till som jag ska göra i dag är att mäta sovrummet , ska kolla hur mycke de skulle kosta och sätta in nytt golv där ! vill slänga ut heltäcknings mattan men jag kan som inte göra de fören jag har ett nytt golv ! skulle samtidit som man lägger nytt golv villja måla väggarna men de vill inta Pappa P för mycke och göra , och de e klart de e ganska myck och göra ! så jag får nog bara nöja mig med nytt golv , och de e bra nog ! =D

Nu har Ronja vaknat så då kan jag ta och köra damsugaren och börja med mina sysslor , ska se om Rasmus vill hjälpa mig ! men de kan nog bli svårt , han har precis kommit in från en stunds ute lek så han vill nog inte göra så mycke mer nu!
ja nu har jag pummpat i mig koffein så nu har jag energi och börja
                                                                                                                       ***Städa ***

tråk torsdag !

1 Läs mer >>
japp då har en till dag gott och de har inte hänt så där väldigt mycke !
vi vaknade lite sen ! halv 10 skulle ha varit i stallet senas 9 men men dom fick komma ut lite seare ! se vart de en tur till k-fors , skulle se om jag hittade någon overall till Ronja , men jag hittade ingen som dög ! , så då passade jag på och fara på kvantum och dollar ! =D kände mig rätt så sugen på och spedera pengar innan jag for , men är jag va på affärerna så försvan de med Rasmus tjatande på grejor och Ronjas gnäll för hon inte fick dra i alla kläder !!! så de vart en billig resa .
Hade tänkt och torka golven en gång till i dag , så när vi va på Dollar så köpte jag en vileda mopp , men de e inte en vanlig mopp , kommer inte på vad dom heter , de e iaf en trasa som man tar av och stoppar i tvätt maskinen när dom e smutsig ! man kan även torr moppa med dom , jaja som sagt jag kommer inte på vad dom heter , men iaf så orkade jag inte torka  en gång till , så de får jag görai morgon !
¨
Fick juh en in bjudan till klass fest , funderar allvarligt på och gå , men de blir nog bara kul om man sammlar alla , förstod inte riktigt vem som höll i de hela !
jaja få ta och luska lite mer på de !

ÅÅÅ jag fick värsta söt suget i dag viste nästan inta vad jag skulle göra !!! men jag kunde låta bli , jag tog en kopp kaffe och satt mig i fotöljen i sovrummet , Ronja sov och Rasmus tittade på tv så de va lugnt i huset ! sen tänkte jag på varför jag va godis sugen , sen på vad socker gör för min kropp , och sen visualiserade jag mig målet efter en kvart va söt suget borta ! så jag tror att jag mediterade eller nått !!!! hahahahaha 
men de funkade juh så de e bra !

ne nu är de natt natt för mig see yaa !!!

onsdag som va !

1 Läs mer >>
Ha bloggar två ggr i dag =D 
Idag har jag städat och och sen när Ronja sov så va de uppehåll i snöandet , så då va jag ute och skottade bort all snö på uppfarten till huset vad har jag gjort mer ! jo jag har städat lite till ! va ovanligt , tycker inte man gör nå annat ! men jaja de e väll kvinnans lott i livet efter man har skaffat barn =) Förut tyckte inte jag att de där me städning va nå kul , och de gjorde inte mig så himmla mycke att de va stökigt och dam i hörnen men me åren så har jag insett de att de e ganska kul och ha de fint och städat eller ja efter ny år hahahaha !!!
Ja sen va de juh slut på balen åt hästarna här hemma så jag gatt juh dela den nya , så pollarna skulle få kvälls mat , de va bara de att de va såååå trevligt väder , snö storm!!!!!! kallt som attans burrrr ! hästarna fick lite extra mycke hö så att dom skulle klara sig ! dom har skogen som dom kan gå in i och söka skydd men dom står mitt på lägdan med rumpan mot vinden tok stollar , men dom har osso tjocka vinter täcken på sig , de e sådana här dagar ,kvällar och nätter man önskar att man hade ett stall  men om 10 år så har jag nog de ;)

jaja nog om de ! nu ska jag nog ta och lägga mig , ååå ser att klockan har blivit över 12 så de e nu Onsdag så rubriken blir lite fel men jag årkar inte ändra =)
                                                                   ***Natt Natt***

Tisdag del 2 !

0 Läs mer >>
ja i dag är de tisdag ! och snön vräker ner utanför fönstren ! kl 10  och jag har ite varit hos hästarna än , Ronja ligger nämligen och sover fortfarande ! vet inte vad som har hänt =) jaja Djupenströms tar ut dom i fag så jag behöver inte fara dit , ringde och frågade om ha kunde ta ut dom , och de gick bra !

Har ni sett va fin min blogg blev =D tack tack så mycke Elli puss på dig ! ¨

Igår så han jag inte blogga , jag och barnen hade städ dag , han städa barnens rum och kök och hall , sen tvättade vi 5 maskiner med tvätt och de e inte slut än!!! så i dag ska vi damsuga en gång till och sen ska vi tvätta golv och damm torka överallt ,  så de e vad jag och barnen ska göra idag !
Efter att vi hade ätit i går och tror de elr ej så åt Ronja riktigt bra med mat ! de e kanske därför hon sover så mycke =D så vart de bad tajm för barnen och sen sängen .
Efter stallet så vart e kopp kaffe hos Ida och Tommy , va väll där till kl 22:30 sen skulle jag försöka sova när jag kom hem de resulterade i att jag låg vaken till halv 2 på natten , Suck !!! låg och funderade på en massa saker , jag hatar när sånt händer ! och man kan inte göra något åt sakerna man funderar på iaf så varför måste man fundera !!!!!!!!! ´
Blandannat så funderade jag på en ny säng åt rasmus , en sån med en koja under , och ett nytt golv i vårat sov rum , de e heltäcknings matta där nu och dom är juh inte lätt och hålla ren! ja sådana saker höll jag på och fundera på , Drygt !!!!

jaja ! ställde mig på vågen i går och den visar nästan 5 kg ner ! 4,9 ner så jag har sittat 0,7 kg /dag jippi och de bara av att utesluta socker och kolhydrater , och de bäst är att jag inte behöver vara hungrig !
Igår kom mina böcker som jag beställt , så nu har jag och läsa hihi

Igår med posten kom osso ett brev där de stod att vi skulle ha klass fest i april =) de skulle vara jätte kul och träffa alla som man gick i 9 an med , gud de va 10 år sedan jag gick ut 9an , tiden går fort de e ett som är säkert !!!

jaja nu ska jag ta och väcka lilla fröken annars så sover inte hom midda =)
                                                                                                                                       ***hej hej***

tisdag !

1 Läs mer >>
ja då va de söndag ! e dag fyld med snor , hosta och feber , dock låg feber men ändå ! nu e jag less , i morgon är de vi som far till läkaren , dom får väll tro att jag är en höns mamma som far med barnen för minsta lilla snuva , men nu har dom juh haft feber i 4dagar och en väldigt hämsk hosta , de gör juh ont i mig som mamma när man hör hur ot de måste göra när dom hostar , speciellt när Ronja hostar låter riktigt illa =( mina små älsklingar !!!!

Idag har väll varit som vanligt , vaknade , for och tog ut hästarna och se gav jag dom här hemma mat .
Fick på hälsning av storebrors tjej som va ute och övningskörde hon håller på och ta körkortet ! så nu är de snart dax för uppkörning , och jag hoppas värkligen att hon klarar de för de är hon värd hon har kämmpat hårt ! .
Efter de så va de dax för Roja och sova ,så då jag lagt henne så passade jag på och  rida , medans Patrik va inne med barnen , de va värkligen skönt och komma ut och andas lite frisk luft ,och inte behöva tänka på barnen för en stund , ta de inte fel , jag älskar mina barn över allt annat , men de kan vara sönt i blan att hämta andan =)samla kraft , så man kan vara på topp när man är med dom , och vara den bästa mamman man kan vara !
Sen när jag kom hem från att varit och handlat så ringde Ida K och frågade om dom fick komma och drika kaffe ! ja men självklart , de e alltid kul med sälskap , så de vart två timmar av surrande och kaffe drikande , jag hade gjort en kladdkaka som jag bjöd på , kladdkaka med vanilj glass och frysta jordgubbar , bara för att jag inte äter sånt längre så betyder inte de att jag inte kan bjuda på sånt =D men jag tog en liten liten bit =/ men de otroliga va att jag tyckte inte att de va så gott ! jag tror att jag snart är ur socker beroendet , ska bli kul och väga sig i morgon !

Imorgon så ska vi som sagt till läkaren och sen ska jag total sanera huset ! dels för och få bort alla bakterier och sen ser de ut som en tornado gått genom huset ! hahaha. Ja så ser de ut för morgondagen , så nu ska jag ta och krypa i säng , så jag orkar städa i morgon =D

                                                                                            ***natt i natt ***

söndag !!!

1 Läs mer >>
ja de e vad vi har gjort i dag ! inte ett dugg , Rasmus vaknade med feber i morse hade 39,8 !!! så de blir nog ingen skridsko skola för han i morgon , han lär inte bli glad när jag talar om de , men de får han ta !
Sen lär inte jag jobba något på måndag heller ! för Rasmus kommer inte va så pass pigg så de blir dagis , och inte Ronja heller för den delen hon har en så hämsk hosta och grön snoret bara rinner , jag blir så less , att dom alldrig kan bli frisk någon gång , och de e nästan omöjligt och få i dom någon mat , och mat behöver dom juh om dom ska bli friska men de e väll bara och fortsätta med mediciner ! suck ...
ja efter som barnen har sovit mest hela dagen i dag har jag hunnit och plocka i diska maskinen och kört lite tvättmaskiner , men de e inte så kul när man inte kan hitta på något med barnen =(

Jag tror att jag har fått någon typ av socker deppretion eller nått =) är så himmla sugen på godis , och de vart inte bättre av att Rasmus fick lördags godis är sååååå sugen , men jag tog ingen , och har jag inte gjort de än så ska jag baske mig inte göra de senare heller , jag har som slutat och ätit godis ,chips och dricka , och har jag klarat mig i snart en vecka vore de som dumt och börja med de nu , då har jag juh kämpat denna veka förgäves , och de tänker jag inte offra så de så !!! =)

jaja nu ska jag ta och laga lite mat

                                                                ***hej hej***

inte ett skit !!!

0 Läs mer >>
Ja då va de fredag ! och idag när vi vaknade så va de 22 - ute och 15 + inne så de va bara och älda och se glad ut =/
sen va kylskåpet tomt så de bar i väg till k-fors och hadla på kvantum ! så nu är de nästan fullt =) passande på och köpa foder till hästarna när jag ändå va i k-fors ,
Sen har de inte hänt så mycke , inte mer än de vanliga , mata hästarna och så , snart ska vi far vi till djupenströms och hälsa på !
ja mer har jag inte och skriva , Jo kan juh tala om att hela familjen är feber fri i dag JIPPI =)

ja kommer jag på nå mer så skriver jag senare i kväll ,nu ska vi ta och fara så vi hörs

                                                                                                                                                    ***see ya***

fredag!

0 Läs mer >>
ja i dag har vi varit soff potatisar hela högen ! =) Ronja har aft feber hela dagen och varit helt slut , och bara gnält hela dagen , vilket gör att man skälv blir helt slut ! och patrik har åkt på bihålsinflamation nu när han har blivit kvitt febern och hosta när tar de slut !!!
Så jag blir hemma i helgen ! hoppas bara att jag håller mig frisk =)

Ååå i morrse när jag skulle till stallet så fick jagen chok ! de va svin kalt ute , de har typ varit + grder en tid nu , men nu i kväll har vi 20 - brrr kallt ! man får älda som en galning !

i övrigt har vi inte gjort så mycke ! vill än en gång tippsa om en hem sida skaldeman.se köp han bok han kost råd funkar ! 
ja ja nu ska jag ta hos ta hand om gnäll ronja hon börjar och bli tött så hon ska få alvedon och sen är de natt  

hej hej =)

då ska vi se ...

1 Läs mer >>
Ronja hade 39,8 i feber nu innan hon la sig ! hon fick en alvedon supp så nu ska hon nog sova gott  , hoppas jag =/ .
Rasmus han fick stanna hos mormor ! där låg han på soffan och titta på tv och va jätte het så han hadde osso feber hur mycke de vet jag inte men het va han i allefall =( mina stackars älsklingar .... ja jag får väll se om jag får sova något i natt

Jag är nu inne på min 3 dag utan socker eller kolhydrater , och jag måste säga att de går bra riktigt bra 2 kg på 3 dagar =) de gå kanske lite väl fort men jag får börja träna magen så jag inte får en massa löst hängande skin när jag har gått ner dom kg jag ska , men som sagt är jag bara inne på min 3 dag så vi får se längre fram över om de fortfarande går så bra som nu !

ja ne nu ska jag nog gå och krypa i säng nattinatt =)

ja vad säger man !