0 Läs mer >>
hej hopp ! 
fyra dagar sedan man uppdaterade ... skämmes på mig  hihi

Va lite iriterad i förra inlägget ... men de gick över , vi började tidigare med hö så vi va klar till 6 och sen skyndade vi upp till dansen , de va super trevligt =) tyvärr så kom inte kameran med ... men men .... sen på söndagen så satt vi på Jens o Anna-Lenas alltan och bara surrade , sen på eftermiddan så drog vi hem med husvagnen , gjorde lite mat och landade i soffan , innan de va dax och hämta lill sessan hos farmor o farfar , men när vi kom dit så vart de att vi stannade kvar över natten , myyysigt !!! 
på  måndag så drog Patrik i väg till Ö-vik för och glo på traktorer , jag och barnen stannade kvar i barsta , de va juh ett sånt trevligt väder ... SPÖ REGN ... de formligen vräkte ner , men vi tände en brasa i stugan och satt i ute rummet och kollade på vågorna , regnet och vinden , så rogivande , så lugnanade , vi drack lite vin på kvällen och bara myste !
Dagen efter så hällsade vi på Patriks mormor , och drack kaffe och surrade på , sen bar de av hemöver , men vi kom bara till Mari å Mattias =) för Patrik skulle provköra nån traktor , där vart vi kvar till sena kvällen , Mycke trevligt =)
dan efter så hämtade vi Rasmus och även Patrik hehe han råkade somna , och de va inte så lätt och få liv i han hehe
När vi kom hem från Mari å Mattias så startade jag gräsklipparen , de va som dax ! MEN de va så att våran åkgräsklippare är trasig , så de vart till och springa runt med den handragaren, och alla som har varit hem till oss vet att vi inte har en liten gräsmatta ! de tog 5 timmar och klippa och då har jag inte klippt baksidan ! den han jag inte för lilla fröken ville såva för kvällen , så de va bara och ge upp med klippningen , efter att hon somnat så gick jag ut och rensade runt stenarna tills myggen vart för jobbig !!!
Idag så skulle jag fortsätta med klippningen MEN vaknade till grå väder och dagg i gräset , och lite regn stänk från himmelen ... så klippningen av restrerande gräsmatta får vänta tills de blir bättre väder !
Istället ha jag tagit tag i huset , nu när utsidan ser hyffsad ut så måste jag sannera här inne hehe ja kanske inte sanera precis men åtmistonde dansa med damsugaren och svänga med skur moppen !
sånu sover lill sessan midda och jag ska ta och damsuga de sissta och skura så de e klart tills hon vaknar , precis vad man ska göra när man har semester och de regnar...nott !!!!!

bye bye for now =)

blääää ;P

1 Läs mer >>

hej hej ! jag har precis fått semester och borde vara super glad ! MEN är inte på bästa humöret i kväll ...
Vi hade planerat och fara till Jens o Anna-Lena över helgen , för dom har dans där och då skulle vi ta husvagnen och de skulle va såååå mysigt även Mari o Mattias ska dit ..... och jag har sett fram i mot de så länge ! , ja varör är jag då så iriterad ... jo vi ska ta in hö i morron kväll !!!!!!!! MEN ORKA!!!!!
Patrik tyckte att vi kunde fara upp efter ... men då snackar vi kl 11 på kvällen tidigast ....... hur kul e de då !?
jane nu ska jag ta och tänka på annat !

Har funderat på hur man kan mobil blogga Är de någon som vet ?
Kännde de i västerås , att de hade varit kul och dela med sig lite av vad man gjorde ! och inte sitta när man kom hem och försöka komma på vad man har gjort och sen ladda upp alla bilder tar juh en evighet !!!
Så jag skulle gjärna villja ha tipps på hur man gör =)

ja happ då ska vi se vad som har hänt på denna vecka =)
Freda så sov jag för jag skulle jobba natt hela helgen , kom hem på lördagen sov till kanske 2 , och på en lite stun kom Marie o Mattias med barn och hällsade på en sväng innan dom for vidare mot Jens o Anna-Lena ... Och efer som jag skulle jobba så tog Patrik husvagnen och barnen och for till grannen och drack nå grogg , kul och fara och jobba ... nääää inte alls , kännde mig inte ett dug motiverad till något ... Ja söndagen såg lika dan ut ,sov , klev upp , och for på jobbet , Marie m fam kom förbi en sväng igen och hämtade lite bröd som jag hade tage hem , innan jag for på jobbet .
Måndagen va jag ledig ... typ... sov väll bort halva dan men men , hade bestämt med Marie o Mattias att vi skulle grilla med dom på kvällen så de va bara till och marinera lite kött och packa husvagnnen .... och vi hade super trevligt =) satt ute på deras alltan långt in på natten och drack och surrade om allt jätte kul =D 
Men de fick jag sota för dan efter , vaknade med värden skalle bank !!! haha jag har ine varit bakis på jag vet inte hur länge ... men vi satt som och surra och ahde trevligt , så då känner man väll inte att man blir full kanske =)
vi for väll hem vi 12 nånting när grabbarna våra hade kört upp all soppa i crossarna ! 
väl hemma fick jag nå tok ryck och färdig ställde dammen och vattenfallet , vart kanon bra , planterade även en rosen buske ! ;)
Ja dan efter så va de jobb och jag har haft nedräkning  på hur många timmar de har varit till semester .... men när jag kom hem hade jag insperationen kvar sen dan innan sååå jag började med gersgården , snacka om snyggt de blir !!!! fatta inte varför jag inte har gjort de tidigare , men de e inte färdig än , dels så va vi konstan attakerade av mygg och knott och sen vart de slut på stolpar så jag måste göra fler ... men den e på godväg hihihi
Igår så for vi ut till nora , till mormor o morfars stuga , för Mammas syskon va där , så vi for dit och grillade och umgicks så de vart en sen kväll även i går , så i dag har jag varit trött halva dan ungifär !!! men jag hade inte träffat stockholmarna på 2 år , så de får jag ta , man har som lite och surra om  efter 2 år hehe.
sen har jag som sagt jobbat sista dan i dag så nu e de semester jippi =D
här kommer bilder på damm och gersgård , dammen behöver jag bara fylla på lite =)men nu ska jag ta och tvätta kläder , kom gärna med tipps om hur man mobil bloggar , snälla !!!

BYE BYE ;D

Iriterad !!!!

3 Läs mer >>
jahapp då ska om vi kan fortsätta =)

...ja väl nere i västerås så va de direkt till campingen som tur va fanns de två platser bredvid varandra så Marie o Mattias och vi kunde stå vid varandra med husvagnarna !
Kan säga att de inte va så roligt och sätta upp förtällten i den tropiska värme som va där nere !!! men de gick , och de gick riktigt bra , Patrik och jag vart inte ovänner hehe =)
efter att vi gjort oss hemma stadda på campingen så drog vi in till hälla för Marie o mattias behövde köpa lite mat =) sen vart de grillat för hela slanten , och mys pys i förtällten , men f-n va mygg de va ! värre än hemma !
på Torsdagen så drog vi in till stan och tvättade av bilen efter resan ner , den såg hämsk ut , alldeles dammig !!! så en grunlig tvätt  och sen bar de av in på flygfälltet ! och de va varmt !!! 36 grader i skuggan !!!!! jag höll på och dö , gick i bikini överdel och chorts men svettades som en gris ! men jag kan lova att man blev brun =) , gick där hela dan sen hem till campingen för grillning  och sen satt vi i förtälltet och drack lite drinkar och mådde gott =)
Fredan börjagde tidigt !!! vi hadde ställt väckaren på 6 , för vi skulle vara på träffen när den öppnade kl 8 för och få en nummer plåt , kom i väg från husvagnen halv 8 va inne i stan till 8 och de va nästan en km kö när vi kom dit , men vi fick en nr plåt ! =)
Vi hann inte mer än och parkera , kliva ur bilen , och börja prommenera över fälltet så drog de in värdens regn väder , just då vi va innne bland marknads stånden , som tur va så hade jag kollat in dan innan vart de fanns paralyn så de va till och springa i väg och innhandla 4 st Mattias och Markus va med oss , Marie och Jullia va smarta och stannade i husvagnen och sov , jag gick till linda när de började åska tyckte inte de va så trevligt och gå på ett flyg fällt med ett paraply när de åska !!! Så där satt jag och Linda och hennes underbara hund glimma och väntade på att regnet skulle av ta , dom hade varit så smart och tage med sig ett party tällt , som höll de värsta regnet borta , de vart bara som en fin dimma där inne =) men efter ett tag så sprack de upp och de vart 30 grader varmt igen !!!!
Ja jag köpte juh en klänning på Torsdagen en skit snygg rock billy klänning ! ska se om jag kan ta nå kort på den ! jag hade den på mig på fredan men den vart välldigt varm när solen kom fram , så de vart och springa till bilen och byta illa kvickt , till samma som dan innan !!!
de vart lite meloner och kaffe innan vi skulle gå en vända till , men vi han väll gå en par hundra meter sen öppnade sig himmlen utan förvarning , så de vart till att rusa till bilen och när vi ändå satt där så bestämde vi oss för och fara , for en vända genom stan och crusade runt lite , drog till Hälla , där Marie och Julia va , vid de här laget va vi hungriga så de vart till o hitta en pitzzeria , vi hittade en mysig pitzzeria och där åt vi !
sen tillbaka till hälla för och kolla in de bilar som sammlats där , efter ett tag vart barnen less så Marie och Mattias bestämde sig för och dra hem till huvagnen , så när dom hade farit så drog vi in till stan för ännu ett crusing varv , vart förvånad över att de överhuvud taget rullade framåt , de brukar inte göra de !!! brukar ta 5 timmar och då har du inte kommit halvägs !!! men de e klart vi åkte kanska tidigt på kvällen så då hade väll inte alla billar kommit ut än , men sen började de och droppa lite lätt så då bestämde vi oss för och fara till campingen och då va kl 11 på kvällen och vi hade varit uppe sen tidiga morron , men när vi kom till campingen så drog de in värdens åskväder !!! satt i Maries o Mattias förtällt och drack vin och tittade på blixtarna och lyssnade på dundrett . 
På Lördagmorronen så tog vi de lugnt och började riva förtälltet  och packa ihop , duch och sen betala och fara in till stan , men vi for inte in på området nå utan snurrade lite i stan sen bestämde vi oss för och rulla hem över , men innan vi for från västerås så gick Patrik och köpte mig en ny färg spruta !!! ingen biltema rappel utan en ricktigt bra , jag provade den här om dan och jag satt från kl halv 2 på dan till kl halv 8 hehe , när jag väl börjar finns de inget som kan stoppa mig , när jag har insperation !!!
ja ja vi rullade hemöver och hamnade i västansjö hos Jens och Anna-Lena där vi drack lite gott och surra en massa skit =) hehe alltid lika roligt , men på Sönda morron så vaknade jag och va så grymt sugen på mina barn !!! hade varit utan dom i nästan en hel vecka !!! så hem lämna husvagnen och hämta barnen och sen han vi köra in två lass hö innan vi hoppade i säng för jobbet väntade på Måndagen
Jobbade måndag o tisdag på Onsdag så va de pyssel på gården och när Ronja hade lagt sig provade jag min present och de tog hela dan hehe men resultatet blev kanon om jag får säga de skälv ;) bilder kommer sen !!!
I går så hände de inte mycke , vi for en sväng till ullånger och hämtade svär fars tracktor och handlade lite , kom hem och gjorde inte mycke , de regnade hela dan så man hade inte mycke insperation till och ta sig för något ! ,Kom på att vi skulle fara en snabb sväng till k-fors så sagt och gjort for vi i väg ! sen förflöt kvällen lungt , ja och i dag så är de lugna gatan , ska som snart gå och lägga mig för jag ska jobba i natt , Suck !!! men jag har bara 6 pass kvar till semester jihuuu!!!
ja bilduppdateringen kommer sen !
bye bye  

blogg torka.se del 2

1 Läs mer >>
japp de kan man lugt säga att jag har haft ! har kanappt suttit vid datorn dom senaste två veckorna !!! dels pga vädret har varit kanon och sen har jag och patrik varit ner till västerås på Power meet =)
ja men jag kan juh börja där jag slutade förra inlägget, eller typ jag kommer inte riktigt i håg , men jag vet att jag va till Linda fredan innan västerås veckan för och färga , klippa och fixa naglarna , och de gjorde jag när jag kom från jobbet på morgonen , och jag va hemma typ kl halv 1 och då skulle Patrik snart komma hem och då skulle vi fara till s-vall och fylla frysen =) så jag satt mig i sol stolen ute och beundrade mina nya naglar , och somnade som en stock !!! i solen , vaknade av att Patrik kom hem , han hade sett till att vi inte hade barnen med oss till stan , skööönt ! 
kom hem vid halv 11 och slängde in varorna i frys och kylskåp , och sen däckade jag i soffan =)
Lördag så for vi en snabb sväng på den årliga traktor träffen i ullånger och sen hämtade vi barnen ute i barsta , sen tog jag och Mia en bad tur men hästarna ! 
Söndagen va de hö intag för hela slanten  och ett avslutande dopp i sjön och de va så skönt !!!
Måndagen så for jag till Linda och fixa tummarna som hade gått av , de va som inte planerat att vi skulle ta in hö dom dagarna , och de e klart , man kanske inte skulle ha fixat naglarna innan men men ! hon va snäll och kunde fixa dom innan västerås !
Sen hade jag låvat Rasmus att han skulle få bada , å de vart en tur till prelle tjärna för massa bad , och där träffade jag alla Idor =) o emma och Marie så där satt man och surra ett bra tag medans Rasmus badade , jag tror inta hen va uppe ur vattnet många minuter på dom timmarna vi va där !
Sen bar de av till Lasse och madde för hö intag igen ! Ja innan jag for till Linda så va jag och Madde upe i hö lon och packade om hö svettigt värre måste jag säga !
och även på Måndag kväll vart de dopp i sjön =) de hör som till när man tar in hö !
På Tisdagen vart de panik packning av barnens grejer och allt dom skulle ha med sig till mamma där dom skulle vara medans vi drog till västerås =)
och sen skulle våra grejer in i husvagnen och sen skulle man se till att man hade allt man skulle ha med sig plus att vi han med tre lass hö på kvällen innan vi for , rullade hem ifrån vid hal 8 och kom ner till valbo vid strax efter 3 !!!
sen gick vi i valbo dan efter och rullade ner mot västerås när vi hade ätit !
åååå nu orkar jag inte skriva mer , fortsättning följer ...........

blogg torka .se