2 Läs mer >>
Ja då är de bara två dagar kvar tills man får på hälsning av min goda vän Elli och hennes sambo Robban =) längta¨s sååå mycke !!!
De blir barnfritt , alkohol ,bastu och en massa god mat ! och de ska bli så kul hihihi längtas längtas längtas !!!

ja annars har jag inte gjort så mycke mer än de vanliga ! plockade ur diskmaskinen , gjorde gröt till barnen till frukost , startade en tvättmaskin och torktummlaren , sen en tur till stallet , promenerade till skogen med en fika korg tillsammans med barnen och överaskade min Pappa med kaffe och go kaker , äppel paj och vetelängder men vaniljkräm ! han är nämligen där och kör ut virke ett tag fram över så jag tyckte att de kunde va en lämplig utflyckt för barnen och de va de =)
Rasmus ville stanna kvar och åka traktor med morfar och de fick han både för mig och morfar , morfar va nog mest glad över och få lite sällskap och Rasmus hade inget annat för sig , annars hade han bara suttit inne och tittat på dum burken hela dan !
Ja Ronja hon vart trött när vi kom från utflyckten så hon fick en välling flaska och nu sussar hon sött ! så jag ska passa på och plocka lite hemma här , de e inte så mycke och plocka men de e lite små grejer , som säkert alla små barns mammor vet så har dom små liven en förmåga och dra fram grejer, men i övrigt är de inte så mycke mer som händer idag

Igår lyckades jag sova alldeles för länge! 
Hade bestämt mig för och kliva upp kl 13 för jag hade en del saker som jag skulle göra och tänkte att de ska jag hinna innan barnen kommer hem ! 
Jag vakande kl 16 !!!! kan säga att de va inte lätt och försöka sova på kvällen sen !
efter maten så damsugade jag av golven , vek lite tvätt , och sen va de dax för och fara till hästarna , fixade även håret på Tina , hon hade köpt ny färg så jag vart väll där till kl 22 , väl hemma så va jag inte ett dugg trött ! satte mig i soffan och glode på tv n men där visade dom inge intresant !!! men på någe vis lyckades jag ändå vara uppe till 1 på natten gaaaa !!! la mig i sängen och slocknade efter en halv timmes vändande och vridande !!! 
sen som sagt va de bara till och kliva upp 10 i 6 i morse , Patrik for och jobba och då vaknade Ronja till så hon fick välling , och somnade om , men jag va duktig och klädde på mig på en gång och så så va jag vaken ,annar brukar jag kunna lägga mig igen och somnar handlöst , men jag tänkte efter som jag ska upp och jaobba dag nu onsdag till fredag så är de lika bra och kliva upp !!! 

Ja så de e vad som har hänt mig !!! 

nu ska jag ta och pyssla lite mer hemma här !
                                                                                   *** Bye Bye ***  

två dagar kvar !!!

0 Läs mer >>
Ja veckerna går tok fort måste jag säga , tyckte nyss de va jul , och nu e dagarna längre än nätterna , och de e sååå skönt , de e ljust när man far på jobbet och de e ljust när man kommer hem ! aaaa de börjar våras !!!

Ja vad har hänt här då i helgen , jo fredan va lugn lämnade barnen på dagis vid 10 sen for jag och handlade , efter de så ringde ida och undrade om jag ville komma och dricka kaffe , och de tackar man juh´inte nej till =) så där vart jag till 12 ungifär , sen bar de av till stallet för lite mockning och sen hem !
Fick nå skåv och gjorde matlåder av de som fanns kvar av pastan från i torsdags så kl vart väll halv 3 innan jag la mig för och vila skulle som jobba natt , sen va de bara upp vid 5 förr och göra sig klar till jobbet ,

Igår så klev jag upp vid 1 , drack några koppar kaffe efter de så piggnade jag på mig alldeles utmärkt hehe=) fick till och med insperation till och städa så de vart undan plockat ,damsugat och tvättat igår , kring halv 6 så kom Mari o Mattias med barn och hällsade på alltid lika trevligt =) de va bara synd att vi skulle iväg till Lars och Madde på midda ! vi åt grillat för första gången i år , och de va sååå gött !!! då ville man änumer ha sommar ...

Iövrigt i dag har jag inte gjort så mycke , har plockat lite disk ska starta en maskin tvätt , vika lite tvätt , jag sånt allmänt pyssel eventuellt stapla lite ved , men de får bli när fröken har somnat ! nä nu ska jag ta mig ännu en kopp kaffe sen ska jag pöa på lite hemma här och vänta på och fara och jobba , ska jobba natt , suck !!! men men får man bara sova på efter middan så går de bra och jobba natten !
ne som sagt kaffe !!!

hej hej !!!

söndag igen !

2 Läs mer >>
Ja i dag skiner solen än en gång , helt underbart !
Bilen fick stå idag ! jag satte Ronja i barnvagnen och Rasmus på bobben och sen promenerade vi till stallet de va väldigt skönt må jag säga !
Men på hemvägen bestämde sig lilla Ronja för och skrika hela vägen hem , vet inte va de va för fel , provade och vända vagnen så hon inte skulle få solen i ögonen men de vatr inge bra , provade och lägga hon ner men de vart bara änu högre skrik ,sitta va inte häller bra , provade ochlåta hon gå , då gick hon några steg sen slängde hon sig ner på marken och tok grina , satte hon i barnvagnen igen med samma resultat , provade och sätta hon på bobben med rasmus , samma resultat , tog upp hon i famnen då vart hon tyst ! så hon ville bli buren i 3 km !!! aldrig så de vart ner i vagnen sen fick hon sitta där ! och grina , orkar inte riktigt bära henne , sjuta på vagnen och dra bobben med Rasmus på samtidigt i tre km ! så väl hemma så vart de en välling flaska och sängen för henne och nu har hon sovit i snart 2 timmar så hon vakanar inte än på en timme ! sköööönt

Igår så vart de en kopp kaffe hos Lasse när vi va där och släppte ut hästarna ! sen så hjälpte barnen mig med och ge hästarnamat här hemma ! småå trollen mina =)
Ronja ville absolut sitta på Oden och då e han 170 hög ! men de e klart att hon ska få göra de så jag lyfte upp henne , där satt hon högt uppflugen på häst ryggen och tittade ut över värden , men så fort han rörde sig så ville hon ner =)
och Rasmus va inte sen på och hänga på , vågade Ronja så skulle han minsan osso sitta på hästen , så sagt och gjort så lyfte jag upp han osso
- mamma va stor han e
- ja han är högre än sassan
- ja jag känner de !
sen ville han komma ner .
Efter ett tags ute lek så gick vi in och lagade luch ,mackaroner och köttfärsås vart de till barnen , jag hade kvar kyckling rulle som jag åt =)
sen somnade Ronja , då ville Rasmus måla påsk ägg , tyckte väll jag att de va lite tidigt och börja med de , men efter ett tags tjatande så gav jag med mig och jag började blåsa ägg !!! blåste väll ur 8 ägg , sen såg de så kul ut så jag ville osso måla , så medans Ronja sov så målade jag och Ramus ägg och två st vart kycklingarså här blev de =)Ja de va riktigt kul med påsk pyssel ! så kul att jag glömde både tid och rum , när jag började stöka undan så ringde Patrik och undrade om vi va på väg , ååå shiit e kl så mycke ! visade sig att kl va 10  i 4 och kl 4 skulle vi vara hos Patriks mamma och Pappa för och lämna barnen och sen fara på föreldra möte på dagis , PANIK !!! på med klader på barnen och sen slänga in dom i bilen .
Rasmus komentar va klock ren
- mamma vi som hade de så lugnt och skönt !
- ja de hade vi värkligen
Vi han i tid till mötet på förskolan , de e alltid lite närvöst tycker jag , men som tur va så hade dom inga negatift och säga de va bara beröm för bägge två , sååå skönt !
Sen va de baraoch hämta barnen och fara hem , för vi skulle få besök av min goda vän Tessan och hon hade med sig en äppel paj som hon hade bakat mumms , ska tala om för er att den va god ! och ja jag syndade , men jag tyckte att jag kunde ta en liten bit för jag har gått ner 23 kg sedan i jannuari så jag e värd de=) 
sedan va hon kvar här till kl halv 12 , hon e en riktigt spara så vi satt och surrade ekonomi och vart pengarna igentligen går osv !
hon kom fram till att vi skulle kunna lätt spara 1000 kr i månaden , och de kom även patrik och jag fram till , så jag har bestämt att de blir inge fjälls , de skulle kosta oss ca 3000 kr  så i stället ska jag lägga undan dom pengarna och jag ska baske mig inte röra dom , men jag vet juh iof inte vad jag får i lön denna månad , men ska åtminsonde lägga undan en tusen lapp , sen ska jag dra ner på rökningen , ska försöka iaf , de e idiotiskt och röka upp pengarna !
sen utmanades jag av Tessan och vara med på vår ruset i s-vall och en utmaning e vad de e , och de e klart att jag ska göra de , jag har två månader på mig och sluta röka ,få kondis osv
ja de blir nog bra ! jag kommer och uppdatera mera fram över om dessa pungter hehehe

ne nu ska jag ta mig en kopp kaffe och börja med mina sysslor tror jag !

seee yaaaa


ännu en vår dag

0 Läs mer >>

Ja i dag så e de Onsdag hela dagen =)
ja jag har som sagt jobbat hela helgen och även måndag och tisdag , de e så typiskt , de va skit väder hela min ledig vecka men så fort jag jobbar så blir de kanon väder ! de e så typiskt !
men idag e jag ledig och solen lyser från en klar blå himmel och de e varmt , fåglarna kvittra och de droppar från taken !
Helt underbart !!!
Dettta är vad´jag hade tänkt göra idag !

  • Köra / Vika tvätt
  • Plocka undan leksaker
  • vädra 
  • Dam torka
  • Damsuga
  • Torka golv

Ja sen får vi se om de blir så ! men de e en perfeckt dag för och vädra och de skulle behövas , ja ja jag har i allefall börjat med och startat en tvättmaskin hehe och snart ska vi fara till hästarna sen ska vi nog börja men sysslorna =)

sen blev jag utmanad av mari , men jag orkar inte göra utmaningen hehe för mycke och skriva ! så jag tar de en annan gång om jag får mera ork ,

Jag har så så stor lust och fara till fjällena , ska kolla när jag har fått lön om vi har möjlighet till och spara lite till en fjälls resa ! skulle var riktigt skönt , jaja nu ska jag ta och fara  till hästarna

See yaa

våren är här !!!

1 Läs mer >>
ja då sitter man här på jobbet igen !
Det är ganska lugnt idag , som tur är =) är inte upp lagd för en massa strul , dagen började med att jag försov mig ! kul men jag tänkte inte stressa idag , så jag tog de lugnt hit ut , kom bara 10 min sent så de va inte så mycke =) ja ja , som ni kanske har märkt på mina inlägg den senaste tiden , har jag inte varit allt för possetiv ! men från och med i dag så ska de bli ändring på de ! jag tänker inte låta tankar som är obefogade ta över och förstöra för mig , jag vägrar , nu har jag varit deppad i snart 2 veckor och juh mer jag tänker på att jag e deppad dessto mer deppad kommer jag och bli ! så ne nu e de slut på de här !

Vad har hänt annars då , inte såå mycke facktiskt ! jag började och tvätta igår efter jag hade suttit framför datorn en stund , han köra ca 4 tvättmaskiner , samt vika dom och lägga in de i barnens byråer , sen rev jag ur säng kläderna och vädrade dom , och bäddade ren , och jag kan säga att de va så skönt och lägga sig i en ren bäddad säng m, kanske därför jag inte vill kliva upp i morse hahaha =)

ja ne nu ska jag ta och jobba

seee yaaaa

på jobbet !

1 Läs mer >>
ja de e vad som har varit på tapeten i dag ! Ida kom idag på förmiddan , för vi gatt fixa hagen till hennes häst ! dom rymde igår kväll och va ute och sprang , och de e inget man vill att dom ska göra , efter som jag redan va ute så passade jag på och hämta ved ! en si så där 10 låder , men jag hade chevan så jag behövde inte bära dom hela vägen =) , nu medans jag sitter här och skriver så rullar tven på med barnprogram , ska se om jag ska ta och plocka undan här hemma lite ! skulle värkligen behövas !
I helgen så ska jag jobba lördag till tisdag suck ! en ledig vecka går så fort , och jag har inte hunnit ens hälften av vad jag skulle behövt !
jag har verkligen funderat över vad igentlign måsten är , vad är de man måste ! ja Barnen måste ha mat , fruckost , luch och midda !
man måste ha kläder på kroppen , och då måste man tvätta , efter som man måste äta så blir de disk , och då måste man juh plocka i och ur disk maskinen ,
Varmt i huset vill man juh osso ha så att hämta ved är också ett måste ! de e klart att man skulle kunna köra på el men då får man betala en sky hög elräkning och de e inget man vill , har inte så mycke penngar över !
jag har kommit fram till att de finns väldigt många måsten !!!
Men jag har inte kommit fram till hur man ska priotera blad dessa måsten , eller man kan kanske hitta ett annat namn på dessa måsten , sysslor kanske ? ja jag vet inte , men jag skulle villja ha ett mindre negativt laddat ord , jag har alldrig gillat ordet måste ! sen kanske de inte finns några måsten utan man väljer själv vad man vill göra , men samtidigt blir de ett måste ... ja ja de blir nog bra !
Idag när Ida va här så pratade vi innan vi gick ut och började med hagen , och då kom vi fram till hur vi ville ha de ! och hon ska sätta ut en annons på hästen om en fodervärd , för hon har inte orken eller inntresset av hästar längre , och jag sa att de va helt oki för mig , för jag orkar inte heller ha ansvaret för hennes häst ! även om jag skulle villja men jag har som två hästar och jag vill inte ha fler , för jag har inte tid med fler än två ! och de förstod hon ! och de vart inte som jag trodde att de skulle bli ! då ser man va fel man kan ha , så de e alltid bäst och fråga vad folk mena eller fråga hur dom har tänkt sig , då får man som veta på en gång , då behöver man inte gå och fundera och göra en så stor grej av något som inte är en stor grej !
Så jag har som en sak som jag inte behöver gå och fundera på , nu e de bara de anndra hehe !
Ja ne nu ska jag ta och göra några Måsten !!!

*** adjö ***

ved hämtning och barn...

3 Läs mer >>
ja vad ska man gör när man känner sig totalt jävla misslyckad och värdelös ! just den känslan och tankarna har jag nu , jag vet att de inte är sant men jag kan inte hinndra tankarna och komma ! de har hänt en del saker som jag inte kan skriva här men , känner mig väldig deppad ! men en sak som jag kan tycka e interesant e att tidigare i mitt liv , när jag har kännt så här har jag ätit ,ätit och ätit , men nu e jag inte ens hungrig eller sugen ! jag vill bara gå och lägga mig , och inte göra något ,

orka inget!!!

helt jävla värdelös !...

4 Läs mer >>

Ja vad har hänt sen sist !

Igår så va de till och kliva upp i tid för jag hade utbildningar hela dagen på jobbet ! så jag skulle vara där till kl 9 och sen slutade de kl 4 så de vart en hel dag , först va de anticimex som hade hygien utbildning i 4 timmar , sen va de Truk utbildning , vi ska få nya trukar till de nya lagret , så då gatt vi ha en utbildning på dom ! sen bar de av hemöver för att göra mst till familjen , Ronja va super trött så de vart kvällen för henne kl 7 efter jag hadde lagt henne så gick jag ut och gav hästana mat , sen bar de av till stallet och tog in dom vid halv 8 , dom fick gå in tidigare för jag skulle på möte halv 8 , by föreningen hadde möte , kom hem vid 9 för de va för få som kom så vi kunde inte ha något möte , men ändå så vart de kaffe och en massa surr =)
ja sen vart de soff läge till kl 23 för sedan vart de snark lådan !

Jag har tagit tag i mitt lilla problem , och pratat med min vän ! och de löste sig vi skulle dela på ansvaret ! och de va inga problem från hennes sida ! och de e jätte skönt ! undrar bara varför jag inte har pratat med henne tidigare , humm ja de e lätt och va efter klok hehehe 

ja sen händer de väll inte så mycke mer än de vanliga ! mamma ringde nyss och fråga om jag ville komma och dricka kaffe så de e väll de som e på tapeten nu =) 
får se om jag bloggar nå mer i dag eller hur de blir 

ha de bra ! tack för alla fina komentarer som jag fick  love you all !!! ;)

hej hopp !

0 Läs mer >>
ja jag har blivit utmanad =)  och de går ut på att man går in på bild mappen och tar 6 mappen och 6 bilden i mappen och de vart denna !de här va första julenn vi firade i nya huset ! tror att de va 05
 

ja ne nu måste jag ta och göra något , kan inte sitta här hela dan !

utmanad !

5 Läs mer >>

Kom inte på nå rubrik så de får vara så här !

jag vet inte riktigt vad jag ska skriva , har ganska mycke tankar i huvudet , men man kan juh inte alltid dela med sig av dom till alla , men sammtidigt så behöver man släppa på ventilen innan man sprängs ! ja de e ett dillemma =)
Funderade i förra veckan på om jag höll på och bli utbränd !
Hur känner man sig när man håller på och gå in i väggen ?
Ja jag har ingen anning men jag kände mig så less på allt  allt som skulle behövas göras hemma , på och ta hand om hästarna var eviga dag , utan hjälp från någon ! och då har jag häst med en kommpis !
sen jobbar man hel tid , och de ska man väll inte klaga på att man har ett jobb , men även fast man jobbar hur mycke som hellst så har man alldrig tillräkligt med penngar , och de här med penngar är så jobbigt , de tär fruktansvärt på en , när man alltid måste vända och vrida på vareviga krona !!! och jag fattar inte vad penngarna tar vägen varje månad drygt !!!
Sen är de allt de här vardagliga som måste göras , städa , diska , tvätta , laga mat , se till att dagis väskan är packad och att de finns tillräkligt med rena kläder !
De e klart att min underbara sambo hjälper till så mycke han orkar , han jobbar juh osso hel tid , så han e juh osso trött och slut när han kommer hem ! och sen blir de inte mycke tid till och mysa och gosa bara vi två , och de e juh alldrig bra !
så jag hade god lust och bara rymma från jobbet skita i allt som behövdes göras och bara lägga mig i sängen och inte kliva upp fören allt ordnat sig , men de löser inget ! .

Ne nu har jag klagat nog ! nu får jag ta mig i kragen , ska ta och skriva en lista på allt som behöver göras och sen beta av listan , en sak i taget ! 
Nu till något roligare ! ställde mig på vågen förra tisdagen , då hade jag gått ner 20 kg Hipp hipp hurra för mig , sen i morsse när jag stälde mig på vågen , så visade de sig att jag gått ner 2 kg denna vecka så 22 kg har jag gått ner hitils , tror att jag ska ta och leta fram en gammal bild på mig men de e inte så lätt , finns inte så många bilder på mig när jag vägde som mest ! man e inte så sugen på och bli fotograferad , sen ta en bild nu och se om man ser någon skilnad ! 

Ne nu ska jag ta och skriva min lista sen ska jag elda, de börjar bli kallt i huset nu ! 

*** Bye bye *** 

ingen rubrik !

1 Läs mer >>
ja då va de måndag ! och ja de va ett tag sedan an jag har haft fullt upp kan man säga !

Fredag så kom jag hem från jobbet och släppte ut hästar och gav dom mat sen vart de sängen till kl 14 , efter jag vaknat så va de bara och börja röjja , gatt som röjja både rasmus rum och övriga rum i huset , efter som de på söndag skulle va kalas ! men jag had sådan tur att Rasmus hade städat sitt rum själv , go pojken min =) , sen kom Patrik på attt vi skulle fara en sväng upp till V-sjö till Jens och Anna Lena , där vart vi kvar till sena kvällen , och de va jätte trevligt ! har alldrig skrattat så mycke som jag gjorde åt Anna Lena den kvällen =D vi kom väll i säng kl 0200

Lördag  
ja jag klev upp typ kvart i 8 va i stallet till 8 , mockade och gjorde klart allt och sen hem och gav hästarna hemma mat , gick in och började städa , va klar med städningen till 12 så då tog jag med mig Rasmus för en tur till K-fors för inhandling av godis och annat plock för kallaset , då va de juh vinter fest inne på stan så då gick vi en tur på de , och de va en massa folk och skotrar och annat som hör vinntern till , träffade mina bröder med sambosar , dom skulle precis till och gå och äta så då följde Rasmus och jag med , Rasmus va sugen på lite mat han med , men jag stod över , jag va inte så hungrig så jag tog en kopp kaffe , kl vart 4 och då skulle dom hoppa med skotrarna , så de ville Rasmus självklart titta på så vi rullade väll inte hemöver fören halv 5 kanske , var tvungen och handla lite korv och dyligt till kalaset så de vart en tur till kvantum och där träffade jag åter lille bror så då vart de bestämt att jag skulle fara och titta på deras nya lägenhet , så vi halv 6 började vi rulla hem !!! 
Väl hemmava de middda och sen va de bara till och blåsa ballonger och göra godis påsar .
Sen på kvällen när vi va och tog in hästarna så ringde Jessica och fråga om jag kunde köra henne och Markus till Jonas och Frida och de e klart man ställer upp !!! kom väll i säng kl 0030  .

Söndag
Ja dagen börja kl 8 med att städa de sista , sen va de och skicka i väg Rasmus på skridskoskolan , Pappa kunde kör ut han , och de va tur för jag va inte riktigt klar med allt till kalaset  =/ såjag började göra choklad bollar och sen gjorde jag tårta , och efterde så va de bara och duka , medans jag gjorde de så skottade Patrik till en soffa i snödrivan !
så lagom till att Rasmus och dom första gästerna kom så va jag klar =) alltid i sista min .
Så började kalaset , och efter att dom hade fikat så fick dom gå ut och tolka och grilla korv och få godispåsar, och de vart välldigt lyckat !
När alla hade farit hem så va de bara och börja städa igen !!! 
Till middan så kom Jonas lagomt ;) så han fick äta tacos han med och sen fick han den sista tårtbiten , hade köpt gele hallon till och ha på tårtan , och när jag öppnade påsen så spred sig en väldofft utan dess like , snacka om att de vattnades i munnen på mig , innan jag hade fått på dom på tårtan höll jag på och förgås !!!! sa till Patrik att han skulle äta upp dom som blev kvar , men de ville han inte ,så jag gatt slänga dom !!! annars hade dom hamnat i min mun ! 

Idag 
ja idag så har jag inte gjort så mcket , har varit till hästarna , och sen har jag gett dom här hemma mat och sen har jag sutte här på soffan och bara tagit de lugnt , men nu måste jag gå och kolla Ronja  =) 

*** Bye Bye ***  

nu va de ett tag seda...

2 Läs mer >>
Ja de får bli de , tror inte att jag orkar de när jag kommer hem , jag har natt vecka denna vecka =/ ,

Ja i går Måndag så fyllde juh Rasmus 6 år stor pojken min ! och då va de bullbak och tåtra som stod på tapeten ! dagen börjde kl 7 med frulle åt rasmus och ronja , han fick inge packet på morron utan de skulle han få när han kom i från dagis , ja sen tänkte jag sätta bulldegen medans jag for på dagis , men insåg att jag hade ingen jäst , hepp så de va bara och svänga in på ica efter att jag lämnat barnen på dagis , och Rasmus skulle bums bjuda på glass så innan jag lämnade dom så köptes de osso ! så kl vart väll halv 11 innan dom kom på dagis , sen skulle inbjudnings korten till kalaset ut , så jag kom väll hem vid 12 , så något försenad så kom bullbaket i gång , medans jag väntade på att degen skulle jäsa så passade jag på och städa ! , men när jag skulle börja baka ut mina bullar så va kl så mycke så då va de dax och fara till tandläkaren , sagt och gjort in där 5 min sen , va klar efter en halv timme phu inga hål denna gång , annars har de varit standard med ca 4 hål per år , tror mycke att de beror på att jag har slutat drucke drika och inte äter socker , jaja hem och började baka bullar , kl halv 4 var jag klar med bullarna , sen gatt jag städa undan de jag stökat ner och damsuga och torka golven så precis när jag va klar med de så kom Patrik och barnen hem ! så medans jag gjorde mat gjorde jag osso tårtan , och när den va klar så kom dom första gästerna !!! vid ca 6 , så de vart inget sovet för mig den dan men jag tänkte att jag får härda ut och dricka kaffe , mycke kaffe !!! så jag for på jobbet och jobbade hela natten ! så på tisdag morron kan jag lova att jag va trött när jag kom hem , men jag fick inte lägga mig fören halv 11 gatt som ut med hästar och ge dom mat , samt utfodra mig själ lite osso , men sen sov jag , och nu e jag här , och jag ska nog inte ta en 24 timmar pass igen någonsin !!!!

Nu måste jag jobba see yaa !!!

jahapp natt bloggning