1 Läs mer >>

Sitter och kollar på effter 10 , och dom pratar om mobbing på bloggar ! herre gud de e inte klokt va mycke skit de finns , folk som tracka ner på de som skrivs på bloggen , finns väll inget anledning till och skriva en massa dumma komentarer , gillar man inte vad som skrivs i en blogg , då e de väll bara och sluta läsa de ! elr ?
De e juh personliga bloggar , och varje blogg representerar en individ , med en egen åsikt om saker och ting , jag har läst en del bloggar och jag kan säga att jag har inte alltid gillat och hållit med om vad som har skrivits , men de skulle inte falla mig in och skriva en elak kommentar ! stänger hällre ner bloggen och läer någon annan ! 
Men de e väll jag ;) 

ja de va de ! nu ska jag väll printa ner lite rader om vad som har hänt sen sist , måste ta och skärpa mig och skriva mer , men de e så när dygnet bara har 24 timmar ;) 
 
ja Patrik och Rasmus drogner till s-vall på freda efftermiddan för och byta min säng , och sen fixa en födelsedags present , han skulle även kolla om de fanns tappeter som passa till fondväggen , men han vart osäker effter som jag inte va med =) 
på Lördagen så hände de väll inte så mycke , plockade här hemma på förmiddan , en va de kalas dax för Rasmus , även jag stannade kvar på kalaset , tänkte att man tjänade in en slant i bensin kostnaden !!! Rasmus ville inte riktigt fara hem när kalaset va slut , så jag vi svängde in till Anna och där stannade han tills jag tog in hästarna en slappade vi hela kvällen .
I söndags så va de fars dag , och Pappa han va på väg hem i från en ukraina resa , så skönt när dom kommer hem välbehållen ! surrade lite med han på telefonen , grattde han på fars dag mm , sen fick vi för oss och tappetsera !!! och då va de 2 timmar kvar tills hockeyskolan började ! och jag min tidsopptemit tyckte att de e klart vi hinner de !!! 
Men de han vi inte riktigt hehe vi vart en halvtimme sen !!! men de gjorde inte å mycke , stannade en stund effter att skridskoskolan hadde slutat så han fick åka de han ville ! 
Sen bar de av hem över , byta kläder och drog till stallet för en Ridtur , och vilken ridtur sen , Oden stod mer på 2 ben änn 4 , han va riktigt jobbig och rida ! 
  
I går å vart de en tur till K-fors på ådalshällsan för och kolla ryggen , och jag fick grönt kort och börja jobba !
sen va jag och ronja och hämta Rasmus på skolan , ville fara och hällsa på någon så i stället för och fara hem for vi till Marie och Mattias och drack en massa kaffe och surra , så kul =)
När jag va på väg hem så ringer patrik och säger att han ka fara upp till övik och kolla om tapeten fanns där , och de gjorde den , så när han kom hem så fortsatte vi med tappetseringen , så nu e fond Tappeten uppsat + en av de andra väggarna är tappeterad , så nu e de bara 2 väggar kvar !
Såg att vi hade missat med spacklingen på dessa 2 väggar så de blir till och spackla lite till , sen kan vi fortsätta och de blir kanon snyggt =)
Ne nu ska jag ta och väcka lilla fröken om har somnat madans jag har suttit här och skrivit ! och hon har inte somnat på soffan elr i sängen ... nä hon har somnat på golvet med pennan i handen =D söt prupp !!!!

Bye Bye

oj oj oj ...

1 Läs mer >>

Fick sådana jul känslor när jag klev upp i morrse och inser att de ligger snö på backen , och de dalar ner flingor från himmlen =D finns de nå härligare , man blir barn på nytt ;) och jag kännde bara att jag ville ta fram jul grjerna och pynnta huset , men de e liiiite väl tidigt kanske !

Har varit till Sjukgymnasten i dag ! hadde inte blivit mycke bättre än i måndags , fick en ny övning som jag skulle göra 1 gång i timmen ! så de e bara och göra de , sen körde hon ström på ryggen , så jag hoppas att de blir bättre snart , så jag kan jobba nästa vecka , tänker jobba i vilket fall , har inte råd och va hemma mer nu  ! 

Annars så händer inte så mycke !  
sovrummet har vi inte gjort mycke åt =) men de får ta den tid den ta , slipat ner lite tapet skarvar är vad vi har åstakommit , men de e alltid något !
I kväll så ska jag på by möte få se vad för kul byn ska hitta på fram över , men nu ska jag ta och dricka en kopp kaffe sen ska jag ta och göra mina övningar !

Bye Bye

....

1 Läs mer >>

ja vad ska man säga ! har varit hemmaa i en vecka nu pga ryggen ! inte kul , vist skönt och va hemma men skulle mer än gärna jobba bara jag slapp och ha ont i ryggen !

ja jag va juh till ådalshällsan på onsdag och de va inte riktigt som jag hade tänkt mig , för de första så kostade de 150 och gå till läkaren ! trodde att jag skulle få komma direkt till sjukgymnasten , men tydligen så går de inte till så !
jaha tänkte jag , men de ska nog gå bra ! kom in till läkaren , började berätta om mina problem ! och sen säger människan något som gör att jag håller på och falla av stolen ! 
- född 83 ... och de här är ditt drömyrke !? ... något som du ska hålla på med resten av livet ?!?
Tittar lite skeptisskt på hon och tänker i mitt stilla sinne , att de där va väll onödigt ! men svarar artit men bestämmt , 
- Ja du jag har inte så många anndra val i dagens läge , man säger inte upp sig från ett fast arbete , med två barn och hus och hästar !
- nä nä .... men vad har du för utbildning ( denna fråga kom kanske två min efter den första , hon han väll fråga tre andra frågor innan denna kom ! )
vid de här laget va jag på väg och gå ut där ifrån , för hon va inte tillmötesgående för 5 öre , hon trodde inte på mig , men jag svarade på hennes fråga ,
- Du kan inte tänka dig och arbeta inom de !
Vid de här läget så höll jag på och bli förbannad !!! 
- jo vist  ! men jag tror inte de finns så många jobb lediga nu för tiden ! sa jag och stirrade på hon med arga blicken !!! 
sen klämnde hon lite på ryggen så klädde jag på mig , och gick in på hennes kontor !
- ja helena vad ska vi göra åt de här ?
- ja inte vet jag de e du som ska tala om vad jag ska göra , du e experten !!!
-näää de e jag inte !!!

Whaaaat !!! hur kan människan säga så !!!!!!

ja gick däifrån med nåra övningar som jag skulle göra och va riktigt upprörd , hur kan man va så oprofitionell !!! Fick en tid hos sjukgymnasten i går och de va mer givande elr kanske inte , fick ordinerat vila , långa promenader och fortsätta med övningarna ! sen sjukskriven även denna vecka ...

Ja vad händer annars då ... ja inte mycke ! vi pysslar på med vårat sovrum ! vi har slitit ur mattan ,tagit bort lister , rivit tapet , spacklat , slipat och slipat lite till =) så nu ska vi på fredag fara till s-vall och kolla på tapeter eller färg vi har väll inte riktigt bestämmt oss hur vi ska göra =) men innan fredag har vi nog bestämt oss hehe
 
Men idag så är de hemma mys för hela slanten ! Ronja har åkt på  en regäl förkylning , med hög feber ,snuva och hosta , så de e mammas fammn som gäller , och de e juh mysigt , hadde varit mysigare om hon inte hade varit sjuk ! 

men nu ska jag ta och ta hand om lilli fröken !  

rygg ont !