1 Läs mer >>

... Med nya utmaningar =)

De blir en tur till Ullånger och införskaffa jung och lite andra växter , ska se vad blomster affären har att erbjuda ! 
Hadde tänkt och inhandla jungen i s-vall men vi insåg att de inte fanns plats i bilen för blommor ;) så de får bli till och stötta den lokala affären =) 

Sen ska jag hämta Rasmus och sen när vi har kommit hem så tänkte jag , om vädret fortarande e bra , att jag och barnen skulle gå en skogs promenad men matsäck =) 
Ska hämta kameran hos broder och se om jag kan få till lite bilder =)

Bye Bye ! 

en ny dag ...

3 Läs mer >>

Sååå rädd har jag aldrig varit någon gång !
I går kväll fick vi huppleva varje förälders mardröm ! vi satt och drack kaffe hos Elli och Robban och i godan ro , Elli gick för och hjälpa en granne med hunden , när hon kommer tillbaka så står ytter dörren på glänt ! var på hon säger "Är alla barn här ! " vi upptäcker att Ronja är borta !!! Panik på högsta nivå ... de va mörkt ute  i ett bostads område i sundsvall !!!! var är hon , slänger på oss skor och springer ut ,har en miljon tankar om vad som har hänt henne ,hon har blivit på körd , hon har blivit bort rövad av en pedofil , ja ni som är föräldrar förstår vilken enorm Panik man får , de står en grabb i ca 16 - 17 års ålldern som pratar i telefon ute på en bro , Patrik frågar om han har sett en lite tjej som har gått förbi ! " jo vi hittade en lite tjej på parkeringen hon är här inne ! " springer in i lägenheten och där sitter hon i knä på en kvinna insvept i en filt !!!! fatta va lättad , tacksam ,oerhört tacksam över att dessa pojkar tog hand om henne ! de finns hopp för mänskligheten ! Men sen tänker man på vad som kunde ha hänt ! och då får man panik ångest !!! hur fan man kan va så dum och inte ha koll , vilken värde lös mamma man e ! jag kunde ha förlorat min dotter i går kväll , inga mer kramar ,skratt elr gos !!!! så fruktanvärt rädd !!!!! dom e mina skatter inget får hända dom kommer hädan efter inte släppa ögonen från dom kommer vakta dom som en hök !!! men de går så fort de handlar max om 2 minuter nä fyyyy klåen !!!! nu ska jag bara försöka glömma vad som skulle kuna ha hänt !!! och glädjas åt att de gick bra! inga mer tänk om !!!ne nu ska jag ta och snyta mig och vara förkyld ett tag ! förkyld som attans !

ses !!!  

så rädd !!!

0 Läs mer >>

 Ja både jag och Ronja e sjuka ! Ronja har hosta och snuva , å lite feber !!! men så går de om man ska envisas me och springa ut utan skor när de regnar !!! men men nu e de bara och ta de lugnt och kurrera sig , själv känner jag av bihålerna och hals ont och skalle bank , men de går väll över !!!har inte varit förkyld på ja vet inte hur länge , så de va väll dax nu =) har inte varit lika strikt med kosten en längre tid nu så de va väll därför jag blivit förkyld nu ! sen en annan grej jag har underat över är att jag tappar välldigt mycke hår ! och då e de inte att hårstråna går av utan dom lossnar med rot och allt !!!! fortsätter de så här kommer jag va flintis =O fattar inte vad som e fel , måste nog gå till läkare och kolla upp mig lite !

annars så har de flöte på =)
Helgen har varit helt under bar ! vi har bara umgåtts med varandra och pysslat på hemma på gården , plockat undan inför vintern så de inte ligger en massa framme när de kommer snö , klippt gräset en sista gång för hoppnings vis ;) vi har gjort klar gersgården , fått upp resten av väggarna på ute boxarna men nu behöver ja juh inte dom så de har fått blivit ett föråd för grejjer så som ved klyv , snö kedjor brädor och hag stolpar ! sen röjde vi med trimmer runt förådet och runt alla grejer som står där uppe =) så till helgen så ska vi fortsätta =) de e så kul när man ser att de händer saker och sen att man kan göra saker tillsammans med den man älskar och barnen kan va me och hjälpa till plocka bräder tex =)
Nä ska man ta och ta sig en kopp kaffe till och sen se om man orka göra något , inte för att jag tror att jag kommer och göra så många knop men man kan juh kanske ta och köra en maskin med tvätt , inte allt för jobbigt !

Bye bye !

sjukstuga idag !

0 Läs mer >>

Nu har Napprapaten knäckt och Massören har knådat så nu e man som en ny människa =) så i kväll så blir de jobb ! vet inte om de e smart men jag har inte råd och vara hemma mer =/ inte med tanke på hur mycke utgifter vi ha !!! jaja men de ska jag inte gräva ner mig i !!!

annars så händer de inte så mycke ! städar , tvättar och gör en massa andra hushålls sysslor =) har känt mig nere en tid nu men de börjar kännas bättre ! De har väll varit en komination av att jag har haft ont , inte sovit tillräkligt och att hösten har kommit !
Men de e konstigt jag har alldrig kännt mig höst depprimerad förut , har alltid tyckt att hösten e den härligaste årstiden på året , alla färger , den klara luften , finns inge härligare än en ridtur i skogen en härlig kall höst dag när solen skiner och alla träden har en härlig färg av gult ,rött och grönt ! Ler vid bara tanken =)
Men sen tror jag att jag har at så många planer på hur jag vill utforma min trädgård med blommor ,träd , frukt träd och annat , och då jag inte ar gjort alla grejjer så har de blivit lite av en stress facktor utan att jag har vetat om de , men nu har jag lagt de projekten åt sidan till våren ! och som sagt så har jag gjort något åt min nacke och rygg så nu känns de bättre på alla fronter =)
Sen hade jag och älsklingen min ett låååångt sammtal om allt i helgen om livet , om en massa saker och de känns som om vi kommit varandra närmare , om de e möjligt och komma varandra närmare =)

jaja n ska jag ta och funderra ut någon mat tills mina älsklingar kommer hem =)  

bye bye =)

åååå va skönt !!!

0 Läs mer >>

Ja nu har min rygg sagt upp sig !
De e den nya linjen på jobbet som ställer till de ! skulle jobba söndag natt , men de sket sig ! kom på jobbet och börja ställ i ordning för att brödet skulle komma , och kände att något inte stod rätt till me ryggen , men tjurig som man e så ska man jobba som om de inte e någe fel !!! men juh längre natten flöt dessto ondare fick jag ! till slut kunde jag inte andas riktigt , inte gå riktigt , och deffenetit inte gå upp för trappor !!!! så de va bara och fara hem ! Beställde en massage tid i går så på Onsdag ska jag dit , sen så i dag ska jag till ryggakuten, jag hoppas att hon kan dra mig till rätta =)

Ja vad har hänt annars då ! jo förra veckan spenderade jag med att städa och baka , rida och jobba ungifär i den ordningen =) Älsklingen fyllde år på fredagen , så då när jag kom hem från jobbet så va huset fullt me folk =) kul kul Elli och robban och deras barn kom upp på fredan och stannade till på söndagen , alltid lika kul =) vart några vin glas på fredan sen på lördan så for jag och Elli en sväng till Kramfors på boa och sen på kvantum och inhandla kvällens mat , de vart Taccos , tänkte först att jag skulle svänga ihop en tre rätters midda men jag orkade inte men de här vart kanon bra , så vi åt och drack och hade de mysigt , barnen och karlarna bastade men jag ,Elli och Marie kände inte riktigt för bastu denna gång !
Ne nu ska jag ta och ta e till kopp kaffe och sen vila !!!

BYE BYE

Ont i ryggen :(

2 Läs mer >>

Känner att jag har blivit välldigt annti allt just nu !
vet inte varför men jag känner bara att allt gå i mot mig just nu ! försöker och inte tänka så mycke på de och hoppas att de ska gå över , men de e inte så lätt !
nu har saben pajjat , och vi måste nog köpa en ny motor till den , vilket kommer och kosta oss ca 15000 , att pengar ska ha så stot inflytande på livet man lever !
sen är de en annan grej som har hänt osso men de tänker jag hålla för mig själv !
Men de ska bli skönt och gå ner i arbetstid ! nu börjar de nya chemat !
kick offen va riktigt kul , vårat chiftlag vann allt XD så vi äger hehehe sen va de midda och dans på brittas resturang mycke kul va de !
Sen har jag tagit tag i Ridningen har ridit varannan dag i två veckoor nu =) vilket har varit riktigt skönt =) bara få komma ut i naturen med sina tankar , kommit på att ridning är terapi för mig , ta en paus i vardagen , så nästa vecka ska jag försöka utöka så de blir två dagar i rad och sen vila en sen två dagar igen , men de ska passa men vad Patrik har tänkt sig osso så vi får se hur planerna ser ut =)
nä nu ska jag kolla vad jag behöver för och baka lite bullar , kakor och tårta för fredagen för då fyller älsklingen år =)

bye bye !

de här suger !

1 Läs mer >>

De e de värsta jag vet !
Har sett på Rasmus att de har varit något , men har man frågat han så har han bara sagt att allt har varit bra !
men i går så frågade jag han igen , när jag hämtade han från skolan , för han såg inte alls glad ut ! och då fick jag veta att de i en pojke , en äldre pojke som kallar han dumma saker och sen hade denne pojke även gjort illa han!!! så nu är han rädd på rasterna och undviker denne pojke ! men va f-n varför kan inte föräldrar uppfostra sina barn !!! jag blir så ledsen och arg , varför måste mobbing finnas , varör mobbas man ? de finns inget att vinna på och mobbas ! f-n allt jag va med om under min skoltid kommer tillbaka och de e inga trevliga minnen !!! och de e inget jag vill att Rasmus ska uppleva ! nä ledsen , arg och förbannad så känner jag mig nu ! 
Pratade mid Rasmus klassföreståndare i dag när jag lämnade han , och tydligen har denna pojk gjort så förut mot anndra , så hon va inte förvånad !!! så hon skulle prata med klassföreståndaren för denn här pojkens klass , sen skulle dom prata med den här pojken ! så jag hoppas att de löser sig ! sen bad jag dom holla ögonen öppna när dom är ute på rast om de skulle dyka upp nå mer ! Sen skulle hon kolla runt om de va några fler som va "drabbad" 
Pratade länge med Rasmus om hur han skulle lösa problemen själv , för de e bästa lösningen ! Jag vart inte kvitt mina mobbare fören jag bet i från på skarpen, men de krävs mycke självförtoende för och göra de och de har han inte riktigt , han har tappat en del pga detta ! sen är han 6 år och man kanske inte kan begära de av en 6 åring !
Nä ledsen ,arg och förbannad !!!!   


Ska svara på komentaren som jag fick i andra inlägget =) alltid kul med komentarer hihi

Jo de e så här va att jag åt i början enligt GI-Noll inga kolhiýdrater inget socker !
Bara kött , fisk, fågel, skaldjur och åvan jord grönsaker och en massa go sås , grädde , ost , mjölk ja listan på vad man får äta kan göras lång !!! 
kanske enklare och räkna upp vad jag inte äter ;) 
Inge godis , ingen dricka , inge frukt , ingen pasta , ingen potatis , inget fika bröd och inga kakor ja just de inga under jord grönsaker !
De enda jag har rört mig är på jobbet ! och efter som jag jobbar 12 timmar så blir de en hel del steg på ett pass , hade stegräknaren på mig en natt och de va väll som vanligt jobb på jobbet , enhel del och göra =) så de vart snudd på 12000 steg !!! man kan väll säga att om man slår ut de på en vecka så är de 10000 steg / dag , sen har jag juh häst så de blir lite extra träning med ridning , mockning och annat , men jag har väll inte gått på gym eller varit ute och sprungit , för de har jag varken tid elr lust med ! 
men kom i håg ! man lever inte för och äta du äter för och överleva !!!

bye bye  

hatar mobbing !!!