3 Läs mer >>

bild119 (MMS)

Haha jag vann !!! Cp stenen är uppe ur diket , nu blir de till och fortsätta gräva , gräva , gräva !!!

Haha jag vann !!!

0 Läs mer >>

bild117 (MMS)

Men ååå kan den inte bara göra som jag vill !!! Nä den dumma stenen har tydligen bestämt sig för och ligga kvar där idiotiska sten ! Sen om jag får lös den måste jag juh få upp den ! Och kanten på diket e till midjan på mig !!! Nä påt igen grrr :-@

Men ååå !!!

0 Läs mer >>
Vaknade upp till en srålande dag även i dag , och de bästa e att man e ledig =D
gårdagen bestod av krattning , och grävning , e snart klar med alla gräsmattor de e bara baksidan och en del uppe vid andra huset kvar !
Vi började gräva på insidan av sockeln , de e planerat att vi ska få den klar i år så vi kan komma vidare , nu har den stått upp pallad i 2 år så de e väll dax och gör något åt de nu ;)
så jag och Älsklingen hade världens starkaste tävling där i lon , jisses vilka stenbumlingar dom har lagt dit ! jag föreslog att vi skulle andvända dynnamit =D jag och mina briljanta ider hehe

ja så här ser de ut nu !



ja så nu e de dike på både insidan och ut sidan , så snart så !
Vet inte om ni ser på bilden den gigantiska stenen som ligger i diket !

a ne nu ska jag och Ronja ta och fara till hästarna

Ha en strålande dag =)

änu en underbar dag =...

0 Läs mer >>

bild072 (MMS)

Lunch ute i dag ! Är så otroligt fint väder ute i dag så rasmus bestämde att vi skulle äta ute :) inte mig i mot . Så de vart till och tända grillen och grilla hamburgare gott :) och nu sitter man och avnjuter en kopp kaffe i gassande sol sken och konstaterar att livet e bra underbart :) höres sen !

Lunch ute i dag !

0 Läs mer >>

bild003 (MMS)

Mary kay grejer :) mycke härliga hud vårds produkter finns de ! Beställde lite grejer längtar tills de blir en visning av smink , då blir de och beställa mer ! Nu ska jag och rasmus softa lite och jag ska spåna på någon mat :) på åter hörande ;)

Mary kay grejer :)

0 Läs mer >>

bild001 (MMS)

Kloka ögon som ser hur du mår :) tog en förmiddags tur i de härliga vädret , synd bara att de blåste ! Nu e jag och rasmus på väg till en mary kay visning :)

Kloka ögon som ser hu...

2 Läs mer >>

bild069 (MMS)

Dax och deklarera ! De e väll vuxen poäng elr ? Ja i allefall så skulle jag försöka klura ut hur jag räknar ut mycke avdrag jag får göra på resorna till och från jobbet ! Och jag läste och läste , och tänkte irriterat för mig själv att de va då klåen va dumt att inte skriva ut hur mycke man får pär mil ... Satt länge och läste och vart mer irriterad juh mer jag läste, gatt till slut erkänna mig besegrad av de dumma papperet och gick och fråga älsklingen ! Varpå han tar en snabb titt i papperet , och pekar - där står de ... Sådana gånger funderar jag på om jag inte ska färga håret blont elr skaffa starkare glasögon !!! Eller helt sonika bara ta de lite lugnare ! Och läsa alla sidor och inte bara skumma igenom dom ! Humm ja vad ska man säga de e väll bara och erkänna ibland har man helt enkelt inte alla hemma ! Nu ska jag ladda för en cykel tur till stallet ;) bye bye

Dax och deklarera ! D...

0 Läs mer >>
Jo me vist ! hela två dagar sedan , huga jag som hade kommit i gång så bra =P

Sitter i soffan och hoppas på att jag inte åker på magsjuka !
Patrik fick åka och hämta Ronja i går , hon hade kräkts på dagis ! och denna gången värkar de va magsjuka huga mammas lill hjärta , hon har bara legat på soffan hela dan !
Och jag kände på jobbet effter andra fikat att jag fick ont i magen , trodde de skulle gå över , men de har inte gjort de hitils så vi får se vad som händer ... vill verkligrn inte ha magsjuka igen !

I söndags så va de juh fint väder elr a de va april väder ... de böra med sol och varmt , sedan kom blåsten , å snön , hagel osso sol igen , fick för mig och kratta gräsmattan där de inte va nå snö , rensade blomkrukorna och rabatten uppe vid andra huset,
börjar bli riktigt sugen på och sätta händerna i jorden nu =) men än e de inte frost fria nätter så jag får ge mig till tål ett tag till !




a ne nu ska jag ta och kolla lite på tv och hoppas på att jag inte behöver kräkas !!!


Bye Bye =)

två dagar sedan !

0 Läs mer >>

bild010 (MMS)

En liten kvälls fika innan sängen ! Japp fil och jordgubbar mmm de e grejor de ;) har suttit hos mamma och pappa och surra och druckit kaffe , sen han jag med en rid tur efter som Ronja och rasmus fick stanna hos mamma och pappa , rasmus stannade kvar där tills i morgon . Jag , Ronja och patrik stannade kvar hos madde och lasse efter jag hade tagit in hästar och som sagt nu sitter man och äter kvälls fika ;)

En liten kvälls fika ...

1 Läs mer >>
Japp i går så kännde jag att de skulle sitta fint med en ridtur så de blev de =) men först vart de och hämta spån ! '
jag har inte så mycke och skriva om så jag lägger in bilder i stället =)



Min ögonsten ;) elr ja en av dom ! =)




Har kommit fram till att jag kanske ska ta och tvätta min bil !
Eller vad tror ni ?!

nä nuska jag nog ta och gå och lägga mig en lite stund , vi får se vad som händer i dag , kanske kommer mer bilder =)

Natt natt

full rulle !

0 Läs mer >>

bild056 (MMS)

Vårtecken nr två !!! Stod och borstade sassan i dag ! Hästen alltså ! Och pälsen bara faller av i drivor , då vet man med säkerhet att de e vår :) och extra roligt blir de när hagen börjar bli lerig , och har man hästar ro älskar och rulla sig lovli!!! Är på väg ut till jobbet nu , kan säga att jag hade ångest över och behöva fara ut hit , men de e bara och bita i äpplet och kämpa !!! Ååå va roligt de har kommer och bli ! Ironi på högsta nivå !!!

Vårtecken nr två !!! ...

1 Läs mer >>

bild055 (MMS)

Cykeln har kommit fram :) ja de har den vart så inspirerad av en vän som ska börja cykla , så i stället för bil till stallet så vart de cykel i stället och de va super härligt så här på kvälls kvisten :) ett vår tecken kanske;)

Cykeln har kommit fra...

0 Läs mer >>

Haha jag kan inte låta bli att förundras av mig själv =)
så fort vårsolen kommer så sätter mina hjärna igång ,och speciellt när de jag har natt vecka , man tänker välldigt mycke under natten iaf jag ! har hört att de e under natten man sorterar alla händelser man har varit med om under dagen så de e väll därför man tänker mycke på natten ... Kanske ;)
ja iaf nu när solen har återvänt och snön rinner bort " super härligt " så har kokat i hop diverse planer för trädgården , dom som har varit här vet att vårna gård består till största del av gräsmatta , några stenar och några träd . i fjol sommar så lyckas jag juh åstakomma en dam och en gärdsgård så nu tänkte jag fortsätta ... har kommit på 4 teman på trädgården , nr ett e den kinesiska trädgården , vilket kommer och ha inslagen vatten , och sten
Sedan har vi Körsbersdalen och alla som har sett bröderna lejonhjärta vet vad jag pratar om , så de ska planteras körsbärs träd ;)
Sedan har vi Trollskogen , vitsippor, ormbunkar ,mossa en barkad stig mm
Och sist men inte minst barndommens trädgård ! den kommer och ha mesta dels ätliga ting så som hallon , jorgubbar , krusbär ,röd/svsrtvinbär samt att de kommer och bli en gungstälning ,sandlåda ,lekstuga samt en koja i skogen bredvid .

Ja vad tror ni , skulle ha lagt in bilder men jag har inte hittat några som beskriver de jag ser i mitt huvud , så ni får ge er till tåls tills jag har skapat de hemma här ;)



slänger in lite gammla bilder på fjolåretsprojekt .
de bara kliar i fingrarna och jag vill att all snö ska smälta bort så jag få börja !
Men även jag får ta och ge mig till tåls , och planera i stället =)

Bye bye

planer planer och pla...

1 Läs mer >>

bild053 (MMS)

Ett stooort glas kall mjölk ! Sitter ute i sommar värmen och lyssnar på fågel kvittret och dricker min frukost /kvälls fika :) har just kommit hem från jobbet och funderar lite på vem som kom på de här med och jobba natt ! Hade planer på och rida i dag men när jag kom till stallet kände jag hur otroligt trött jag va och ont i ett ben så de bidde inget ridande , kanske tar de i morgon i stället! Nä klunka i mig mjölken och sedan blir de sängen natt natt :)

Ett stooort glas kall...

0 Läs mer >>

bild012 (MMS)

En otroligt vacker dag ! Första kaffe koppen ute på bron , e så skönt när solen värmer , de känns som att kanske , kanske de blir sommar så småning om :) ja nu ska jag ta en till kopp och försöka glömma bort att jag ska jobb i natt ! Bye bye ;)

En otroligt vacker da...

1 Läs mer >>

Japp vad gör man av en lördag kväll hemma ?!?
har ett fantastiskt tipps =)
börja kvällen med att avnjuta årets första grillning sen ta man några öl , när barnen har lagt sig så tappar man upp ett härligt ångande varmt bad , me en massa skum , pluss en Jäger ,redbull drink !
Tänder några ljus och kryp ner !!!
sen e de bara och njuta och sen om man har lust ( vilket jag hade) tar man och skrubbar sig med boddy skrubb och annat mojs , ja och sen har jag tagit bort vinter pälsen på bena osso ;)



Och sen de goooa =P



mumms ;)
jaja nu har jag tipsat om vad man kan göra en lördagkväll om man känner för och rå om sig själv en stund !
ni som e mammor vet att de där me egen tid , de e inte ofta de händer =/ 

Jooo slänger ut en bild på misse ungarna den ena lyckades klämma ut huvud och tass genom ett hål i lådan ... djur !!!



ja jag säger då de ! 

ne nu ska jag blanda en till jäger sen ska jag fortsätta titta på djävulen bär prada !

Natt natt ;) 

En hemma kväll ;)