4 Läs mer >>

bild080 (MMS)

De här va juh strålande! Kommer på att jag skulle dammsuga , vilket jag gjorde , började med köket , vardags rummet ,hallen toan och sen när jag kom till tvätt stugan så va de en hel massa torkad lera där ! Och jag körde på då plötsligt brand varnan går i gång ! Vänder mig om och ser hur de ryker ur dammsugaren ! Men tro inte att den brinner nej då jag har bara dammsugat utan påse ! Lyckat !!!

De här va juh strålan...

1 Läs mer >>
japp i går va jag och hämtade den =)
och så här ser den utvi får se hur vi gör som i helgen , de e juh träff nere i s- vall och vi skulle villja fara dit , men pengarna räcker inte riktigt till =( hade varit super kul och då kan ni hajja att denna klänning skulle ha använts ;)
men jag får spara den ett tag till , hade föresten min andra klänning på mig förra helgen då de va träff i sollefteå , jag kom inte i håg och ta någon hl kropps bild , men jag kan bjuda på denna =)snyggt värre hehehe

jo satte upp håret i en frilla i dag , så här vart resultatetjaha vad ska man mer skriva !
Jo Rasmus hade fotbolls match i sönddag , vi skulle sammlas kl halv 10 , vi vaknade halv 9 shiiit bara en timme innan ... vilket ledde till en stressig morgon och då kan saker lätt bli fel !!!
Jag va hur säker som hellst att dom skulle spela i mjällom ! kom dit , yess jag va först , till och me före funktionärerna ! hummm de va märkligt ! jaja jag vänntar en stund ....  10 i 10 så klack de till i mitt lilla huvud att de kanske kunde varit någon annan stans ! fundera , fundera .... men du va de inte lungvik dom spelade .... faaaaan ... ingen telefon hade jag med mig så jag kunde inte ringa , den vart kvar hemma efter som vi va så sena på morronen ! 10 min från mjällom och hem , kollade almenackan japp de va lugnvik... slet med mig mobilen , och i väg de bar , han fick juh spela 10 min iaf ..... ja jag säger juh de jag e struligare än allt struligt !!!
haha kom just på en klockren kommentar från Rasmus när vi va på väg från Mjällom - men mamma jag behöver inte vara me på fotbollen , vi kommer ändå förlora ! ..... första matchen förlorsde dom me 36-0!!!
jaja de e sådant som händer =)

I går efter jobbet sa va de till och skynda sig hem och fixa pontiacen för de va dax för bal skjuts ! alltid lika kul och fara dit och se alla fina flickor och pojkar osso för den delen , men tjejerna hade sååå vackra klänningar och håruppsättningar ! jag hoppas att dom hade de kul flickorna =)japp japp en uppdatering gjord ;)

hoppas ni e nöjd hehe =D

bye bye

min andra klänning