0 Läs mer >>

bild039 (MMS)

Årets andra crusing :) efter regn kommer sol , vilken skillnad från förra året 4 + i kväll och i fjol så va de 15 ... Men men de e bra med bilar vädret till trots ;) kom en rejäl skur med regn så då passade vi på och hällsa på hos magda med familj super kul och träffa henne igen ska absolut göras om , men nu beger vi oss hem över , först ett stopp i kramfors för en rulle ! mumms :) !!!

Årets andra crusing :...

0 Läs mer >>

bild022 (MMS)

Äntligen har klänningen kommit ! Fick ett mail i går att den hade kommit och då va de bara och ta bilen och brunna i väg och hämta den :) och den passade ! Va lite rädd att den va för liten men som sagt den passade hihi . Vart juh en smula arg på mig själv för att jag hade gott upp 10 kg så jag har jug varit strängare på godis och dyligt och de har gjort sitt , vägde mig i måndags och hade tappat ett kg på en vecka så nu e de 9 kvar , innan västerås så ska jag ha kommit ner till de jag vägde innan ! Ja just de va på förällera möte i tisdags och fick träffa Rasmus nya lärare , en lärare som jag hade när jag gick i skolan ! Fatta att man kände sig gammal ! Men de e väll inget mot vad hon känned sig :) men en läskig sak e juh att jag har fortfarande samma respekt för hon nu som då ! Så jag ser inte fram i mot förällera samtalen när man sitter där själv med hon :-| men men de ordnar sig nog ! Får försöka jobba bort de mesta av respekten under sommaren , jag e juh vuxen nu eller !?

Äntligen har klänning...

0 Läs mer >>

bild018 (MMS)

En härlig utsikt över barsta :) de va invigning av nya världs arvs leden, så jag och rasmus tog oss en promenad upp på berget där de bjöds på både kaffe och kaka mycke trevligt måste jag säga , nu sitter vi och myser i farmors och farfars stuga efter midda numms :) sitter och löser suduko och lyssnar på ett avlägset mullrande från åskan mycke trevligt !

En härlig utsikt över...

1 Läs mer >>


denna skönhet budade jag in på tradera i går , och jag bara längtas tills jag får hem den och kan prova den =D
den ska jag ha i sollefteå !

provade min andra klänning som jag hade i fjol !!!
jag fick panik , jag fick inte igen dragkedjan !!! vtf ... stälde mig på vågen i morse och konstaterade att jag har gott upp 10 kg sedan jag slutade röka ! de va juh de här jag va rädd för =(
så nu e de hårdare tag som gäller , inge godis inge kakor och mindre potioner igen !!!
och jag har övervägt och börja röka igen , men när jag ser att sparkontot fylls på varge månad så kan jag inte och sedan e de juh inte bra ! nä de här ska gå vägen de här !

Nu ska jag och ronja ta och släppa ut hästarna och sedan fara in tillullboda en sväng med kryckor åt svärmor som har lyckats ramla och gjort illa sin fot rejält !

Bye bye ;)

tradera...

1 Läs mer >>
japp dagens projekt är avklarat =) vi e klara med första delen av kant jutningen ! jihooo aplåder får oss och alla inblandade =) vi fick hjälp av våran kära granne Lasse , och kloke svärfar som snällt stälde upp , så på tre timmar ungifär så va allt klart de här blir såå bra =)
ne nu ska jag fara på ica en sväng ochsedan blir de nog bara till och njuta av att vi har klarat av ett hinder =)

bye bye =)

dagens projekt

0 Läs mer >>
Fy på mig vilken dlig uppdate de har varit här , men jag har samlat på mig en del bilder denna vecka som jag tänkte lägga ut , då blir ni väll ändå lite glada ?!

De första blir lite bilder på vårat projekt "lon" min underbare man som försöker och oftast lyckas med de han tar sig för har gjort ett jätte bra jobb hitills och jag e så stolt över han =)


Nu i dag så ser de lite anorlunda ut , hela formen e på plats och även armeringen så i morgon så är de jutning som e inplanerad =) ja kommer naturlit vis dokumentera så uppdatering kommer !

På lördagen så va jag och Oden ute i N-grå och träna och som vanligt me den hästen så över träffar han alla mina förväntningar !


Ja och sen när jag kom hem vad tror ni stod där och glänste jo denna skönhet =)Så de vart en tur till startskottet i Timrå ! så nu e sesongen offisiellt i gång =)
Men älsklingen får nog byta generator innan nästa tur ! liiiite pinsamt och få motor stopp mitt i crusingen och sen försöker man vrida på nyckeln och bilen e sten dö !!! men som tur va så va man just på en crusing och mentaliteten på dessa samankomster e något utöver de vanliga, bilen mitt i mot vevade ner rutan och medelade att han gärna lånade oss startkablar och ström , och sen va de bara tuta och köra ;)

men nu blir de sängen

mer bilder från crusingen kommer senare =)

jojojo....

0 Läs mer >>

bild003 (MMS)

Första fotbolls träningen för rasmus :) duktig kille man har! Men de säger alla föräldrar om deras barn ;)

Första fotbolls träni...

0 Läs mer >>

bild002 (MMS)

Lägger in en bild på vårat projekt :) grus lassen är beställda och kommer på fredag! Samt att formarna är hämtade och ska på plats :) nu händer de grejer ! Har just varit och nattat hästarna och är på väg till soffan för och lägga upp benen en sväng innan man måste åka på jobbet :-|ja ja bara och bita i hop , livet e som en brus tablett , de löser sig !!!

Lägger in en bild på ...

2 Läs mer >>
De e inte bra och jobba ! elr jo de e de juh men de blir lite dåligt me tid för bloggen , man måste juh som prioritera annat =) å i helgen så blev de vänner som vart prioriteringen ;) och super kul va de !
go Elli caramelli och hennes Robban kom på besök för maj brasa och midda , och även party pinglan Marie och hennes Mattias
här kommer lite bilder ;DOj oj oj säger jag bara hade nästan träningsvärk i magen efter den kvällen , kanon kul värkligen xD

och vi har även hunit med och riva sockeln på lon och hämtat formar för jutning så de görs fram steg må jag säga! så inte denna helg men nästa så e de juh lång ledigt , då e de planerat jutning för sockel =) kanske kanske innan semestern har vi de klart !

Slänger in en bild på dagens väder ! vad sägs , 4 Maj och de ser ut så här !!!!!Ja man kan juh gå och lägga sig me gott samvete iaf

Gonatt alla glada =)

en liten uppdtering v...