0 Läs mer >>
Har varit ute i hallen hela helgen , Rasms har haft träningshelg så de började redan på fredag sen lördag eftermiddag och sen söndag eftermiddag så jag har juh inte varit sysslolös om jag säger så =)
så här såg de ut i lördags kan säga att de va en riktigt trött pojke här hemma och då hade han en dag kvar
Men han har utveklats jätte mycke , tänk att för ett år sedan så kunde han knappt stå på ett par skridskor , men de e klart när man är ung så finns de inget som heter att man inte kan , utan då går de fort och lära sig =)
Han är så duktig min stora lilla kille !ja ni ska inte tro att jag inte gjort annat än och sutte ute i hallen ... lördag på förmiddan så va de städning för hela slanten , rev ner gardinerna i tvrummet , gick igenom alla hyller och skåp där inne tänk vad man kan hitta ;)
vart en hel del papper och tidningar som åkte till återvinningen och så ett varv med snabeldraken innnan de va dax och rulla ut till hockeyn
Igår så blev de en och enhalv timmes ridning innan vi skulle vara där ute och de vart ca 3 galopp språng i höger varv :/ men men de e bättre än inga alls , testade och lägga upp ett hinder på en volt och se om han ville falla in i galopp efter han hade hoppat , men de vore en fördel om hästen HOPPADE över hindret och inte travar rakt igenom de !!!  efter ett smärre bryt så gav jag upp för dagen , men i veckan här ska de ridas , om de inte blir en 20 grader kallt som dom har lovat ... för den 4 dec så är planen att jag ska fara till n-grå och träna och jag längtar så , de ska bli så kul , vore extra kul om va hade fått till de där med galoppen till dess , men de får vi seDet här är en bild från i våras , där vi provar höger galopp för först gången , inte allt för välballanserat kanske =) så man kan juh hoppas att de blir bättre .

nä nu ska jag ta en till kopp kaffe och sen gå ut och sätta i motorvärmaren på bilen , så jag och Ronja kan fara och släppa ut hästarna =) sen är planen för dagen och få upp restrerande jul pynt ;)
så dagens bild få bli denna , med tanke på att de inte är allt för länge kvar till första advent ;)


Ha en bra dag !

helg i hockeyns täcke...

0 Läs mer >>

mms_img21194 (MMS)

Dagens bild ... Kaffe i mängder !

Dagens bild ... Kaffe...

0 Läs mer >>
Hade sådan tur att jag fick en semeter dag idag , så jag och Ronja ska ha en mys dag idag =)
men jag vet inte om den blir så mysig , har en massa som ska göras , vi får ta myset nu på morron och sen blir de full rulle =)

Planen för dagen ser ut så här typ .

Släppa ut hästarna .
Fara till banken i k-fors .
Hämta spån till hästarna.
Få upp julgardiner .

Vi får se hur de går med den planeringen , jag hoppas att jag har orken till och göra de !
Sen blir de nog en kvälls tur på Hästen.

Är så trött , har varit trött hela helgen , gick av natt veckan i fredags , så jag sov till 14 , och de e vad jag brukar sova , men när jag skulle sova på kvällen så somnade jag inte fören 3 på natten ! och så upp vid kvart i 9 på morron, va så trött på lördagen , men jag for till k-fors och handlade för de va tomt i kylskåpet , när jag kom hem började jag plocka och städa, men ryggen gjorde så ont, så medans kaffe pannan stod på spisen råkade jag däcka på soffan , de va tur att P vad inne, sov tills de va dax och fara på födelsedags midda kl 6 så de vart 2 timmars sömn där mitt på dagen , kom inte i säng fören 1 på natten , tack för en trevlig kväll Marie och Mattias =) vaknade kl 4 på morgonen !!! låg och försökte sova i en timme , men till slut va de bara och ge upp ... vänntade tills kl vart 9 for till stallet och red , hästen gick som en klocka , men jag får inte till höger galopp =/ men de e väll bara och tjöta på ;)
När jag kom hem tog jag och P en tur till skogen med tracktorn och sen ja ni kan väll gisssa vart jag hamnade , ja i soffa och sov i 2 timmar tills de va dax och fara till mamma och pappa på midda !!! och när vi kom hem så vart de 2 timmar till sovandes på soffan ... de e inte normalt för mig !
Vi har fm vecka denna vecka så jag skulle upp kvart i 5 på morgon , och jag är ingen morgon människa ! men jag lyckas vakna 2 på måndag morgon sen jobba 12 timmar , kanske inte konstigt att man är helt slut !!!!

Ja ja nya tag , har druckit två koppar kaffe hitills och en ny kanna är på g så denna dag ska jag ha massor av energi , ska bara hålla mig ifrån soffan ;) för i dag ska jul gardinerna upp !   
tack och lov för spotify har letat i hop en massa jul musik så nu så ska de gå ännu lättare med städningen kanske hehe =)


Semester dag mitt i v...

0 Läs mer >>

mms_img13165 (MMS)

Dagens väder , snö så långt ögat når ;-)

Dagens väder , snö så...

0 Läs mer >>
yes snön kom :)
nu börjar den rätta jul känslan infinna sig !

Hade planerat och rida idag , men blåsten och snön satte stopp för de , får se om de lugnar ner till kvällen så blir de en tur då , och om mitt ben och rygg har sluta gjort ont , börjar bli måttligt less på min rygg nu !
Skulle va riktigt skönt och slippa smärtan ett tag , de blir till och ta en piller kur igen , vill inte men vad ska man göra

Min fina (lilla) kille =)

De börjar dra ihop sig till julklapps köp så jag måste börja fundera på vad man ska ge till alla och vilka man ska ge, och sen blir de till och riva ner gardiner till helgen och sätta upp julgardiner och pynta , ska inte hålla på dan innan 1 advent och slänga upp gardiner mm .
funderar på om jag ska skriva ner allt jag ska göra på ett papper och planera när jag ska göra de!

oooo i helgen så va vi hela familjen upp till mammas och pappas kåta, eldade och grilla korv , mysigt värre =) båda mina bröder med respektiva va också med , och givet vis hela barna skaran =)

ja nä nu ska jag ta och krypa ner i sängen trött som en gnu efter natt jobb !

Natt natt

Snö så långt ögat når

0 Läs mer >>
japp sitter och sippar på ett glas julmust och har just klivit upp , jag ska igentligen inte dricka dricka , men såg jul musten på ica i går och vart tok sugen så de va bara och inhandla , och jag säger bara mmmmmmm tre veckor till första advent , längtar så , funderar på om man ska riva ner gardiner och så redan nu , men de kan juh vara lite tidigt iof ;) nja tror jag vänntar med de till helgen innan , men den rätt jul stämmningen har inte infnnnit sig än ... saknar juh SNÖ !
Men den kommer väll snart hoppas jag .

har äntligen kommit i gång med ridningen , så jag hoppas jag  kan fortsätta , de är så skönt , men i dag har jag grym träningsvärk i benen och i arbarna , de känns att man är otränad , annat va de för när jag hade hästarna hemma , då jag och mina BF s ;) Elli och Ida red i 3 timmar minst , varge dag , de va tider de =)
Men nu har man jobb som tar den mesta av den vakana tiden och sen är de familjen , jobba måsta man juh göra, för och få nå pengar , men de har man juh för lite av i vilket fall så  jag är inte så motiverad att fara ut på jobbet ... nä ekonomiskt oberoende vore inte helt fel och vara , eller slippa betala räkningar i ett år ! men de e klart man skulle nog inte vara nöjd oavsett hur mycke man än skulle ha ...

gnäll gnäll gnäll , nu ska kärringen ta en kopp kaffe och sen får vi se vad dagen har att erbjuda ;)

Bye Bye

årets första jul must

0 Läs mer >>

mms_img40000 (MMS)

Kallt ! Idag så är de jobb för hela slanten som väntar , va hemma hela förra veckan för Ronja hade sådan hemsk hosta men den har som tur är lättat så i dag blir det dagis för hennes del . Snart ska vi fara till stallet och titta på hovslagaren som ska slå på vinnter skor på hästarna men först lite kaffe ;-) sen efter jag lämnat Ronja på dagis så ska jag försöka hinna med en rid tur innan jobbet , så de är full rulle !

Kallt ! Idag så är de...

0 Läs mer >>

Dåligt med upp datering här :-) men men vad gör man . I helgen så för jag och barnen en sväng ner till stockholm och hälsade på min moster och morbror de va trevligt men jobbigt och köra ! Vägarna där nere är som labburinter dom är överallt men till slut hittade vi rätt ;-) Idag så ska vi sätta in fönster i garage byggnaden sen är de så gott som klart de d bara dörren, avlopp, platta , inner tak och väggar kvar sen är de klart . Nu ska jag ut och jobba hej hopp

Dåligt med upp dateri...