0 Läs mer >>

Ja så har även denna jul flugit förbi , konstigt hur något som man har gått och bygt upp förväntningar kring kan ta slut så fort :O
Men julen har varit riktigt bra för våran del
På Julaftons morgon så var vi hemma hos mamma och pappa för den traditionella jul frukosten mycket mysigt lungt och fridfullt !
Sedan for vi ut till nordingrå på olivlunden där min moster med fam och min morbror med fam från Stockholm var , så härligt att träffa dom det är så sällan vi ses , där va det Kalle tittande klapp öppning och mat , även där lugnt och stilla , lilla fröken Ronja hittade en kompis i min kusin Tess , lite roligt och se hur hon klickar med vissa , vanligt vis så brukar det ta en stund innan hon finner sig till rätta men med Tess så va det bara upp i knät och lek !

Söndag så bar det av till barsta för mer klapp öppning och kaffe surr , mycket mysigt att se barsta under vinter , vi va även ner och kollade sjöboden efter stormen den hade inte flyttat på sig men det hade juh trängt in en hel del vatten in och det va fortfarande väldigt högt vatten !

Sedan lekte jag tomte och delade ut klappar till två av mina arbetskolegor mina underbara vänner ;) tyvärr vart det en snabb visit hos Sara för dom skulle iväg !
Men iväg det bar i mot mjällom för en visit hos Eva !
Massa gott kaffe och härligt surr !
Ronja och hennes dotter Sandra som är 14 lekte och Ronja fick en hel kasse med gose djur så hon var överlycklig :)

Sedan bar det av till ullånger till bror och Sandra för lite mat och mer klappar :)
Dom fick ett Wii i julklapp och spelet smurf dans tror jag det hette , ja ja det vart en hel del skratt vill jag lova xD
Man ska alltså dansa efter smurfar och samla poäng skit kull !!! Men ack så jobbigt ;)

Så denna jul så har det blivit en hel del rännande men jag har inte känt mig stressad alls vilket har varit ovanligt för mig !!!
På måndagen va jag bara hemma i soffan och lyssnade på vinden och stormen utanför så skönt :)

Nej nu ska jag sluta blev mycket text detta :O

Jul helgen :)

0 Läs mer >>
Ja tiden går riktigt fort nu ! När man va liten var december den längsta månaden , men nu ! nu vet jag inte riktigt vart den tar vägen , det är som om den går extra fort bara för att man har tok mycket att göra ! Vad händer då ? jo i går så var det kapning av träd som gällde vi fick ihop en skopa ca 2 kubik bara 11 skopor kvar =0 men men vi hinner nog med oss =) Sedan så bar det av hem till mor och far för och baka lite tunnbröd i deras bak ugn nere i källaren och näää jag har ingen bild på det glömde helt bort det , va så inne i och baka ;) sedan va jag mjölig från topp till tå hehe men kul va det och baka på gammel vis det kan man göra om helt klart . I förrgår så va det match för Rasmus uppe i sollefteå , for hem ifrån vid 11, hade en del ärenden som vi skulle uträtta innan matchen bla köpa spån och foder . Grabbarna va duktiga och gjorde så gott dom kunde men det räckte inte till riktigt =/ men men bara och komma igen till nästa match =) Hästarna har äntligen fått vinter skor så nu finns inga ursäkter , men frågan är bara hur jag ska få till tiden, jag får helt enkelt sova mindre ;) Nu ska ronja och jag göra oss klar för och hämta storebror ! höres hej

Redan tredje advent

0 Läs mer >>

En liten video från träningen idag :)

Träning 3/12

0 Läs mer >>

Japp i dag va det dax för lilla vännen och träna :)

Vi fick börja med att öka på lång sidorna bara för att han skulle få lite mer bakben aktivitet i traven, gick väll så där vi lyckades juh öka men inte länga på steget snarare vart steget kortare och snabbare men fortare gick det :/
Sedan gick vi in och jobbade på volten med samma sak och då tror jag han fattade lite bättre och steget vart en aning längre , men en hel del galopp vart de för han tog min drivning som galopp fattning söt nosen min men men vi får jobba vidare på öka och länga här hemma så kommer de gå lättare i galoppen me.
Sedan efter det så fick han gå i sin trav takt där han har balans och vi sträckte å töjde lite i halsmusklerna så han skulle bli riktigt loss i sidorna , när vi va klar med de så gick vi på galoppen på fyrkants spåret höger så klart , inte så lugn å sansad men han höll den och bröt inte av och han va mer reglerbar och flyttade sig för skänkeln eller jag kunde få in höger bogen så han höll sig på spåret , jag få va riktigt nöjd med de och sedan så höll han galoppen i 4 varv och det va jag som bestämde att vi skulle sakta av :)

Nu i veckan ska dom värkas och få nya dojor så nu ska det bli mer träning för hans del :)
Sedan märkte jag att jag måste få bättre flås för och orka hjälpa han i galoppen , för jag flåsade mer än hästen efter galoppen illa illa !!!!

Nej nu ska jag göra mig redo för middag och bio med älsklingen

Hej svejs ;)

Dagen träningspass !

0 Läs mer >>

Japp nu va det ett tag sedan ;)

Humm nu ska vi se vad har hänt sedan sist då ... Jo va på träning med Oden gick kanon bra :D vi fick till både höger och vänster galopp på volt ... Lycka :D
Vi får se hur det går på lördag för då är de dax igen ! Längtar men de som e synd e att jag inte har hunnit träna så mycket me han !
Men som sagt vi får se hur det går ;)

Mer då jooo Rasmus hade sina första matcher uppe i Modo hallen förr förra söndagen , tre matcher och dom vann alla :) det var ett glatt gäng som kom ut från planen , det va riktigt kul :)

Sedan har man jobbat och försökt fått till lite advent här hemma , de blir så mysigt när man får upp advents stakar och jul gardiner det enda som saknas är ett fluffigt vitt snötäcke ;) men men det kommer väll så småningom !
Fast det gör mig inget att det inte har kommit något har blivit en smula less å skotta eländet :P

Nu ska vi se om det funkar me lite bilder :)

Nu var det ett tag se...