1 Läs mer >>

Man kan juh börja fundera på om han har damp eller bara vårkänslor !!! I vilket fall så är jag glad att inte jag satt på

Damp hästen

0 Läs mer >>

Saknar vårsolen så otroligt mycket just nu , skulle behöva den extra energin som solen tillför ... Men en del vårtecken har vi själv skapa bland annat så har husvagnen fått komma fram från vinter vilan :)
Ååå ni som har husvagn vet hur det luktar , sååå gått :) och Den lukten tog mig genast tillbaka till Västerås och semester längtan till sommaren vart oerhört stor då kan jag tala om :O

Men idag smattrar regnet mot rutan och det är Inge vidare ute väder.. Känns mera som en höst dag än vår :/ jag som hade planerat och kolla hagen åt hästarna , får nog ta på mig regnkläder och stövlar , tur man inte är gjord av socker ;)

Sedan måste jag fixa spån denna vecka , samt att vi åker till stora staden s-vall i morgon :)
Måste hitta kläder som vi ska ha på bröllopet 8/ vilket inte kommer och bli det lättaste för min del ska jag tala om för er ... Samt att jag skulle behöva en vår jacka som jag kan stänga !!!

Haha ja vilka bekymmer, tror ni att man får komma i mjukisbyxer :P

Lite bilder på husvagnen i dagsljus :)
Samt på Pontiacen som håller på och få en skönhetsbehandling ... Hoppas på att han kommer och blänka halva sommaren iaf ;) det ser lovande ut ...

Sista bilden är det bara framskärmen gjord inte förra dörren vet inte om det synds någon skillnad på bilden men i verkligheten synds och känns det jätte mycket :)

Våren vart är du ???

0 Läs mer >>

Ja ... Har egentligen hur mycket som helst jag skulle behöva göra men ligger i soffan och känner bebis sparka ... Så fort jag rör mig så bråkar fogarna och förverkar kommer men jaja de e smällar man får ta ;)
Men det hela vägs upp när Lill pyret sparkar och gör kullerbytter inne i magen :)
Nu ska jag ta och försöka få i mig en kopp kaffe sedan dra igång me sysslor här hemma

Bjuder på en bild av magen v 24 :)

Hej å hå :)

0 Läs mer >>

Ja kan man har lyckats fått en häst tjej ???
I veckan som va så va hon med mig i stallet varje morgon och ville rida så hon fick skritta runt på sassan som vaknade till liv den lille tanten ;)
Även i lördags så vart det en tur :)

En lycklig tjej :)

Undra om man har l...

0 Läs mer >>

Haha äntligen fick jag min mjukglass !!!
I onsdags så vart jag såååå otroligt sugen på mjukglass ... Men jag hade inte möjlighet och fara och köpa en :/ men suget gjorde att jag sökte reda på ett glass recept och jag och Ronja gjorde vår egna hallon glass som vi njöt av i går men idag :) så fick jag äntligen min mjukglass med tuttifrutti strössel och jordgubbstopping !!! Nom nom nom

Äntligen ;)

0 Läs mer >>

Japp sitter och väntar på och få komma in till doktorn för och kolla fingret , lite långtråkigt är det allt men men hon höll tydligen på och operera så jag får snällt vänte ;)
En liten snabb uppdatering ba så där :)

På Umeå sjukhus !

1 Läs mer >>
Haha ja det ska då vara jag till allt !
Det hela började med att jag på långfredagen då Elli och Robban samt Marie och Mattias med barn va här på middag , super trevligt ;)

lite bilder =)Hela gänget sammlat till bords =) och jisses va gott det va om jag får säga det själv ;P
Ja nej det va juh inte det jag skulle skriva om !
Senare på kvällen så satt vi och surra som vanligt och snaskade på karra och chips nom nom , men så bet jag olyckligt på en hård karra så en bit av min kind tand gick sönder !!!
Nej nej nej !!! stor helg lika med vääääldigt dyrt
Men tur va att jag har tand försäkring och den täckte allt ... så dagen efter så bar det av till kramfors på en akut tid och det va så skönt och få det fixat ! för det va på den sidan jag brukar tugga på , så det va riktigt svårt och äta , tog typ en halvtimme för och få i mig en rostad macka på morgonen !

Ja nu är det juh så att en olycka kommer juh sällan ensam...
Hade varit på kalas hos barnens kusin och själv så vart det en del kaffe surr med bror och fru innan det va dax och fara och jobba ... har ni någon gång känt en föraning om något ?
Jag hade det , hela kroppen sa att jag inte skulle fara , men jag for , och det skulle jag få ångra ... En av maskinerna bråkade och ville inte funka ! så jag gick dit och började fundera på vad problemet va !

Maskinen gör sin egen påse av plastfilm så den börjar med en platt filmrulle , sedan går den genom maskinen och viks runt ett fyrkantigt rör var på den smälter ihop filmen lodrät , (hoppas ni hänger med) och i det där röret kommer det små bullar som fylls i påsen , sedan ska den mata fram så den kan klippa och smälta ihop , försluta påsen , och skapa en början på andra påsen , den delen av maskinen som försluter och klipper påsen har en taggig vass kniv och ovan och under den sitter det värmeslingor !

Nu va det så att den inte matade fram filmen som den skulle så jag mitt dumma nöt ! (kan tillägga att jag hade riktigt ont i fogar och rygg och ichias så jag va rätt trött, less och ofokuserd) skulle hjälpa till och dra fram filmen , så jag stoppar in handen mellan dom här knivarna som försluter påsen (maskinen va inte igång) för och dra i påsen medans den matade fram  för jag tänkte att den matar fram före den klipper , så samtidigt som jag drog så trycker jag på start knappen och maskinen klipper påsen !!! där har jag mitt finger ... drar ut fingret tittar på ovansidan fingret , ok inte så farligt precis över andra leden uppifrån blått och lite bränt med lite blod men inte alls djupt , vänder på fingret och bara stirrar ... fan fan fan det här va inte bra !!!! det där ska inte vara på utsidan av fingret !!!
Går med bestämda steg och hämtar papper  lindar det runt fingret och nyper åt hårt sedan högläge , sedan va jag tvungen och sätta mig på golvet för och inte svimma av smärta , hade klarat mig från smärtan tills då.
Ja summa sumarum vart det en tur till akuten och där bedövade dom och grävde runt i fingret för och kolla senor och hur djupt det var , hon såg inga senor som va trasig men hon sa att det va ner till benet ! så dom sydde 3 stygn och så fick vi fara till umeå på handkirurgen dagen efter ...

Jisses vilket sjukhus ! där kunde man juh gå vilse hur lätt som helst, men efter ett par km kändes det som så kom vi fram dit vi skulle och dom gjorde div test och röntgen och dom sa samma sak inga senor och inget benbrott !
Men vart ändå sjukskriven i 3 veckor !

Har bild på hur det ser ut vill ni se ?


ja det vart mycket text detta men jaja

skador, skador och...

0 Läs mer >>
japp håll i er nu kommer en hel massa klagande ...

nä inte riktigt men nästan ... har under en tid haft ont i huvudet , och jag har inte varit den som har haft problem med huvudvärk men nu jisses !  föra veckan så klev jag upp med huvudvärk , for till stallet där det bara blev värre , åkte bara hem och la mig på soffan och drog ett täcke över huvudet , ville bara ha mörkt och tyst , det va så äkligt hade så ont att det bara flimmrade framför ögonen och allt snurrade , ville bara gå och kräkas, har alldrig haft migrän men kan tänka mig att det är så det känns !!!
ja jag sov bort söndagen helt och hållet sedan iväg och jobba natt ... kände mig rätt pigg men efter ca 5 timmar av gående oh stående och lyftande , damsgande mm så ville jag bara lägga mig ner och skrika, ont i höfter och fogar så det bar sjöng om det , sedan samma dunderhuvudvärk som på dagen och för och toppa det så tar vi lite ichias också samt att jag höll på och svimma tre ggr under natten ....
vart sama natten efter så på tisdag morgon så ringde jag till bm för och höra mig för lite ... och hon tyckte att jg skulle komma in så vi fick ta lite prover och kolla läget ... så på Onsdag så vart det provtagning ... visade sig att jag hade lågt blodtryck och dåligt blodvärde ... fick börja redan nu med järntabletter ... suck !!! Fick även ett annat bälte för fogrna som jag kan dra åt mer ... men den hjälpte föga , resulterade bara i att ichiasen blev värre ! så det är som och välja mellan pest eller pest !!!
Hon tykte även att jag ska ha stödstrumpor mot blodtrycksfallen ... japp känner mig inte bara lite gammal !!! har inte köpt några strupor än , får se om jag gör det överhvudtaget !
sedan så sa hon även att alvedon inte va nå farligt och ta, men jag funderar ändå på om det är bra och ta det dagligen , för det går inte en dag utan att jag har huvudvärk eller fogvärk eller ichias gärna allt på en gång och så en enorm trötthet ...
Men man ska inte klaga fins säkert dom som har det värre !!!
Bara och bit i hop och jobba på ....

Ja än så länge så har jag inte varit lika trött som innan , fortfarande trött men inte lika myket ! så järnet har hjälpt på den biten , men jag har fortfarande ont i huvudet och svimfärdig till och från ...

men som sagt det går juh över ... kände bara för och klaga lite ;)

slänger in en liten bild på kulan i v 22ja nu har jag fått klaga av mig lite =) så nu ska jag ta oh göra mig klar för lite jobb se hur det går

höres hej


blääää