2 Läs mer >>
haha ja man kan juh inte på stå att jag är flitigt på och blogga ;)
hehe!
men det är väll så med jobb och familj och allt !

Oden då jo han och jag jobbar vidare med höger galoppen , sist jag red så la jag fattning på fattning ,och l mycket vikt på att han inte skulle rusa in i galoppen utan bibehålla takten och formen in i galoppen ... kanske en aningens höga krav , men vi fick till några st som inte vart att han rusade in i höger och ställd i färdriktningen så att säga ;) haha !
men oj så jobbigt han tyckte det va på slutet vart det en hel del mjölksyra och då blev det att han protestera med och sparka mot skänkeln ... och vad drar jag för slutsattser av det då ... jo det saknas en hel del muskler på höger för att han ska orka ... hela han skulle behöva mer muskler på hela kroppen , men men det kommer väll =)
Ja och tror ni inte att han lyckades trampa av en baksko i paddoken , sedan på vägen hem så trampade han av sig andra =( och hovslagaren kunde inte komma fören nu på onsdag kanske ! så jag har inte ridit på 1½ vecka surt ... men men han fick juh en lite vila , tur att han gick så bra sista passet =)

ja men vet ni vad om lite er än 4 veckor så är det dax för dressyr tävling för oss, fanns en lämplig klass LD:4 den innehåller bara skritt och trav haha till hösten kanske vi kan ställa upp i klasser som innehåller gallopp men bara kanske ... nu fick jag tillbaka gnistan till och rida igen och inspirationen till det vilket är super kul, därför är det tråkigt att han inte har skor på sig , vill inte chansa och rida och riskera att han gör sig illa , så det är bra till och vänta =)

bjussar på lite bilder från senaste ridturen =)Finaste hästen efter ett dressyrpass =)Helt underbart väder =Dosså jag då !!!

ja det blev tyvärr inget filmat eller knäppt på själva rid passet så dessa får duga ! =)

Får se om hovslagaren ringer upp idag och lämnar besked om hon kan komma i veckan här hoppas hoppas hoppas =)


tjing =DNu va det ett tag sed...

0 Läs mer >>
Har under en längre tid haft ont i svanken på vänster sida och ner i rumpan ,lår och vaden och ibland ända ner till foten ... men jag har som käkat värktabletter och tänkt att det går över !!! men nä , det har bara lugnat ner sig lite för att sedan komma tillbaka och gå ner i foten , man blir juh så trevlig när man har ont iaf jag ... så söndag natt va det riktigt illa , va tvungen och fara hem från jobbet , och det suger !
Men då hade jag så ont att jag bara vill lägga mig ner och gråta och inga värktabletter hjälpte !
Så jag for hem släppte ut hästarna, släpade ut hö säckarna med mycket möda och stupade i säng ... sjukskrev mig även på måndag natt , så igår ringde jag till vc och fick en tid hos sjukgymnasten.

Hon sa att det va ischias men hon trodde inte att det berodde på diskbråck utan bara att disken buktade ut och klämde i mellan åt på nerven , därför den kom och gick , så jag fick en övning jag ska göra en gång varje timme , så jag sjukskrev mig även natten mot idag , vill ha tid och göra övningen och känna om det blir bättre , vilket det har blivit , så som det känns just nu så blir det till och jobba i natt !

Och ingen ridning har det blivit häller , även fast jag vet att det inte blir sämre av ridningen så känns det fel och sjukskriva sig från jobbet för att man har ont och sedan vara ute och rida , kan juh sticka i ögonen för en del ... så han har fått vila =) men som sagt i natt blir det jobb och i morgon så blir det en morgon tur =) längtar !

Men nu så ska jag byta gardiner i kök och vardagsrum känns som om julgardinerna ska ner nu ,sedan försöka sova en stund

adjö

Aj aj ont ont !