0 Läs mer >>
Ja lite bättre har det blivit, lite mer fotfäste har jag fått, men jag är långt i från där jag vill vara .

Förra helgen kom Marie och Mattias och hälsade på vi åt badade tunna och surrade om ditt å datt mycket trevligt och behövligt ! 
Tog även en ridtur på söndagen , solen lyste och jag tvingade ut mig på hästen ! 


Ååå vad härligt det va !
Han va pigg men inte för pigg, älsklingen hade skottat upp läggdan så vi kunde rida där, hade ingen jätte höga ambitioner, men jag red runt lite i trav och galopp gjorde några öppna och sjänkelvikningar, och han va helt med på noterna , min fina fina kille 💕

Solen värmde mina kinder och då kändes allt bra , måndag så va de jobb och ridning för Ronja sedan snabba ryck upp till övik för och hämta en soffgrupp 😊
Toppen toppen , tisdag så va de jobb, hem, äta sedan iväg till backen för Slalom träning för Rasmus, har tagit på mig att hjälpa till och träna dom yngre barnen super kul och givande😄

Men på kvällen gick luften ur mig ! 
fick så ont i huvudet och så ont i kroppen och fruktansvärt trött ! 
Då hade jag hållt i gång och gjort roliga saker ,  saker som jag tycker är kul och sådant som tidigare gett mig energi .

Det är så himla tråkigt , jag blir helt väck , jag vill ha tillbaka lusten att rida , åka slalom , laga mat , städa mm , som det är nu Jobbar jag och sedan på sin höjd lagar mat!

Svårt och förklara känslan, jag vill men jag orkar inte , förut har jag bara kunnat tryckt undan den känslan och fortsatt travat på, men det går i nu läget inte, men jag blir även rastlös om jag bara ligger på soffan , rastlös och ångesten kommer krypande över det som jag inte har gjort !!! 

Ja lite mer fotfäste har jag fått, har börjat fullt ut med lchf, men de senaste 3 dagarna har jag halkat snett men det rätas snart ut 😊 Jag måste bara få mitt huvud att sluta grubbla sluta älta om hur framtiden kommer att bli ! 
Lätt att säga , svårt att efterleva ...


lite bättre

0 Läs mer >>
Vet inte riktigt vart jag ska börja, tankarna snurrar och jag känner mig tom , som om benen ryckts undan mig , framtidsplaner man hade får läggas på is , allt känns bara tungt, som om man aldrig kommer få ett andrum , kan inte förmå mig att hoppa upp på häst ryggen just nu!
Vi som skulle träna massor, jag hade anmält mig till en dressyr kurs sammt 2 träningar i Nordingrå men det har blivit inställt och jag har inte tagit mig ut pga vädret.

Igår fick vi reda på en sak på jobbet , en sak som har varit väntad , men kommer ändå som chock och jag blir orolig för framtiden!

Detta gör att jag har tappat motivation helt , motivationen att träna hästen , träna mig själv , hus och hem .

2009 var året då jag gick ner 40 kg på 6 månader ! 
Från 112 kg till 72 kg jag klarade det på helt egen hand jag mådde bra, jag lovade mig själv att jag aldrig skulle tillbaka, nu är jag uppe på 95 kg, mina onda knän är tillbaka min onda rygg är tillbaka jag känner mig mer än värdelös jag har svikit mig själv ! 
Det är det värsta !!! 

På något vis måste jag upp ur detta, jag måste hitta mitt fotfäste igen ! 

Oden har fått en ofrivillig vila i januari som sagt, Min motivation och vädret har inte varit det bästa snöstorm eller regn rusk, efter sista träningen i höstas så va han sååååååå fin mjuk och liksidig och galoppen började falla på plats , men då hade vi jobbat ordentligt i månader , jag hade en plan för varje ridpass, jag red regelbundet 5 av 7 dagar i veckan.
Ju mer jag tänker på det desto mer dåligt samvete får jag över att jag inte tar mig för och hoppa upp, men min hjärna säger att jag är för tjock och jag väger för mycket !

Jag MÅSTE hitta fotfästet igen !!!

Fy klåen! !!