gårdagens ridpass!

Igår var det dax för lektion igen , har lyckats blivit en gång i veckan nu =) en trevlig vana !
 
Men det märktes på Oden i går att det har blivit mycket nytt och annorlunda jobb än vad han är van vid , för han var lite tjurigare än vanligt i höger varvet redan i traven ... ville inte riktigt komma loss eller släppa till , fick jobba ganska mycket med och försöka lossa den sidan , är nog en smula träningsvärk , han gick till och med i mot skänkeln och slog i mot den =/
Men tillslut lossnade även högersidan och då gick vi över till galoppen .
 
Började med vänstern , och jobbade vidare med lite förvänt tänk , volt i hörnet och in mot mitten och så ut på spåret igen , och en volt i hörnet. 
Han var mycket mer balanserad denna gång , men det beror nog på att han visste vad övningen gick ut på , men jisses han hade ingen vidare framåt bjudning , han bjussade inte på något själv , utan jag fick driva riktigt mycket !
I vanliga fall så brukar han ha ett bra grund tempo av sig själv , men igår blöööö vilken soppa torsk det va !
 
Efter en skritt paus så blev det dax och jobba med höger , hade inga stora förhoppningar , efter som vänstern va så svår jobbad , men det var bara och testa !
Gick över förväntan , men fattningarna var inte dom bästa , vart några fel fattningar , sedan vart det mera springa in i fattningarna i stället för upp och i väg , så vart det fram och iväg!

Fick rida på hela banan och försöka rida in på en volt när det passade , vi fick till två volter i höger och det har juh inte hänt tidigare =) så det är bra , men hastigheten var lite väl högt , men det förstår jag , han orkar juh inte än =)
men det kommer med mer styrka !
 
Men nu ska vi bara rida ut och jobba i backar och sedan ska han få vila nästa vecka då vi i familjen ska ut på äventyr , så nästa träning blir den 1 aug !
Då ska han vara pigg och på hugget igen ;)
 
Jag sitter nu med en härlig träningsvärk i ljumskarna !!! tack vare den överdrivna drivningen Oden krävde i galoppen !
 
Bjussar på ett gäng med bilder som super mia har fotat ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: