2 Läs mer >>

ja man kan facktiskt börja fundera på om de är de nu =) satt ute och drack kaffe nu på morron och de riktigt hettade !!! så skönt =)
ÅÅå jag måste bara berätta , vi bor juh väldigt nära naturen och skogen , vi ser typ inga grannar , de ska va om man går ut på lägdan då kan man se nå andra hus , jaja men nu i dag när jag va ute och gick med Ronja för hon skulle sova, så kommer jag runt väg krönet , är väll 50 meter från huset typ , så ser jag en räv , en jätte fin räv den håller på och leker på lägdan =) helt otroligt , de e sådana gånger man vill ha kameran med sig , men hade man de nä de hade vi inte ! sen för kanske en vecka sedan så skulle ja lägga ner Rasmus , från hans fönster så ser man lägdorna och skogen , så när jag skulle dra ner gardinerna så ser jag två djur ! första tanken va , "shit nu har hästarna rymt " men så tänkte jag att " vänta nu jag har inte tagit hit hästarna än " så jag halv skriker  " Patrik Patrik de står två älgar på lägdan!!! "
Så där står hela familjen och tittar på dessa magnifika djur när de plötsligt så dyker de upp tre till så då är de fem älgar som springer runt på lägdorna och river ner min stackars hage! , har de på film hur en utav dom står och tuggar på tråden , ja och innan ja hittade ett band som man kunde spela in på , och självklart så va filmkameran tom på ström ! de slår alldrig fel !!!
sen innan de så va jag och barnen på väg hem från dagis och vi va väll kanske 30 Meter från huset så står de en stor ståtlig rådjurs bock och betar ! sen på kvällen så skulle vi fara en sväng med bilen , så jag och barnen sitter i tror att Patrik höll på och lasta Rasmus cykel , så utbriste Rasmus " mamma kolla kaninen " och mycke riktigt så står de en stor hare typ tre meter från bilen . sen har vi ett par hökar som brukar segla över våran dal =)
Så vi bor värkligen mitt i naturen och jag älskar värkligen den här platsen , fick en sådan enorm lyko känsla över de jag och Patrik har tillsammans =) han är värkligen mitt allt , han och mina underbara barn !

080529- sommar!

0 Läs mer >>

en ny dag , nya tag !
få se om de har hänt något sen sist , vi har fått hem vårat grus lass =) så nu är de bara och börja med dreneringen runt de blivande stallet ! måste ta och lägga in lite bilder snart !
sen va jag juh och köpte plant ! men de är ännu lite för klat på netterna så jag måste ta in dom varge kväll , köpte juh inte dom tåligaste av blommor , köpte pelargonier , men de blir så fint =), hittade juh dyner till ute möbeln osso för 200 spänn typ tok bra ! ja sen i går va vi och målade bystugan , ska vi göra i kväll med men i övrigt i dag så ska jag väll inte göra så mycke , få se om man får ork och lust till och damsuga och torka golven skulle som behövas , sen så skulle jag behöva stänga sommarhagen , så de e mycke som jag skulle behöva göra .
Pappa P ringde nyss han har varit och besikta pontiacen, gick rätt igenom häriligt =)
 ne nu sak jag ta och göra barnen klar för och fara på dagis , Rasmus går bara 5 dagar till på dagis sen har han sommarlov suck då måste man juh aktivera han osso , men de tar vi då =)
ja ronja stälde sig själv upp i morse när hon vaknade =) hon är så duktig lill stumpan min sen kryper hon riktigt på alla fyra nu ... så snar springer hon haha .ne men på åter sende =)
bye bye

080528

0 Läs mer >>

jaha då sitter man här igen =)
ser juh de att jag har inte uppdaterat på ca två veckor ... fyy mig !
få se om jag har något intresant och skriva om !
vi har köpt oss en trägårds möbel , de var en plast , funderade först på och skaffa en i trä , men då skulle de bli så dyrt för jag vill juh ha fällbara stolar , dels är dom skönare och sitta i och sen så är de lättare och förvara dom på vitern , men de vart fälbara i plast !
sen när vi kom hem och packade upp allt så såg vi att två stolar va trasiga så jag ska fara och byta dom  i dag !
Vad har hänt mer ... jo pappa har varit här och gräft så nu har vi ett dike runt lon , så nu väntar vi bara på att gruset ska komma och sen ska vi börja med sockeln på lon , ska ta och dockumentera lite och lägga ut så får ni se hur de går ...
Ronja är dyng förkyld , har hosta och ont i örat så hon går på pencelin igen ...inte roligt , bara för att jag vart sjuk samma Rasmus snoret bara rinner ! ska ringa till läkaren så dom får titta på han med han har inte klagat något men man vet ju alldrig =/ .
Hade tänkt att man skulle eventuellt skaffa lite plant och sätta ut i blomlåderna , få se om jag gör de när jag far och byter stolarna eller om jag far till ullångers handelsträgård och gör de .
och jag har så ont i min hand och under arm , klipte nämligen ner två buskar i går , sån där ölandstok segt så inni bomben , och sen va dom stor buskarna osso och jag hadde ingen vass sekatör !!! så jag har onte i dag , pluss att jag fick en blåsa =( men fint blev de!
Ne nu  tror jag att jag ska ta och göra någon nytta ! vet inte riktigt vad de ska vara för något men de finns väll alltit något att göra .
ja just de , nu kryper Ronja riktegt på alla fyra och sen så ställer hon sig upp skälv osso , hon e så ducktig min lilla solstråle=)


080526

0 Läs mer >>
... de va ett tag sedan man updatera , men denna gång har jag en bra anledning till de , de e nämligen så att våran dator fick en förkylning! jo de e sant så den fick fara till doktorn och fixa sig ... och en när de va klart ,så värkar de som om telia har något vajs på ledningar eller torn för vi har skit dålig motagning , och efter som vi har trådlöst internett så måste man ha ganska bra motagning för att de ska funka någorlund bra !!!
ååå jag har blivit förkyld igen , fattar inte varför , va nog bara för att jag skulle börja promenera =( , måste ta och göra något åt mina kilon nu ! har så ont i mina knän så jag vet inte riktigt vad jag ska göra , va juh med i viktväktarna men jag tyckte inte att de va någon höjdare , de funkade inte för mig ! så jag har dragit ner på pasta och dyligt och på vitt bröd helt och hållet , ingen dricka eller snask och sen så äter jag på bestämda tider , så vi får väll se om det händer något nu då !  .
men i dag har jag fuskat jag åt typ tre bita kladdkaka och sen när jag gjorde den så åt jag en massa smet =) men gått va de hehe
mamma pappa och lille bror va och hälsade på så jag bjöd på mat och kladdkaka . ja nej nu e jag trött så nu går jag och knyter mig natt natt

OJOJOJ ...

0 Läs mer >>
oj jag har inte srivit på ett tag =) ser jag , men de har hänt hen hel del måste jag säga !
få se , ja de vart inget kollande på någon häst , tyckte inte attd de va lönt och börja diskutera något , och starta värds krig =/ men en sak e klart i allefall de kommer inte en bil till på gården  ... nu ska jag vara hård !!!
Vi passande på och köpa virke till altanen så de e klart tog samanlagt en dag och bygga altanen så ne e den klar =) kul kul ! .
Sista april vart lugn , vi va nere på by brasan och tittade på de och åt korv och surrade på med folket =) sen så for vi till lasse o madde , där va vi tilll kl 00 typ .
På torsdagen
va Marti o Sara här och åt mat , patrik vart av med en bil jippi .
PÅ fredan
va jag i väg och handlade på coop och sen så kom Mari o Mattias och hälsade på, och så åt dom här , dom va väll här till 12 någonting !
I Lördas
så gjorde vi inte så mycke ... jo ja va ute och red på lill ungen och sen på kvällen så va jag och mia ute och red de va kul !
I söndas
 så va vi ut till barsta och hälsade på där ! sen tror jag inte att vi gjorde så mycke mer , inte vad jag kommer i håg i allfall ...
I Måndas
så komme Magda med sin 18 dagar gammla bäbis och då vart Ronja jätte stor ! for på Ullas och fikade en sväng .
så fick jag nå skåv och höll på med veden i typ två timmar medans damen låg o sov . sen så laastade jag flaket på king kabben full med ved , va riktigt duktig den dagen , Patrik kom hem och undrade vad jag ville ha nu då inget alls ! sa jag ville bara inte sitta inne och göra ingenting !
I Tisdags
så va jag på baby sång för första gången på jätte länge , de va kul förutom fröken m då da , som tydligen inte pratar med mig , hur kan vuxna människor bete sig som fjortisar , alltså jag blir så himmla less att man alldrig kommer i från detta skit snack gaaaaa !
sen på kvällen så va jag tre barns mor =) satt barnvakt åt Mathilda , för jessan jobbade
Igår
så blev hästarna skodda och sen fick jag inte så mycke uträttat den dan , satt mäst på rumpan och gjorde ingenting , ändå har jag ett bärg med kläder som väntar och sen har jag disk , och de har jag även i dag så jag ska börja med de nu så kjag kanske skriver mer i kväll eller om en vecka =)

080508