1 Läs mer >>

ja då va de bara 12 timmar ca tills de e 2009 =) ett nytt år med nya förhoppningar , besvikelser och glädje ämnen , de ska bli  kul och se vad de nya året har att komma med .
Vet inte om jag ska ge nå nyårs löfften till nästa år ! de brukar inte hålla så bra hehe !men man kan juh försöka !

*Jag skulle villja leva ett hällsosamare liv nästa år ! men jag vet inte hur de ska gå till  , har försökt med de så många år men de blir samma sak varje år ! de håller en månad sen orkar jag inte vara hällsosam längre ! jag e helt enkelt lat !!!

*Jag skulle villja att jag tog tag i saker på en gång och inte vänta , de e jag expert på , de kan jag göra se ! men jag tror att mitt motta för 2009 ska bli varför göra saker sen när jag kan göra dom nu.

*jag skulle vilja bli gift , men de tror jag inte jag blir =) Patrik är såååå i mot de där och gifta sig ! men jag älskar han i alle fall men man slutar juh alldrig och hoppas !!!

*Jag skulle villja ha mer tid till barnen,mannen i mitt liv och hästarna men man kan kanske inte utöka dygnets timmar !!! =)

ja jag tror inte att de va något mer ! jag kommer inte på något mer så , de får va bra så ! 
I övrigt i deg har jag inte gjort mer än de jag brukar göra på morgonenn och de e fruckost till barnen , ta ut cassandra , ge Oden och Ramble mat , och så har jag gjort luch ! och där e vi nu , sen när jag har skrivit klart de här ska jag se om lilla fröken har lust och sova , i går han vi klar en halv kortsida på mina ute boxar , ska fortsätta i dag tror jag , får se när Patrik kommer från barsta , han for dit och skulle hämta snö kedjor till traktorn.
ja ne nu ska jag se vad mina bar hittar på , de låter som om Ronja e uppe på bordet  ghaaaa !!!! 

see ya !!!

 

nyårs afton

0 Läs mer >>
ja då va de tisdag !
jag har väll inte gjort så mycke sedan jag vaknade , har fixat frukost åt barnen och sen for jag och tog ut Cassandra , efter de så for jag hem och gav hästarna här hemma mat , sen så va de bara och gå in och fixa lunch till barnen de vart tomte gröt =) de va kvar sen jul så jag tyckte att de vart en bra och lätt lagad luch , sen ska jag väll ta och lägga Ronja i vagnen och gå en prommenad så hon somnar , de e inte så kallt ute så hon får sova ute i dag =) när hon har somnat så ska jag och Rasmus och Patrik  hålla på med ute boxarna , de e bara och sätt upp väggarna så är de i princip klart , de ska bli så skönt när de e klart , så man kan ta in dom när de e bus väder ! i övrigt har de inte hänt så mycke mer , ne nu ska jag ta och klä på ronja men först ska jag ta en kopp kaffe till så jag vaknar , börjar känna att jag har lite ont i huvudet , så de e nog dax för kaffe , ja vi får se om jag skriver senarare !
over and out !

tisdag

0 Läs mer >>
...och äntligen så har jag lite ledigt , är ledigt till fredag skönt ! de har inte varit kul i natt , vi lyckades köra sönder en axel på jäsbanan så de vart deg överallt !!! så de va mycke och göra ! så jag är helt slut i armar och hela kroppen , skotta deg , dra jäsbane mattan å och en massa annat som gatt göras ! så på 7 1/2 timme hade jag 15 min rast såjag va helt slut ! hade tänkt och rida när jag kom hem men jag va så slut att jag gick bara in och sa hej till barnen och patrik och sen så va de sängen som vänntade , hade ställt väckaren på 3 men de va svårt och bännda sig upp ur sängen ! men ja ska juh sova i natt så man får ta att man e lite trött nu ! i övrigt har de inte hännt så mycket ,
Igår så ringde ida lillja och frågade om jag ville gör en målning hos dom ! och de e klart att man vill , men jag vet inte riktigt när jag ska få tid med de men de löser sig nog ! dom ville endera a en björn eller en älg , en älg kan jag måla för de har jag gjort förut , men inte en björn, men de löser sig nog =) ska nog dit i morron och kolla om dom har tagit fram något motiv , har varit ute och letat på internett efter några motiv men jag har inte hittat några bra så jag får nog börja skissa lite , ne nu ska jag ta och umgås med ronja , hon börjar bku kuyr gnällig , de e väll snart sängen för henne !!!

Måndag....

0 Läs mer >>
ja vad säger man ! kl är halv 4 på morron och jag är på jobbet , har varit här sedan halv 7 i går kväll ! och slutar inte än på 4 timmar , suck ! men jag kan juh trösta mig med att de e bra betalt ! men de e en liten tröst .
Vad händer annars då ! ja julen har juh som passerat och den va lugn ! de va bara mamma och pappa som va hemma hos oss på julen , men jag tror att jag hade gjort julmat för ett helt kompani !!! haha barnen fick en massa jul klappar jag orkar inte räkna upp alla =) , men rasmus fick blanannat en stor radiostyrd bil som vart favoriten för han och Ronja fick en docka som hon gick omkring och bar på hela kvällen , som hon även skulle ha och somna med =)
sen på jul dagen så va Patrik och Rasmus os djupenström hela dagen och skruva så Ronja och jag fick hela dagen för oss själva och de va jätte skönt !
på annan dagen så va Patrik bakis så då va jag och red på Cassandra och sen tog jag en tur med Oden när jag kommit hem från stallet ! sen va de till och sova i 1 och en halv timme för att sedan fara på midda i Lid och sen kl halv 6 så va de bara och fara och jobba ! och i dag så har jag som sovit hela dagen så de har inte hänt så mycke ! tänkte ta en tur med sassan när jag far i från jobbet om jag inte är asllt dör trött dvs !!! men de tror jag inte att jag är , käönner mig inte så trött , ne nu ska jag gå och se om dom anndra behöver hjälp med något ! är avbytare i dag så de e ganska lugnt , man plockar lite disk , städar och sen byter man av alla på fikat och finns de tid över så hjälper man dom anndra om de behövs !

jobb jobb och jobb

1 Läs mer >>
ja vad ska man säga ! bilar man kan inte vara utan dom och dom är ett H-vete och ha !!! ja jag ska väll ta och berätta allt från början .
Jag hade t'nkt och få fara till s-vall själv utan barn och utan man , men de vart ändrat och patrik ville följa med och de e klart att han fick de , han tyckte att vi kunde chevan , för de bra med plats i den .
Allt va frid och fröjd tills vi kom till Timrå då de börjar de låta lite märkligt i bilen de gnislade och gnirkade lite olustigt !
-hör du oxå de där , frågar patrik mig !
-jo de gör jag , men de e nog bara en sten som har kröpe in i mellan broms bellägen , säger jag lite inteligent då da .
-nja de låter som om de e ett hjullager , år de de så är de inte bra !!!
- tänk posetivt älskling !!! de e nog en sten
Men juh närmare birsta vi kom dessto mer levde de om och så börja han och hacka , vi kom på jula parkeringen och där moterade Patrik lös däck och bromsok och lager och så klart så va de lagret som hadde fare ,  medans Patrik höll på med de så gick jag in till birsta med barnvagn och dotter och började handla klappar =) sen ringde vi till elli och Robban när vi stod på jula för och höra om man kunde köppa ett lager någon stans , men vi insåg att kl va för mycke och alla sådana affärer va stängd så patriks pappa fick fara till ö-vik och köpa de och sen fara ner till oss och medands vi väntade på han så mötte vi upp med Elli och Robban och deras barn och lilla Nova har vuxit sen jag såg henne sist lill sessan =) så vi gick och handlade klappar tillsammans och surrade , de e så kul och träffa Elli , de e som om tiden stått stilla , vi tar bara upp där vi slutade , inga konstigheter =) flamsar och håller på hehehe !
När Patriks pappa kom så bar de av till bilen , elli och robban följde me och va sällskap till mig, sen efter 1och en halv timme så vad bilen klar och då for vi till elli och robban och drack kaffe och fika bullar ! =) och nu har vi juh sett hur dom bor ,en jätte mysig trea =) sen vart de minikrogen och kebbabrulle i h-sand vi kom väll hem 1 och sen skulle jag upp och jobba i dag !!!!! men jag ringde och sa att jag skulle komma senare , och de e bra med mitt jobbdom är alldrig omöjlig ! 
ja annar så håller jag på och jul stökar som värst ! har sannerat barnens rum förra veckan och satt upp allt pynt , och julgranen är uppe på rasmus rum , sen har jag tage en dust med förådet ! sen har jag skurat bägge toaletterna grundligt samt hallen , de som är kvar är att skura golven inne i tve rum och kök så de tänkte jag försöka göra i morgon när jag kommer hem , sen ska jag steka och lägga in strömming griljera skinkan, göra godis , och klä granen , viken jag inte har varit ute och sett ut ! kan hända att jag tar de på tisdag , de verkar juh inte bli något släd tur , för all snö har juh smält bort =( blir så less ! 
sen på måndag får jag min lön och då ska jag till stan igen , denna gången helt själv , och handla de sista klapparna och sen ska jag handla julmat ,
 På tisdag så ska jag göra revbenen ,efter rätter ,skala potatis ,koka ägg mm ja så jag har lite och stå i så jag har inte haft tid till och blogga men nu har jag uppdaterat , och jag lovar att jag

Spännande s-valls res...

0 Läs mer >>

Ja de va så länge sen ja bloggade , fyyy mig ! ja som jag skrev i förra inlägget så modde jag piss , så jag han bara ner till packen så fick jag springa ut och spy !!! så de va bara och fara hem med magsjuka , inte kul kan jag lova ! men jag vart bar mycke bättre sen jag hade fått ur mig skiten ! och på natten mot lördag så va de ronjas tur och få magsjuka ! hon kräktes tre ggr sen så tror jag att hon sket magsyra för hon fick värdens blöj exem , hon fick stora sår mellan benen , så på måndagen så vart de till läkaren så skrev han ut kortison salva så på en vecka så va såren borta , men hon har juh fått tilbaka hostan , den lär hon få ha tills de blir sommar ! och de hjälper inte med mollepect hon har väll snar ätit de i två månader sen har vi bricanyl också men de hjälper inte heller , och när man går till låkaren så säger dom i princip att man är en över beskydande höns mamma och att de bara är en vanlig förkylning , men de e inte dom som måste ligga vaken och höra hur hon hostar och knappt får åt sig andan ! jag blir så iriterad ! ååå!!!
ja men vad har hänt mer ja vi va på 30 års kallas och de va jätte kul ! Pappa va barnvackt åt barnen så vi fick vara för oss själva så de va skönt ! bara umgås i goda vänners lag ! =)
sen har jag städat ,diskat lagat mat och jobbat , sen har jag börjat tränat Odem och han är jätte duktig men stora fina häst =)
och Rasmus han håller på som vanligt , helt yr och hur mycke energi som hellst och peppar peppar så är han frisk ingen förkylning än ! men den kommer väll , men han brukar inte bli förkyld så man får hoppas att han klarar sig !
ja och jag har inte köpt en enda julklapp käns inte bra , men jag vet på ett ungifär vad jag ska köpa till alla men jag har ågren över och måsta trängas med en massa galningar !
Imorrgon så ska jag ta tag i tvätten igen och sen blir de städning för hela slanten !ska se om mamma har tid och passa barnen så jag kan rida en sväng ! ska försöka städa bort de mesta i kväll ja ne nu ska jag ta och göra klar ronja för sängen men jag lova och bättra mig när de gäller bloggandet  =) ska se om jag knäpper nå kort i morron och lägger ut !
god kväll !!!!

två veckor !!!