0 Läs mer >>

ja de va de !

Vi vart barn fri på ferdagen så på lördagen drog vi till s-vall , bara jag och älsklingen ! och de va sååå skönt !
och jag kan säga att vi drog på oss spenderar byxerna när vi for hem i från XD
När vi kom ner så sprang vi in på ikea och kollade på nya sängar , och vi hittade de vi sökte och dom tog vi =) , sååå med sängarna inlastade i chevan , vart de en tur på rusta för och kolla på golv och tapet , hittade kanon fina tapeter som vi ska ha som fond vägg , längtar tills dom e uppe =D
men golven dom hadde där föll oss inte riktigt i smaken , så de bar i väg till bahaus eller hur de stavas ;) men där fanns de massor med golv men priserna va lite väl höga , så vi for till bygg max och där  hittade vi ett golv som vi båda gillade och ville ha , de va typ "Där e vårat golv !" och som tur va så va de inte de dyraste =) men tyvär inte de billigaste heller :/ men de va snyggt och vi ville ha de så de fick kosta !!!
sen blev de en del andra affärer innan de vart kaffe paus hos bäst Elli och Robban =D sen fortsatte vi med mat som skulle inhandlas sen rullade vi hem över , stannade till hos djupenstöm ,där de badades badtunna ! efter som vi kom från stan så kunde vi inte bada =( hade varit riktigt skönt för min rygg ! men de vart några cider för min del ! effter jag hade tagit in hästarna så bar de av hemmåt för och lasta in alla varor ,sängar , tapeter , golv och färg !
Och de va sååå skönt och sova i nya sängarna !!! de va väl värt alla penngar .
söndagen så hämtade jag spån eter de så for jag med skridskor till rasmus , för han och morfar skulle fara ut till skridskoskolan, jag och Ronja for hem för och stöka ur sovrummet för och börja med renoveringen =) 
slummrade en stund på efter middan , för och sen fara ut på jobbet ! men de vart inte hela natten ör min del , effter halva natten hade jag så ont i ryggen så jag kunde inte röra mig , och de känndes som om någon hade kört in en kniv i ryggen mellan skulderbladen , för varge gång jag tog ett andetag så högg de till i hela bröstkorgen och rygg så efter andra fikat så gav jag upp för då hjälpte inte alvedon heller , så nu e jag hemma och kurrera mig ! i morron ska jag fara till Ådalshällsan och träffa en sjukgymnast som ska kolla på mig , så vi får väll se vad hon säger , hoppas bara att de blir bättre , för jag kan inte ha så här ont ! Sa till Patrik att de beror nog på att jag inte rider lika mycke som förut , så jag måste rida mer  ;)

ne nu har ni fått lite uppdatering så nu ska jag ta och äta lite lunch

Bye Bye

ett tag sen !!!

2 Läs mer >>

...är inte lätt och komma på !
=) Ja de vart inte mycke till storstädning kan jag säga haha , stökade undan lite kläder , disken och leksaker , sen va orken borta ! men jag ska försöka ta nya tag idag , kanske hinner lite , man får juh inte överanstränga sig XD haha som om de skulle hända , jag gör inte många knop nu !!! 
 
Månda va de skola för Rasmus så efftre att jag hade hämmtat han så svängade jag in till Jessica och Matilda på en kopp kaffe och då hadde jag sådan tur att Ida Lillja va där så då fick jag träffa henne osso =D , de va tänkt att jag skulle fara till färgaffären och kolla på färg till sovrummet ! men då va Ronja så trött så vi rullade hem i stället , där i mot i går for jag och kollade lite färg effter att jag lämmnat Ronja på dagis ! fanns så mycke och välja på !!! på Lördag blir de en tur till någon stad för och köpa golv ! men jag har sådan besluts ångest över vad jag ska ha för färg där inne ! några förslag ???

sen ett annat dillemma , Ska man vaccinera elr inte ????

Igår när jag kom hem så ick jag pyssel insperation , så jag gjorde en höst krans att hänga på dörren , såg en massa fina kransar på blomsteraffären och tänkte köpa en , men så tänkte jag , varör ska jag lägga ut 150 spänn på en krans när jag kan göra en själv =) och de blir roligare om man har gjort den själv =)
bild kommer sen ;)
ne nu ska jag sjkutsa Ronja på dagis och sen får vi se vad som händer innan jobbet ;)
på återsende =)

en lämplig rubrik ...

1 Läs mer >>

Japp ny vecka ,och jag jobbar eftermidda !

Har suttit och funderat på hur jag ska lägga upp saker och ting !
Kommit fram till att jag måste ha en ny utmaning , förut va de och gå ner i vikt , nu när jag har klarat de så måste jag fokusera på något annat , för att inte lägga på mig allt igen , och inte deppa i hop ramför allt !
De kanske e de som har gjort att jag har varit deppad och less i höst , man kan juh testa !
Men vad ska jag fokusera på , finns juh så mycke ! men jag tror att jag ska börja träna ! 2 dagar i veckan måste man väll få till , måste ta och göra ett chema så jag hinner med allt som ska göras ! och även lägga in vilo perjoder kanske ! vila e ett måste =)

Idag så har Patrik farit till S-vall och gör av med alla pengar som vi fick för traktorn  ;) ne kanske inte riktigt ! sa åt han att han skulle köpa nå snyggt åt mig , så vi får se om han gör de =) men jag skulle tro att han inte gör de hihhi men de gör inge , älskar han lika mycke ändå =)
Själv så skickade jag pappa på skridskoskolan med Rasmus efter som Patrik inte va så sugen och ha Ronja med sig till stan , och de förstår jag =)
så nu sover Ronja midda och jag sitter och skriver av mig =)
funderar på om jag ska dra i gång en storstädning kanske , känner att de skulle va skönt och få rent i varje hörn och vrå , MEN de e juh så drykt och börja =D men städ nerven börjar rycka och då måste jag juh passa på !
De blir väll som de alltid blir ! man börjar MEN man blir inte klar och i morron har städ nerven slutat vibrera =/ och då e de kört !
ja nu ska jag ta och kolla färdigt på Idol missade de i fredags , sen blir de nog till och börja med opperation storstädning ! blir nog och städa hela veckan ;)

BYE BYE !!!

Ny vecka !

1 Läs mer >>

De e juh tur att man bloggar såååå offta ;)

Måndag så va de jobb hela dan , så då va de bara fara till stallet och mocka och ta in hästar och sen hem till familjen ! satt i sofan i godan ro när Patriks telefon plötsligt ringde ! de visade sig att de va någon som ville köpa tracktorn , och som skulle hämmta den dan effter ! så de vart lite panik , för de va en del saker som skulle ordnas bland annat en last brygga , men de löste sig sig !
Ronja va sjuk så jag va hemma på Tisdan så de vart till och vinka traktorn adjö och sen så va de hem och mysa med fröken !
På kvällen när patrik kom hem så slog han upp datorn och kollade , hästtransporter , hittade en för 5 000 som va besiktad i 2 år så den for vi och titta på och sen kom den med hem =D så nu e jag ägare till en hästtransport , så nu ska de ut och åkas =)
Tidigare på Tisdagen ringde jag till läkaren och fick tid samma dag , så de va skönt , så då va jag och tog en masssa prover , vet inte hur många gånger han frågade om jag va gravid , men de e jag inte !!! hadde mens när jag va där sååå !!! NEJ
så nu väntar jag på provsvaren , så jag vet vad jag ska göra åt de , vill värkligen inte va så här trött längre !

Sen försov vi oss på torsdan , så de va lite jobbigt ! Hela dan blir stressig på nå vis ! men de gick de me !
Igår va de kort da och de va skönt ,  for hem och konstatera att de va länge sen vi va och hällsa på någon , så de vart den tur upp till Jens och Anna-Lena på kvälls kvisten , deras nya hund e sååå läcker !!! vill ha !!! de va så kul , för Ronja och Ebba lekte så bra med varandra , inge bråk elr något sådant så de va riktigt skönt ! de va nog för att dom va för trött för och bråka =)
Idag har vi varit en tur till mamma och Pappa på förmiddan och sen en sväng in till ullboda för och köpa disel , men då skulle Patrik prata med Mattias och han va hos Linda och Hänke och skruva så då or vi dit ,gick in till Linda ja , tänkte att jag inte hade så mycke ut av och va i garaget !!! då höll hon på och sätta på lös hår !och jag vart så sugen ,dels för och kanske få de lite längre men sen bara för att de e så tunt nu så de skulle bli tjockare !!! ska ta och kolla vad hon ska ha för och köpa och sätta fast , kanske man gör fransar på engång XD elr så tar jag fransar till sommaren =)
ja ne nu ska jag ta och ta hand om mina vildar !!!

Snart Söndag igen ;)

1 Läs mer >>

Väldigt spännande rubrik må jag säga , men jag kom inte på nå bättre , och söndag e de juh så de fick bli de =)

Då ska vi se vad vi har gjort i dag då ?
just nu sitter jag och titta på en Wallander film , som e på engelska , ganska mysko !!!
dagen började med frukost så klart =) sen va de bara till och förbereda för skridskoskolan som Rasmus skulle på ! fick nå infall och tog med mig skridskorna jag osso ! och jag åkte en timme , va lite jobbigt faxtiskt =) men kul =)
stannade till hos hästarna för en ridtur ! Oden gick kannon i dag , han blir bara bättre och bättre och rida , och de e så kul när man ser och känner framsteg var gång man rider =) nu när vi börjar få ordning på trav och galopp så e jag så sugen och börja hoppa me han ! vi har hoppat stockar i skogen och de känns kannon ! så de blir till och ta fram olje faten igen ;)

Guuud va sugen jag blev på choklad !!! de va reklamens fel =/

Freda och lördag gjorde vi inte mycke spännande ! fredan tittade vi på män som hatar kvinnor , kannon film !!! och Lördagen ägnade vi åt och plocka bort ute och även sortera papper som har legat och skräpat i hyller och skåp, och for med de till ullånger ! de va inte såååå spännande kanske , men de va skönt och få de gjort , sa åt Patrik att så här bra undan städat ute har de nog alldrig varit innan vintern ! =) han jobbar på sååå bra älsklingen min ! 

ne nu byter jag kanal ! de va fööör mysko med engelsa Wallander ...Even den allsmäktige ... mycke roligare XD 

jaha ska se om jag har nå roligare och komma med nästa gång ;D

Byr bye !!!!!

Söndag =)

0 Läs mer >>

Känner att humöret inte e på topp i dag ! 
Skulle inte ha klivet upp !!!! 
Less och iriterad men på vad de vet i klåen ! och de e inte roligt , när man inte kan sätta fingret på vad de e som stör en , och vet man inte de kan man juh inte göra något åt problemet heller !!! 
ja de kommer väll och slute med att jag har retat upp sambon osso och sen e alla sur på alla va kul !!!!
Nä ska man ta sig för något kanske ! ska ta en kopp kaffe och gå ut, sen får vi se vad som händer , kanske ska städa !!! dåååå blir jag ju såååå glaaaaaad och trevlig !!!
NOTT !!!

nä rycka upp mig nu då !
hej

men orka !!!

2 Läs mer >>

ja man e lite dålig på och komma i håg och uppdatera XD !

De vart ingen skogs promenad , när jag hade hämjtat Rasmus , för när vi kom hem så haglade de och regna , och blåste storm ute ! så en skogs promenad va inte och tänka på !
När Patrik kom hem så åt vi och sen drog jag till stallet för en barbacka tur med sassan ! väldigt härligt ! när vi nästan va färdig så ringer Patrik och säger att han har kapat av ett rör till värme systemet i huset !!! de ska då alltid vara nånting ! men som tur va så va de inte så svårt och åtgärda !!!
på Tisdagne så Häde de inte mer än att jag tog en tur på Oden i blåsvädret , han va helt tokig !!! hadde ont i armarna efter rid turen ! han är såååå stark i munnen när man rider ut , ändå har jag pessoa bett på han , men han hadde inte fått vare ute på några dagar så han va lite het bara därför osso , sen va de hem och durcha och i väg och jobba !
Onsdan hände de inte allt för mycke , de blåste värre än dan innan så de va inte så kul med en rid tur så de fick vara , hadde en massage tid osso efter den va man ganska mör så efter de va jag hemma och pysslade i ställe innan de va dax och fara på jobbet !
Torsdag så städade jag och Ronja innan jag for på dagis med henne , sen vart de en rid tur , gick kanoners =) han kunde gallopera lungt utan att rusa , frammsteg minsan ;) hoppade över diken och trädstammar osso de gick bra de me ;)
Freda morron bakade jag och Ronja tårta innan jag or med henne på dagis och sen va de jobb som väntade , hade jobbat ett tag när de började asna en massa de på ungsduken , och då gatt man skrapa bort de , låg där under och skrapade och lyckades på något vis lägga under armedn på ungsduken så jag brände mig !!! e man ett klör så e man !
 Kom hem från jobbet på kvällen och då va de bara och slå in ronjas presenter

 Lördag va de kalas med släkt och vänner får då fyllde Ronja 2 år !
Elli och Robban kom upp och stannade hela dan , så dom bjöd vi på mat =) de e alltid lika roligt och träffa dom =D
På söndag va Rasmus bjuden på kalas kl ett sen hände de inte allt för mycke , skulle jobba natt så de va bara till och ta de lugnt och försöka vila ! kunde inte sova då på söndagn så jag va dööööö trött på jobbet och på morron när jag skulle köra hem va jag så trött att jag inte riktigt viste hur jag kom hem när jag parkerade bilen hemma här ! =/
Tisdan hände inte mycke sov och sen va de jobb !
Onsdan så klev jag upp kring 2 och for till stallet för en ridtur , hemoch umgås med familjen en stund för och sen fara på jobbet !
och i dag så har jag presis klivet upp och tar de lungt för Ronja är sjuk igen så Patrik har varit hemma med henne i dag , ja just de ! kommer inte i håg vilken dag de va men Ronja har blivit biten i ansiktet igen på dagis !!! nu vill jag ha reda på vilket barn de e ! blir sååå less =(
Ringde till vårdsentralen idag för och höra vad dom trodde att de va för fel på mig ! ska dit på provtagning någon dag fram över , ska bli skönt och kolla upp sig så man inte behöver vara orolig ! Stod i duchen i går på jobbet innan jag började och de bara rasade hår av mig ! drog fingrarna genom håret och fick fulla näven med hår !!! de e inte normalt ! någon som har nå förslag på vad jag ska göra ???
börjar bli riktigt orolig nu !
ja ne nu ska jag gå och dricka lite kaffe så jag vaknar =) och snart så blir de jobb känner mig inte ett dug inspererad , de e såååå tråkigt på jobbe , ingen och prata med ,  ingen som kan fördriva tiden för en , saknar mitt gammla skiftlag de va mycke bättre ! men de e väll bara och gilla läget , bita i hop och fara och jobba =/

ne Kaffe!!!!

Bye bye

oj oj blogg torka !