0 Läs mer >>

Helt klart gör dom det !
Helt sjukt nu är jag inne i v29 !!! Det går lite läskigt fort tycker ja !

Har hur mycket insperation som helst men kroppen säger i mot allt som oftast .
Har iaf åstadkommit en liten krydd trädgård så igår sådde jag och barnen dill , persilja, sallad, rädisor och socker ärtor vilket dom tyckte va riktigt kul :)
Sedan så är planen att det ska bli ett potatisland och morotsland med , men då måste jag få tag i en jordfräs orkar verkligen inte göra det för hand !!! ;)
Förra söndagen va vi med söndagsskolan hos en som hade lamm och får ! Ååå vad sugen ja vart på och skaffa typ två st ! Både Ronja och Rasmus stortrivdes bland alla lamm och får

Tänk er vilken idyll !!!
Två får , två kossor gärna fjällkor tycker dom är så fina ;) några hönor , kanske en hund också hästarna så klart :) i min inre bild så är det som barnen i bullerbyn haha
Blir någon av oss arbetslösa så blir det de detta som gäller då kommer jag nog skaffa mig en bruks nordis som man kan köra i skogen och blöja, harva mm vilken dröm det hade varit ! Ja ja drömma kan man juh göra ;)

Ja och trädgårds planerna är i full gång ! Nu har vi upptäckt att vi äger mer mark bakom huset än vi trodde så vi kommer och ta bort en hel del träd där bakom och så kommer jag och göra en damm till ja jag vet att jag har en liten damm dille men jag gillar att ha vatten i trädgården !

Sedan vid den andra dammen så kommer jag och bygga en pergola sedan ska jag försöka mig på och flytta en syre'n och testa beskära den så den blir rund och liten vi får se hur det går ;)
Men som sagt planerna finns där men kroppen och graviditeten gör att jag måste ta allt lite långsammare!
och ju mer jag sitter stilla och tar det lugnt desto mer ide'r får jag ;)

Som sagt är i v 29 nu och magen växer så det knakar ;)
och den rör sig otroligt mycket riktigt mycket det är nästan så man funderar på vad den håller på med :)


Dagarna går :)

0 Läs mer >>

Lyckades fånga lite rörelser på lilla pyret i magen

Bebis sparkar

0 Läs mer >>

Japp det senaste dagarna har jag nyst,hostat och snorat en hel massa ... Bihålorna känns som om dom ska sprängas, huvudet lika så !!! Har knappt orkat gått på toa ... Efter att gått ut med hästarna har jag däckat i soffan av total utmattning Trots Alvedon !
Sist jag va så här Dyng förkyld va i vesterås i fjol men då va jag juh inte gravid så då kunde jag juh proppa i mig medicin , men nu ! Zyx får jag inte äta vilken är kanon om man har ont i hallsen ! Jag kan inte äta bisolvon mot hostan ! Men som tur va så hade jag noskapin hemma och det kunde jag äta !
Men men det går väll över hoppas jag :)


Sjuk stuga !!!

0 Läs mer >>

Jaaa jag har varit ute och kört min "lilla" häst idag :)
Jissa om jag vart chockad över hur otroligt lugn och sansad han va :O
När vi selade på så stod han tålmodigt stilla , Medans vi försökte luska ut hur allt skulle dras , viras och spännas :S och han vickade bara lite med örat när vi kom med rockarden , stod stilla medans vi hoppade i ... fina fina killen :)
Efter en stund så upptäckte jag att smacka jag två ggr så vart det en lagom trav, la jag till två "puss" ljud så ökade han, sa jag saaaakta så dämpades farten och ville jag att han skulle bryta av till skritt så sa jag saaaaakta aaaaav ... Så läckert behövde inte ta mycket i tömmarna alls utan han svarade jätte bra på rösten bara !
Så hädan efter så blir det körning, tömkörning och ev longering eftersom det inte känns allt för bra och sätta sig på ryggen hans i v27 !!! Tror inte mina fogar vill va me på det ;)
Kunde inte låta bli och ta ett kort :)
Riktigt härligt va det !


Härligt, härligt, här...

0 Läs mer >>
Ja ett försök till och få fram lite bilder , är så tråkigt med bara en massa text !
nej men titta gick med en annan webb läsare... myskoEn Ronja på uppteksfärd i skogen =)fina Rasmus =)Bästa barna

Våran gård =)

Ja lite bilder kom det juh till slut ;)
Någon som har någon ide på hur jag ska kunna få till det så jag kan andvända firefox till och blogga... och mobilblogga
verkar juh inte funkar heller ! och blogg.se appen är inte riktigt pålitlig måste jag juh säga ... haha ja ja dagens ilands problem ;) 

Iövrigt så var jag juh hos läkaren igår och det vart som jag misstänkte, han sjukskrev mig fram till och med den 17/6 och sedan blir det havandeskaps penning ! 
Skönt , men ändå lite tråkigt... dom Hundra dagarna som är kvar kommer och kännas så långa ! 
Men jag kan juh inte jobba om jag har ont ! 

image description

"Lilla" magen i V26 

Nej nu ska jag försöka hänga upp lite blöta kläder och få igång en till tvättmaskin =)

hejhej

Gör ett försök ...

0 Läs mer >>
Försöker och ladda upp bilder från datorn från våran skogspromenad ... men det går juh inte =/ lite less blir jag ... för en gång skull så tar vi med oss kameran så funkar det inte och ladda upp bilder ... surt =/
jaja får väll testa en annan dag då !

Annars så testade jag och jobba igår och det gick inge vidare !
fick riktigt ont  fogarna efter bara en timme ... men jag höll ut , men efter sista fikat så gav jag upp och erkände för mig själv att jag inte klarade av det , sedan så kände jag att jag inte kunde utföra mina arbetsuppgifter utan att be om hjälp ! och det är juh inte optimalt i en fabrik där alla har sina uppgifter  så jag kände mig bara som en börda och att jag inte tillförde speciellt mycket ... gå i trappor va en plåga och efter halva trappen så spände magen ihop sig i en för värk ... och konstant fog värk  så gå och stå va en påga , och gå fort va inte och tänka på... och så slänger vi på en sväng av ichias också, så där så hela benet domnar bort !!! sååå som sagt att jobba va inte en bra idé =/ tråkigt nog , men jag ska fara till läkaren idag så får jag höra vad han säger...

Oj nu vart det en massa klaga det va juh inte meningen riktigt =)
Men jag får väll uppdatera med bilder från mobilen se om det funkar =)Men vad är det för fe...