1 Läs mer >>
happ nu får man skämmas ! va typ två vekor sedan man skrev något ! har hafft så mycke och göra , i onsdags så hade vi möhippa för hen kommpis som ska gifta sig och de va juh en hel del planerande innan , som har upptagit en stor del av min vakna tid , vart en väldigt lyckad möhippa måste jag säga =) va för övrigt första gången som patrik hade Ronja alldeles själv , och de va jätte skönt och inte behöva ha henne med sig =)
sen på torsads effter middan så for vi med husvagnen till mäja sjön för där va jens o anna-lena , och mari o mattias med flera och åt och drack .
sen på fredagen så for vi till sundsvall en tvär sväng för jag lyckades klämma telefonen i bildörren igen , så den bliv alldeles svart !!! så nu har jag en ny telefon =)
sen på kvällen så kampade vi hemma hos lasse o madde , å åt surstömming och drack nubbe ! inte jag då men dom anndra ! de va jätte kul , vart styrdans på gräsmattan sen på natten hehe
På Lördan kom elli och robban med barnen , och de va skit kul =) och träffa dom vi grillade och drack cider och hot chot tror jag att de hette =) sen åkte grädden fram hehehe
sen i går så kom ida med sina hästar och så grillade vi igen och elli o robban bestämde sig för och stanna en natt till , så hela bröjänget va samlat igen och de va som om tiden hade stått stilla , ja förutom att de va en massa barn som sprang runt hihi så någon helg fram över så ska vi ta husvagnen och komma ner till dom bestämde vi , och de e så kul att vi har börjat hitta tillbaka till varandra igen har värkligen saknat Elli !
och så idag så for dom hem mitt i dan efter typ tre kanner kaffe och en gräddtårta haha

så de e typ de som har hänt ihelgen , och de där med och losa lite i vikt de har jag lagt på is ! i allefall över midsommar =) men jag ska börja med och bara äta godis på lördag, få se om jag kan hålla de =)

Måndag!

2 Läs mer >>

ja kanske de kanske  ,  ja i dag va Rasmus sista dag på förskolan så nu har han sommarlov =) ska bli skönt och inte måsta kliva upp på morron  och sätta sig i bilen , fast samtidigt så kommer man juh upp på mornana när man måste i väg , ska bli kul och se om de syns i börsen nu när man slipper tanka bilen så ofta .
nu sitter han bänkad framför tvn som han alltid gör när vi kommer hem ! får se om vi hittar på något senare !
Städade hans rum i förrgår tror jag att de va , va så less på att inte kunna komma in där , sen kom de en radda med förmaningar , att om han inte lyckas hålla de städat mer än tre dagar så skulle han få cross förbud , vart lite less som sagt ! och än så länge är de städat .
igår va Ida här och vi stängde hage , ska fara och hjälpa henne med skoningen av hästarna , ska väll få äran och tampas me lill hingsten hennes , ser fram i mot de =)

ÅÅÅ jag är såå iriterad på mig själv , hade juh börjat med min bantnings kur för och krympa magsäcken för att sen börja äta nyttegare , men de gick juh som de gick ! jag äter inte nyttigt och jag följer ingen kur , utan jag äter ,äter , äter och äter , jag förstår de bara inte ! de går inte och få stopp !
Nu ska jag på bröllop om ca 4 veckor och jag skulle ge vad som hällst för och gå ner tio kg till dess , så från och med i dag ska jag bli en nyttigare människa !
vi kan ta som idag , har jag ätit till fruckost 4 mackor och en kopp kaffe , sen till mellis så blev de en coklad bit med cosscoss i =) vist låter de nyttigt , och till lunch så vart de två stora skålar vaniljglass med jordgubbar , och nu när vi kom hem så blev de 3 mackor och lite rester sedan middan i förrgår ! pluss att jag har druckit upp en och en halv liter cola ... och då är inte dagen slut än !  de e så att jag vill kräkas , har go lust och gå och köra fingrarna i hallsen =(
 de e ungifär som om jag intalar mig själv att "nu har du varit ducktig så nu kan du äta " och när jag har ätit så blir de " fy fan va äkligt jag mår , fy fan va dålig själv disiplin du har " och så tar jag mer mat för jag har redasn misslyckats !
men de ska gå , jag mår inte bra och va så här stor så jag ska banne mig fixa de här...!

kanske ska ta och redovisa vad jag har ätit på bloggen , så kanske man ser vad man gör för fel . men de e klart jag vet redan vad som e fel och rätt men de e bara de att jag e för lat för och göra rätt !
ja jag ska börja med de och ni som läser den får hjälpa mig Snälla !!!

dax o uppdatera !

0 Läs mer >>

Ja så va de måndag ! tråkigt som attans har man , har varit och hämtat Rasmus på förskolan , så nu sitter jag här och skriver .
Red hem hästarna i går , gick juh helt smärt fritt , hadde hoppats på att de skulle bli lite spring och brall men inte då , dom bara gick till första bästa tuva och började äta !
Nu väntar jag bara på att ida ska komma med sina hästar då har jag 4 på gården ,  börjag likna något nu =) få Patrik ha 15 bilar måste väll jag få ha 4 hästar =)  hehe sen att inte alla e mina gör väll inte så mycke =)
Hadde tänkt och städa och tvätta idag ! men får se om jag  får insperation till och göra ett ryck , käns inte så nu , ska hinka i mig lite mera kaffe så får vi se efter de  !
bye bye !

tråk måndag !

1 Läs mer >>

jaha då ska vi se , vad som har hänt sedan sist !
i fredas så va de juh nationaldan , den tillbringgade vi på nordvik fördet va öppet hus där , och pappa skulle vara där med någon gammal traktor som inte hade blivit startad på 35 år !!! den startade .så då va vi där och strosade runt en stund sedan så va vi bara hemmade och gjorde inte så mycke , for med rasmus till mamma o Pappa , han har tillbringat hälgen hos mormor o morfar och varit på kalas hos Rasmus N
Ja och vi , vi va nere i sundsvall hela dan i går , for vid halv 9 på morron och kom hem halv 1 i natt ! de va bilträff och så solde dom en massa skrot ! och Patrik hoppades på att de skulle finnas nya fälgar till pontiacen men de fanns inte !
men han hittade lite annat skrot som han tycktes behöva !
effer vi hade ätit så for vi och hällsade på sussan och elli och deras respektive ! de va skit kul hehe de måste vi göra fler gånger =)och när vi hade suttit där ett tag , med förfriskningar till dom som inte körde  eller ammade , så bar de av till crusingen , måste säga att de va en välldigt bra crusing , de rullade på och inge  stilla sående som de brukar kunna vara , och sen hade dom  så att bilarna möttes , man körde mellan två rondeller och sträckan va lång , ja ne så de va jätte bra !
Idag har vi stängt klart hagen så jag ska skriva klart de här sen ska jag ta och fara och hämta hem min häst !
sen va vi och skulle hämta Rasmus men då va han ute och for med mamma så då hälsade vi på uppe hos micke och ellen , sen for vi hem och åt mat , efter de så for vi till pappa i skogen och hämtade han , sen for vi till stugan och där va markus och höll på o gräva så då bjöd vi dom på lite varmrökt lax på tunbröd macka och kaffe , de va väldigt uppskattat =)
Sen va vi ner till marti och hämtade patriks grejer som han införskaffade på marknaden , och nu sitter jag här !
ska ta och hämta min häst nu ja !
bye bye !

Söndag !

1 Läs mer >>

ja de e värkligen sommar =) satt ute och solade ett tag men klarade inte mer än 10 min sen va jag helt slut i skallen ! ska se om jag inte ska sitta ett tag till efter jag har bloggat lite , solen är nog inte så stark nu som mitt i dagen!
Patrik kom hem igår med en matta till pontiacen , tog lite bilder men jag har inte laddat in dom på datorn så jag lägger ut de när jag har gjort de , men de vart helt klart en stor förbättring =) , men lyckan varade inte så länge =/ när han startade upp bilen så knackade han väldigt mycke på väntilerna !!! så de e inte bra , han har varit och köpt nytt filter och ny olja för de va ett bra tag sedan de byttes så vi håller tummarna att de ska sluta knacka när vi har bytt , annars så får vi renovera motorn !!! och de har vi inte råd med!
Så jag och barnen fick ta 250 till dagis i dag , inget raggar varv idag ! =(

Ronja är riktigt farlig nu ! hon ställer sig upp vart som hällst och sen när hon får tag på något roligt så bara släpper hon ! sen står hon där och vinglar , sen bara dråsar hon i backen och oftast så  dimper hon ner på ändan , men de är nästan laomt att ha hjälm på hon , men de e klart skulle man ha de så skulle väll dom inte lära sig att saker och ting gör ont , men än då , de käns inge kul !
 
Jag har juh som sagt börjat med min sahlgrensa bantningen de går hyffsat har gått ner 1kg på tre dagar =) så de se helt oki ut... va inte ute och prominerade något igår men i dag va jag ute i kanske 10 min vart väll 1 km , få se om man satsar på och trampa lite cykel i kväll ! de e juh så varmt att de e inge skönt och vara ute och motionera , och ingen gräsklippning vart de igår häller . får se om de blir något idag eller så blir de i morron !

ne nu ska jag ut och kolla till dottern och sen ska jag sola

see ya !

sommar i dag igen !

0 Läs mer >>

Varmt som attans är de i dag ! man ska väll inte klaga men idag är de nästan olidligt !
Rasmus jag och Ronja har kört pontiacen i dag när jag va och hämta Rasmus på förskolan , sen tog vi ett raggar varv runt lilla byn ullånger med cabben nere och glass i mun =) hehe livet på en pinne !
Jag trodde att vi hade förlorat katta i dag , när vi kom hem så va räven på lägdan , och de såg ut som om den bar på något , men när jag svängade in på gården så satt tingeling på bron och väntade på oss phu !!!
lite läskigt är de !
I morron så ska pontiacen få agera bal bil igen =) den  va de i går osso , de e så kul och se alla uppklädda människor =), Patrik håller på och ska fixa en ny matta till den sen kollade han igår efter en ny kabb så vi får se hur mycke de kalaset går på !
Ja och Ronja hon springer snart ! njae inte riktig men innan hösten så gör hon nog de , släpper man hon nu när hon står upp så står hon själv , ja och idag så blir hon 8 månader ! stor jäntan .
Rasmus han blir bara större o större , måste fara och köpa nya skor till han och nya kläder , försökte och få han och städa rummet , de gick så där ! han plockade upp dvderna och legot , men golvet är fortfarande täckt av bilar och andra leksaker , få se om man kan muta han till och plocka undan de sista idag !
Igår va jag en bra människa ! va ute och promenerade i en och en halv timme , vet inte riktigt hur långt de är , men kanske en mil , sen på kvällen så satt jag 20 min på cykel och trampade , och så gjorde jag 50 sitt upps !
Jag Vart så förbannad på mig själv på söndagen , hadde inga kläder och ha , allt jag har är för tajt och ser bara ut som ett korvskinn på mig  gaaaa !  så nu ska jag ner jag har börjat med shalgrenska bantningen, en super kur på 4 veckor förra gången jag körde den så gick jag ner 15 kg , skulle vara toppen om jag gjorde de den här gången osso , men vi får se hur de går jag ska försöka uppdatera med jämna mellan rum.
Nä nu ska jag ut i solen och svetas lite ! tror att jag ska åka lite gräsklippare !
over and out !!!

VARMT!!!

0 Läs mer >>
jaha då va de måndag igen !
sitter här och dricker mitt kaffe och funderar på vad man ska hitta på för något idag . funderar på om jag ska ta med barnvagnen när jag far och lämnar rasmus , och se om man ska ta och promenera lite .
Klokan 13 så ska jag fara och besikta bilen suck mer utgifter!sen ska jag nog inte göra så mycke mera , de e väll bara tätten då som måste göras !!!
Ne nu ska jag se om Rasmus vill fara på dagis ,  han har juh haft ögonfluss så vi får se om han kan fara på dagis idag .

080602

0 Läs mer >>
oki sa juh att jag skulle ta lite bilder och lägga ut så här kommer ett par stycken !


image4

så här fint blev de med blommor , trädgårdsmöbel och fint väder =)ja och detta är juh som sagt mitt blivade stall då da ! men dit är de långt !!!!dom två första är vyer från huset ner mot läggderna den tredje är ochså från huset men ner mot sjön !

image11

vårat hus från fram sidan ! kombin ska få nya bromsledningar så därför står den så där och på sidan så står Pontiacen

image12

Våran pärla ! 71 Pontiac le mans sport cabb , naturligt vis v8.
Dock lite skabbig lack på den , men vi håller på och spara i hop till en kabb och ny lack .

nä nu ska jag ut i solen igen och bättra på solbrännan =) see ja !

Bilder!!!