0 Läs mer >>

Ja är det nå annat :)

Jisses va tiden går ... Jobbar eftermiddag denna vecka och då tycker åt minstånd jag att jag borde hinna med massor på förmiddagen, som dem tids optimist jag är ! Men icke de inte men jag har hittills i veckan hunnit med å gymma , dock bara en och en halv timme på hela veckan :/ å de va i måndags surt japp men det blev det de blev å i morgon så blir det inget häller för då ska vi till s-vall på begravning.

I förrgår så vart de en ridtur:) vi jobbade vidare på galopp fattningarna fick han va riktigt fin i vänster fattningarna lugnt å sansat . Lycka :D men högern vart skaplig , där behöver han mer fart för och komma rätt men det tar sig även där :)

I går så stod handling på tapeten ! Och det tar juh sin lilla tid efter de så for jag hem och när jag kom hem så fick jag en mycket trevlig överraskning :) <3 va hemma å på bordet bredvid sängen så stod det tre vita rosor :D lycka !!! så det vart soff mys med älsklingen en stund innan jobbet :)

Idag så har jag varit å hämtat spån till pållarna för det va helt slut !
Kom hem och kollade på vad jag ska ha för kläder på mig i morgon och insåg att jag har inget passande att ha på mig upptill , så en sväng in på birsta i morgon innan begravningen är ett måste !!!
Sen ut till jobbet till ett för vi skulle ha förhandling då ! Sitter med i fack klubben här ute.

Och ja nu jobbar jag !!! Eller jag har rast nu sen har vi ingen produktion idag så vi ägnar kvällen åt å städa ! Min favvo syssla :P

Tänkte bjuda på lite bilder men appen vill inte samarbeta :(
Nä åter till städningen kanske ;)
Höres hej !

Full rulle typ !

2 Läs mer >>

Måste juh testa om denna appen funkar som de ska :)
Vore kanon om den funkar !
Det enda e juh att man inte kan lägga bilderna där man vill ha dom och inte välja kategori :/ men men man kanske inte kan få allt på en gång

Veckan som varit har jag jobbat natt ! Då har man inte tid med så mycket annat än familjen och jobb ! Tisdag så va det hockey träning för Rasmus så jag passade på och gymma Medans han tränade :) så skönt sedan på onsdag morgon så hade jag tänkt ridit på morgonen , men va så på dåligt humör och trött så de va ingen mening och sätta sig på hästryggen de skulle bara blivit fel ! Torsdag så gatt jag kliva upp tidigt på em så ingen ridning då häller , sov bara 4 timmar den dagen :/ inte bra ! Och som ni förstår så va jag mer död än levande på fredag morgon så ingen ridning på morgonen men det vart en timme på gymmet Medans Rasmus tränade !

Igår så va vi i Kramfors och demonstrerade mot att dom lägger ner skolorna här runt i kring vilket är riktigt dumt ,en av anledningarna till att man vill bo här ute är juh att skolan är liten och alla känner alla , men men vi får se vad som sker !
Så det vart rätt sent där med så ingen ridning i går häller !!! Och ingen löpning !
Va bjudna till en arbetskamrat på kvällen men vi fick inte tag i någon barnvakt så det vart inget , men vi hade sådan tur att bäste Marie å Mattias bjöd på mat så en hel massa surr å go mat me tårta vart de ;) tack tack

Idag så har det varit hockey för hela slanten först till stallet och ut med hästarna sedan hem hämta Ronja och for med henne till söndagsskolan som mamma håller i och sedan raka vägen ut till hallen för hockey , trodde jag skulle hinna med en tur idag men icke :/ tur han inte må dåligt av och stå en vecka , men man kan juh undra hur mycket framsteg vi skulle göra om vi fick tid varannan dag , men men :) jag ska inte klaga , jag har en underbar familj som jag vill umgås med och ett jobb så jag får lön varje månad :)

Ja bilderna är juh på min lilla häst andra bilden va från för någon vecka sedan då han hade lyckats packa in sig i hur mycket lera som helst :O kan säga att det tog tid och få han ren !

Ja ja nu ska jag umgås med älsklingen innan det är dax för sängen

Natt natt mina vänner ;)

Testar en sak !

1 Läs mer >>
Vart en tur på morgonen efter natt jobbet , skönt när man väl är i stallet men motit när man känner tröttheten i bilen på väg från jobbet men som tur va så gick det hyfsat på jobbet i natt så jag hade rätt bra med energi kvar i kroppen =)
Ja ja det va juh inte de som jag skulle skriva om =)

Rid passet då , det gick riktigt bra ! lite stelt i början men efter ett par km så lossnade det och han va mjuk i sidorna , började jobba med ökad trav lite men försökte bi behålla takten ... gick väll inte allt för bra , men han försökte juh ;)
sedan så gick vi över till galoppen och hjälp vilken klockren vänster galopp vi fick till , till och med i form =0 lycklig sedan va det höger inte lika bra men dock så fattade han rätt galopp och höll den och det va inte fullt sken som det brukar vara utan rätt lugnt och sansat och sen så försökte jag få han ställd till höger i galoppen efter några försök så gick det igenom och han lossnade riktigt fint i högersidan , sen va han en riktig dröm och rida =D

Så summa summarum  ett kanon pass =)




en lycklig ryttare och
en svettig och slut häst fin bubbas =)

Nä göra sig klar för jobbet

hej

summering av ridpasse...

0 Läs mer >>

img_4243 (MMS)

Sitter i bilen på väg till Alby !  Vad ska vi göra där då ? Jo vi ska kolla och städa ur älsklingens farmors lägenhet elr vi ska kolla om det är något vi vill ha , men jag tror juh att vi har nog men något fynd kanske man kan hitta !  Var på gymmet i går medan Rasmus tränade och det känns i kroppen idag ;) härlig ! Känns riktigt bra och det känns att jag har blivit starkare i kroppen :) de e bara till å fortsätta !

Sitter i bilen på väg...

0 Läs mer >>
ja man kan juh fundera ! men jag tror inte det va de bara att vi hade ätit något dåligt till lunch !

ja jag ska väll börja från början =)
Hade precis möblerat om Ronjas rum och gått en vända med snabeldraken där inne när vi satte oss för och äta lunch, makaroner och korv... ja sedan fortsatte jag med tv rummet som behövde en omgång ... men efter en stund kommer Rasmus och säger att han har ont i magen, så han la sig på soffan för och vila , bara en liten stund senare så kräks han riktigt mycket =/ ja de va juh bara för mig och torka upp uäk !!! kräk är inte kul å ta upp =( när de va klart så dammsög jag lite till och kände hur jag började kallsvettas , magen började fara upp och ner så de va bara till och springa på toa för mig med =( sen låg jag hela em och kvällen sååå surt han inte klart det jag skulle hinna  sedan missade jag by mötet på kvällen och ingen motion för varken hästen eller mig =( surt surt !

Men idag känns det mycket bättre =) och i kväll så har Rasmus hockey träning så det blir gymmet för min del i kväll sen ska jag försöka klämma in en ridtur på em före hockey täningen, om det slutar regna och före det så blir det till och svansa med snabeldraken en vända till och sedan åker nog skurmoppen fram ojoj har lite och göra idag =)


åååå just de lilla fröken har gjort listor på vad hon behöver till sin hamster =) hon vill verkligen ha en hamster what to do ! What to do !?!
Vi har juh katt , misstänker att hon kommer och vllja ta en mummsbit av den... ja vi får se hon kanske glömmer bort hamster drömmarna snart...men jag tror hon kommer och hålla fast vid den !


jaja en kaffe kopp på detta så är det bara att sätta igång dagen




hej hej =)

Magsjuka eller ?!?

0 Läs mer >>
jora så atte ....



vart en löp tur till och från stallet i går 5,3 km å jisses så tungt det gick !!! märks att det va ett tag sedan jag sprang ... sedan lyckades jag vricka foten och det känns i dag vill jag lova ... men det går nog över snart =) i kväll vet jag inte riktigt om det blir någon träning för min del , om det blir något så blir det förmodligen ridning , hästen vill juh ha sitt med =)



finaste =)

Träningsvärken i från gymmet och löpningen gör sig påmind idag , Härligt med träningsvärk ;) ett kvitto på att man har använt musklerna höhöhö ;)





Springa Springa Sprin...

1 Läs mer >>
En ny dag gryr =)



Är juh ingen morgon människa men idag har det gått riktigt bra =)
Tror att de här med skift gång sätter sina spår på kroppen ... men men det är nog bara och gilla läget ;)

Lilla fröken Ronja är fortfarande sjuk , jag blir så förundrad över barns fantasi , just nu så har Ronja en hamster !!! jo då ni hörde rätt en hamster ! så kommer hon till mig och visar sin hamster, och säger med allvarlig röst
- Mamma jag måste ha en riktig hamster !
- jaha men gumman du kan få en hamster när du vet hur du tar hand om den och vet vad den äter !
- men mamma dom äter morötter och sedan så måste dom ha vatten i en vatten flaska !

haha ja vad ska man säga ! söt gumman =)


Gårdagens projekt gick riktigt bra , Rasmus fick ett nytt data/skrivbord och rummet röjt ! är rätt nöjd med de vart även lite röjt i förrådet , alltså varför ska man ha förråd ! samlas bara en massa rat i sådana rum iaf i vårat ... men efter lite stök så hade vi röjt undan så pass att vi kunde hänga upp tvättlinor där ute , för vi har ingen torktumlare just nu vilket är drygt ! men men det går bra det här också =)

Rasmus nya databord



Dagens projekt blir lilla frökens rum men först lite kaffe ;)

höres hej =)

En ny dag nya upptåg ...

9 Läs mer >>
Japp japp härliga träningsvärk ;P

Skjutsade ut Rasmus på hallen för hockey träning igår, och jag travad i väg till gymmet ;) tränade över kroppen och idag så känner jag av armarna hehe lär juh kännas mer imorgon =) kände inte så mycket när jag klev upp men juh längre dagen gått så kommer det mer och mer vilket är riktigt härligt ;)

Idag är ja hemma med en förkyld Ronja och eftersom det är lov så är även Rasmus hemma ! vi får se vad vi hittar på idag förmodligen så blir det till och röja Rasmus rum efter som han ska få byta skrivbord till vårat gamla data bord , så efter att par koppar kaffe till så ska jag kavla upp armarna och börja , ni som känner mig vet att städa är inte min grej direkt :P men men det är bara att bita i det sura äpplet å börja  blir juh bra när det är gjort ! men som sagt det kommer och ta lite tid så här ser det ut nu .



Såååå jag har ett litet projekt idag ;)
Får se om det blir en efter bild med !

Funderar på om man inte ska ta en tur på hästen i kväll , men jag får se hur det blir med det , ska först plocka i ordning rasmus rum sen får jag se om jag hinner med och ta in en skopa ved .... jaja jag får se vad det blir

nä på med musik i lurarna , kavla upp armarna och sätta igång

ha en bra dag =)

träningsvärken kommer...

0 Läs mer >>

Filmen från senaste träningen kanon fin va han i traven mjuk och härlig ! Men jag fick kämpa för och sitta ner kan jag lova

Träning med Oden

0 Läs mer >>
Har inte haft någon vidare lust till och bloggat på länge nu , så den har fått varit vilande =) men men nu kanske det blir lite ändring på det hela !

ja vad händer i mitt liv då !?
Det är rätt mycket med jobb och familjen hästar ,hockey mm i bland funderar jag på hur jag orkar med allt =) men jag tror att jag gillar när det händer mycket i livet !

Har läst och gott tillbaka i bloggen lite det är rätt intressant och ha och läsa =) så det va det som fick tillbaka blogg lusten lite !

Men just under denna tid jag varit bort så har jag hittat löpningen ... ja ni hörde rätt jag springer haha , jag som aldrig har tyckt att det har varit kul men nu vilken befrielse ... ut och springa i en timme jag mår så otroligt bra efteråt det har samma effekt som ridningen ! att unna sig den tiden och få släppa alla tankar på allt annat =) och få en massa positiv energi så jag orkar med vardagen de e grejer de ;)
Sedan medans Rasmus har hockey träning så gymmar jag på hallen ! och det har gjort min rygg gott, både löpning , ridning och styrketräning =)

Sen har jag varit på en ledarskapsutbildning som jag fick av jobbet där det ingick konflikthantering och kunna ge feed back ... ett annat ord för kritik... och hur man ska kunna prata med folk så det inte misstolkas osv ... mycket mycket lärorikt och intressant , det är nästan som om man vill gå mer och lära sig mer =)

Pollen har jag bara myst med , inte så mycket ridning och det värkar han inte ha så mycket i mot ;) rund och god har han blivit !
Red lektion för ca en vecka sedan jisses säger jag bara ... märks att jag har blivit starkare i rygg och mage och fått bättre kondis för jag kunde sitta mycket bättre på han och han va riktigt grym och rida :) har det på film så jag ska lägga upp den här så får ni se =) då kom motivationen till och rida tillbaka så härligt !



min älskade häst !


Just idag så har vi sjukstuga här hemma dels är Ronja dyng förkyld och så börjar jag känna av det också men jag vill inte !!! och i em så ska jag skjutsa ut till hockeyn så styrketräning står på schemat för min del !
Men nu väntar lite hushållsarbete innan lunch !

på åter hörande =)

jag är tillbaka igen ...