0 Läs mer >>
Ja så börjar änu en natt vecka !
Sitter framför tvn och tar de lugnt , ska snart gå och lägga mig ! men jag tänkte skriva några rader omhelgen först =)

På middsaommar dagen så rullade vi ut till barsta för och äta och umgås med Patriks mamma och Pappa , och de va jätte trevligt , efter maten så delade jag och Britta på en flaska rött och sen vart de kaffe med likör gött !
Vi hade hoppats på att skjutskepparn skulle ha öppet på kvällen , men inte de inte ! så vi gick och knacka på hos några bekanta som har en sjöbod nere i hamnen så vi satt och spela kort och drack drinkar , efter någon timme så vinglade vi hem , jag , Patrik och Patriks pappa =)

På Söndagen så tog vi de lugnt ! och bara njöt av värmen och solen , när Ronja la sig för middas vilan så for jag , Britta , Rasmus o Patrik ner till hamnen , medans farfar vilade med ronja =)
Vi gick och köpte var sin glass och sen satt vi på bryggan, vid deras sjöbod och njöt av solen medans Rasmus fångade spigg med håven !
Eter en stund ringde fam Djupenström och frågade om de fanns kaffe och de fans de juh uppe i stugan =) så närdom hade kommet ut till hamnen och köpt glass dom osso så for vi till stugan , kokade kaffe och satt och surrade ! mycke trevligt .
Sen ringde Patriks tele igen ! och då va de Mari o Mattias som osso va på väg ut , så när fam djupenstöm for så komme Marie och Mattias med barn , så de vart fika igen =) !!!
satt och surra och hörde hur deras middsommar hade varit , efter vi suttit och surra och drucke kaffe ett tag så va de dax och riva förtältet och packa oss hem över !
väl hemma så va de och packa ur husvagnen och sen laga lite mat , eftr maten så åkte barnen i säng , och Patrik och jag fick en lugn hemma kväll och låg bara och myste .

Ja och idag så har jag spettsatt stolpar till gersgården =D så nu står dom i spill olja och drar , så kanske i morron kanske jag börjar med och sätta upp dom !!!

Men nu ska jag gå och försöka sova !

Natt natt =D

Natt vecka !

0 Läs mer >>
ja så va de midsommar dagen och vi gör inte såå många knop ! de e tänkt att vi ska fara till barsta med husvagnen idag men jag vet inte när vi ska fara , Patrik är lite dålig i dag ! hehe =) 

Midsommarafton spenderades hemma ! jag hade  juh magsjuka på torsdagen , men jag kände mig mycke bättre i går , så jag röjde hela huset och gjorde midsommar fint både inne och ute ! Sen ringde mamma och undrade vad vi skulle hitta på , och jag sa som de va att vi bara skulle vara hemma och grilla och ta de lugnt , och då ville dom komma och grilla med oss ! ja men självklart alltid trevligt med sällskap=) 
ja och dagen förflöt med diverse stök ute senare på eftermiddan kom mamma och pappa och vi grillade och och myste ute på våran altan !
Efter att dom for hem vid halv 10 så fick vi för oss att vi skulle fara till Lasse o Madde , sagt och gjort vi packade in oss i bilen och drog i väg !
Vi stannade väll där till kl 02 : 30 !!! men roligt hade vi =D
vart väll lite blött för Patrik =) men kl 8 i morse så va de bara upp o hoppa , marti ringde och skulle hämta någr grejor på non bil ! medans Marti och Patrik höll på men de så fick Ronja och Jennifer leka inne med mig och de små sessorna lekte riktigt bra =)
Sen va de lunch dax och sussa tid för lilla fröken , medans hon sov så for jag och Rasmus på ICA en sväng medans Patrik har hölle på och svetsa drag på fyr hjulingen .
och nu så ska vi elr jag packa husvagnen med grejer och sen drar vi ut till Barsta !
Så vi hörs ;D

Midsommar dagen !

0 Läs mer >>

buhuuu de e synd om mig i dag ! har legat hela dan med ont i magen och kräk känslor!
Vaknade vi 2 kanske hon va av att jag mådde riktigt pissigt , ont i magen och illamående sprang på toa och ja jag kanske inte behöver beskriva ingående vad som hände på toan , förmodara att alla har en gång varit magsjuk och då vet ni vad som häder =) satt med hinken en stund , frös så jag skagade , Patrik på står att jag va likblek i ansiktet när jag kom in till sängen , hadde sååå fruktansvärt ont i magen så jag viste inte vad jag skulle göra , kunde inte kräkas mer för de fanns inge mer och kräkas ,men därimot kom de andra vägen !!! bläääääää
ja sen gick jag mellan toan och sängen restrerande del av natten fick väll inte riktigt sova fören vi 6 och frös gjorde jag !
Så i dag så har jag legat i soffan hela dan , och  inget finns de på tven och titta på !!! bara skit .
ja nu orkar jag inte skriva mer

bye bye

MAGSJUKA!!!

3 Läs mer >>
Vi va juh på grill kväll på dagis i går kväll , kom dit efter att jag hade handlat , allt frid och fröjd !
så skulle vi precis till och börja grilla , Ronja o Rasmus sprang runt och lekte me de anndra barnen , plötsligt så hör jag och Patrik hur Ronja skriker för full halls , så jag och Patrik springer dit , då har hon blivit på gungad av en 6 åring i full fart , och fått värdens bula och skrap sår , så in och försöka hitts något att kyla med , ringde till 112 och surrade med dom och hörde om vi skulle fara in med hon och de tyckte dom att vi skulle göra så efter en stund kom pling plong taxin och hämtade oss , väl inne på sjukuset så fick vi träffa en docktor riktigt snabbt ! och han klämde och kände ,lyssnade och knackade ! en lättare hjärnskakning och kraftig ytlig blödning , inge brott på pannbenet .
Så fick vi fara hem , med lite tipps på vad vi skulle hålla koll på .
Ja och sen när jag höll på och prata med sos så kom dagis fröken med Rasmus och då hade han ramlat ner från klätter ställningen, och skrapat upp sig under armen och slagit revbenen så han tappade andan , så de vart till och lägga han på soffan med benen i högläge för han vart lik blek i andsiktet och höll på och svimma ! och sen va de plåster på och sen va han ute och lekte ! 
Ja jag säger då de , mina små olyckskorpar !!! men huvudsaken att dom mår bra ! sa de till läkaren , hällre att man far in en gång för mycke än en gång för lite ! de är juh de bästa man har ! 
 
jaja nu ska jag ta och ta på mig ridkläder så ska jag och Mia ut och rida ! 

Bye Bye  

ett besök på akuten !

1 Läs mer >>
Då ska vi se vad vi kan printa ner!
 
Lördagen så kom jag hem vi 7 på morronen och kom väll i säng typ kvart över , sen väckte patrik miv vi halv 11 för Rasmus skulle på kalas , så då va de bara och bända sig upp ur sängen och sätta sig i bilen och skjutsa han !
hade tänkt och fara hem , men efer som jag vart bjuden på kaffe där så stannade jag ! när vi va på väg hem så ville Rasmus stanna hos Anna en stund och de e klart att han fick de =)
Väl hemma så tog jag fram färg sprutan igen , Patrik hade tagit lös en huv från en bil som jag skulle få öva på , och de va inte de lättaste ! Sen blir de inte bättre av att de inte blir som jag tänkt !  Vill juh kunna göra allt perfekt på en gång , och inte klanta til de hatar värkligen och göra fel ! och de gäller allt , har grymt höga krav på mig själv , allt ska va perfekt , och då menar jag allt men när ska man vara nöjd ? man ska jobba och då ska jag göra allt perfekt ! inga tabbar ingen ska kunna klaga ! hemma ska de vara städat och fint och ingen tvätt i tvätt korgarna disken ska va undan plockad , maten klar i tid och den ska vara näringriktig kost  , man ska leka med barnen och utvekla dom fysiskt och psyckiskt alltså läsa för dom mm , hästarna ska ha sin tid och även där ska man träna och utvekla dom på bästa sätt ! och de här är krav som jag ställer på mig själv och ingen annan , så med de så vill jag säga att de va inte lätt och försöka måla och förvänata sig att resulltatet skulle bli perfeckt och sen vart de inte de , fick sitta och på minna mig om att jag tränade och att de inte va någon som skulle se vad jag gjorde , om de blev helt kasst kan man som bara slänga botr huven elr nått !!!
och som sagt kasst vart de !!! fick inte till flammorna , jag ville göra sånna som ser ut som om de brinner , där har vi ett problem osso , ingen flamma är den anndra lik när jag ska göra flammor så vill jag ha de jämt , altså att dom ser lika dana ut , samma mönster men så funkar juh inte dom dumma flammorna Gahhhh !!!
så de slutade med att jag gav upp med noll skälvförtroende kvar , men jag känner mig själv , jag kommer igen Kanske!!!

ja annars så for vi till prelle tjärna på kvällen där Jens o Anna-Lena stod och kampade även Mari o Mattias stod där med husvagnen , vi va där till halv 1 på natten och då hade jag sovit tre timmar knappt på dagen =/ inte så bra kanske
Men vi hade de jätte trevligt de va bara synd att inte vi kunde ta husvagnen osso , den håller Patrik på och leta en läcka i med blandat resulltat !
Men när vi va på väg hem och va nästan hemma så börjar Ronja och kräkas nå koppiöst ! inge gnäll innan som om hon skulle ha haft ont , så jag tänkte att hon kanske blev åkssjuk, så vi åkte hem och sanera både dotter och bil ! 
Igår så va de full ffart på hon och jag och barnen bakade bullar innan jag skulle på jobbet , va juh inge vidare väder så de va en bra bak dag =) och hon va me och va full fart på hon så jag tänkte att de va nog åk sjuka då ! Pappa kom förbi på en kopp kaffe och nybakade bullar , Rasmus ville följa med morfar så de fick han göra ! de vart lägg dax för Lilla fröken och jag for på jobbet ! hadde väll jobbat i en timme så ringer Patrik och säger att hon har kräkts lika mycke  som i går !!! hon hade bara vaknat och börjat kräkts !
men inge feber , hon är inte slö och hon kissar o bajsar som hon ska och äter som hon ska ! så varför kräks hon ???
så vi ska se i kväll om de blir samma sak ! blir de de så ska jag fara till bvc i morron så ska dom få kolla upp hon , för något fel är de juh ! bara de inte är något allvarligt , nott invärtes bekymmer , ååå jag blir så orolig , och då kommer tankarna till dom som har förlorat ett barn i cancer elr någon anna hämsk sjukdom , vad skulle jag göra om de skulle vara jag ? skulle jag vara stark ? elr skulle jag bryta ihop totalt ? och jag hoppas att jag alldrig får reda på hur de skulle va !
Ja ne nu ska jag ta och packa mig iväg till dagis , dom ska ha avslutning där och då ska vi grilla och ha trevligt i blåsten !

Bye Bye !

Tankar , fundering...

0 Läs mer >>

En fredag kväll Blääääää!!!

ja tänkte jag skulle passa på och skriva några rader om nått !?

vi kan börja med båt resan ! de va helt klart en lyckad kväll må jag säga =) god mat , glatt sällskap och skapligt väder =)
De bjöds på underbart god lax och sill buffe på båten så man åt så de stod ut genom öronen hehe , sen hade vi lite priser så de vart till att utse skiftlagets gnäll kärring , skitlagets fyllkaja och skitlagets medarbetare , sedan så tog vi gruppfoto och sedan va de dax för sång ! Torill hade skrivit en egen text som passade väldigt bra in på oss och låten va 64 an =) så den sjöng vi på båten , och de va inte bara vi som va med på den där båten kan jag tala om =) liiite pinsamt men va f-n man lever bara en gång hehe så vi hade de jätte kul !
Ja osso innan jag for iväg på kvällen så passade jag och Rasmus på och baka , madans lilla sysster låg och sov , de vart choklad bollar som Rasmus gjorde nästan helt själv och sen svängde jag i hop lite mocka rutor , choklad bollarna åt Ronja och Rasmus upp innan kvällen va slut , men mockarutotna e kvar =) så dom ligger i frysen och väntar på nässta kaffe gäst !

Idag så ringde väckaren kl 7 men jag hade ingen större lust och gå upp så jag klev upp halv 9 när Ronja vaknade, sen ringde Ida en sväng och medelade att dom va på väg och hämta hennes häst så de va bara till och klä på sig och gå ut för och hjälpa henne och lasta hästen , efter de så klädde jag på barnen och packade deras väskor för dom skulle på dagis en sväng .
När jag kom hem efter att ha varit och lämnat barnen och handlat så dressade jag om och for till stallet , jag och Mia tog en tur med Cassan och Lill ungen , en sisodär 2 timmars tur !!! de va inte planerat så men de va så härligt och hästarna va på hugget så vi passade på .
sen va de bara hem , ducha och i säng !
vaknade vid halv 5 , klev upp och gjorde mig i ordning och sen bar de av till jobbet , och nu sitter jag här med en kopp kaffe och väntar på dismaskinen ska bli klar så jag kan rengör den !

Vi hade ev planer på och göra något anorlunda till midsommar , vi hade tänkt och far upp til junsele , men vi har inte riktigt bestämt oss än ! de e som en kostnads fråga !
far vi så blir de mindre penngar till västerås , men inte så lite att vi inte kan fara , men dock mindre ... så far vi inte till junsele så blir de nog att vi far ut till barsta över midsommar , och ev tar båten ut till högbonden för en picknick på klipporna ! ja som sagt vi har inget bestämt , och sen är inte Patrik klar med husvagnen än så de e inte säkert att vi far non stans !!! så då blir de picknick på gräsmattan hemma , elr gräsmatta o gräsmatta , de liknar mer en lägda än en gräsmatta , hade planetrat och klippa gräset nu när jag va ledig , men efter som jag va ledig så va de juh dåligt väder , tro ni att jag vart less när jag vaknade på eftemiddan och solen lyste ??!! de slår alldrig fel , så fort jag e ledig , så är de piss väder , men jobbar jag så då är de kanon väder , slår vad om att de e kanon väder i morron ! bara för att jag sak sova !!!
Ja i morgon bir de inte mycke sovet ändå , jag slutar halv 7 kommer väll hem kvart över 7 om jag e riktigt snabb , sen ska jag hupp kl 11 för och skjutsa Rasmus till en kommpis som fyller år och har kalas , så efter de så kommer jag väll inte sova så mycke mer kanske ! men då blir de bra om de e bra väder =) då kan jag pyssla på med gersgården !!! gud va jag tjatar på om denna gersgård ! men de kommer och bli sååå bra =D
Sen så måste jag ta och investera i nya blommor , de vart juh en frost natt för ett tag sedan och min blommor tyckte inte riktigt om de tror jag , dom flesta klarade sig men två plantor ser döda ut , så jag ska ta  och skaffa nya , men de blir när man har fått lite klirr i kassan =)
Ja ne nu ska jag kanske ta och göra något typ rengöra diskmaskinen , den är säkert full i gegga , som alltid !  och så klagar dom andra avbytarna på att den inte diskar !!! konstigt om man bara byter vatten och sen ser man att vattnet är alldeles grummligt när man bytt , kan man inte räkna ut att de kanske är gegga bellägning inne i hela maskinen !!! näää
jaja jag ska inte klaga får då har jag något och göra i stället ;D

< Bye Bye>

på jobbet ...

0 Läs mer >>
Så då va de Torsdag ! och i kväll så ska vi på jobbet ha en avskeds fest eller vad man ska kalla de !
Vi ska fara med Ådalen 3 och äta gott är de tänkt , de ska bli kul =) men de e lite tråkigt att vårat lag ska splitras till hösten men men de e så de e ,
Igår eter jag hade uppdaterat lite här så fortsatte jag med förådett , vart inte klar men jag kom en bit på vägen iaf ! sen vankades de mat till barnen mackaroner och korv fick dom , hade värdens bråk med lilla fröken ! vart less på att hon tar tre tuggor och sen ska hon ner och äta , tror jag höll på i en halv timme och springa fram och tillbaka till hennes rum , kom till rummet med hon , satt hon i sängen där fick hon sitta en stund , och hon grina och tjöt och förstod inte varför hon inte fick leka för ! efter två min gick jag dit , frågade om hon skulle sätta sig och äta , a a säger hon jahap till bordet de bar , men inte skulle hon äta inte ! så tillbaka till sängen . när vi hadde hölle på så att tag så tillslut förstod hon att hon skulle äta , och då åt hon upp hela potionen , sen fick hon gå och leka =) så i morse när hon skulle äta gröt till frulle så behövde jag bara fråga om hon skulle gå och lägga sig elr om hon skulle äta upp gröten , då satte hon sig ner på stolen och slevade i sig gröten ! yess 1 - 0 till mamma hehehe !
Sen på kvälls kvisten igår så kom min mormor och morfar och hällsade på en sväng drack en kopp kaffe och surrade på om ditten och datten ! de e inte så offta vi får besök av dom så de va kul , synd bara att jag inte hade bakat något så jag hadde inte så mycke och bjuda på , så jag måste ta och baka innan midsommar , lite bullar, längder , muffins, chokladbollar, drömmar och kanske några bondkaker och en kramforskaka kan man nog svänga ihop , ja vi får se om jag gör någon av sakerna när Ronja sover , igår så tvättade jag en massa och vek och sorterade in, och de fortsätter jag med i dag , verkar som om de alldrig tar slut den ebarmeliga tvätten !   hittade två täcken ute i förådett som ska tvättas osso så tvätt korgarna fylls på ganska snabbt .
Idag på morron innan barnen vaknade så ringde jag en del telefon samtal , bla till fritids och lämnade tider som Rasmus kulle vara där till hösten , sen har jag som sagt fortsatt med tvätten !
Sen tänkte jag lägga upp lite bilder sen helgen ! så här kommer några


Mitt försök till flammor ! var väll si så därDe här va vad som blev till midda på söndagen mumsigt värre =)

hadde tänkt och lägga ut bilder från crusingen , men de vart inte så bra bilder , dom vart ganska mörka så dom struntar jag i och lägga ut !

ja nu hör jag att torktummlaren och tvättmaskinen kallar på mig så nu måte jag ta och ta reda på de , sen ska jag börja med baket ;)
Så alla vet de nu att kommer man hit på fika så blir de bullar och kaka till kaffet hehe;)

bye bye =)

torsdag hela dan !

1 Läs mer >>
oj de va ett tag sendan jag bloggade igen !
Men man har som fullt upp på dagarna =)
ska se om man kommer ihåg allt som hänt i helgen !

Fredag
Ja de vart några tvätttmaskiner körda , sen vart de en del plockande av leksaker och dyligt sen tror jag inte de hände så där väldigt mcke mer !

Lördag
Dagen började med att vi for upp till övik och införskaffade ett tele objektiv till kameran , sen vart de en tur till Patriks farfar och Astrid , för hon fyllde år och sen har hon varit lite skräpig ett tag nu så vi kände att de va dax och hällsa på , efter att vi varit där och hällsat på så bar de av hem över för och byta bil till pontiacen och sen dra ner till s-vall där vi hade bestämt träff med Elli och Robban !
Kom ner dit och inväntade en tre rätters midda!  Tack elli för en underbart god midda , den svapfyllda karrén va HELT underbar , bara smälte i munnen  mmmmm sen va de jordgubbar och grädde och kaffe till efter rätt och de va inte dumt , efter att man hade suttit och gäst i deras soffa och surrat en massa så började våra barn bli trött så då bestämde vi oss för och dra ner till stan för och kolla på crusingen, vi stod på parkeringen ett tag och kollade och knäppte kort , vart väll inte sååå bra bilder pga att de va för mörkt ute , så de blir till och investera i en blixt senare !
sen prommenerade Elli och Robban iväg med en av deras vänner och efter som vi hade barnen med oss så kunde inte vi bara lämna bilen , så Patrik och jag for några varv på crusingen och sen parkerade vi igen , efter ett tag konstaterade vi att de va nog dax och dra hem över efter som kl va över 1 och jag skulle köra hela vägen hem , så jag försökte få tag i elli men me mindre lyckade resultat =) vet inte riktigt va dom höll på me men vi drog hem , och jag kan säga att jag va riktigt riktigt trött när jag kom hem jag syndade på vägen hem , barnen hadde fått lördas godis , och då hade Rasmus en center rulle kvar och efter en halv rulle så hade jag riktigt ont i magen och va riktigt illamående ! men de hjälpte ett tag vart lite piggare av sockret men gott va de inte !
vi kom hem kl 3 suck och jag stupade i säng efter vi lagt barnen !

Söndag
Söndags förmiddan tillbringade vi på vedbacken ! sen mitt i dan så kom Marie och Mattias på besök så då vart de kaffe och glass på alltanen medans barnen lekte i vattenspridaren och vattenpistolerna ! mycket trevligt med en massa surr =D
Gjorde mig för och bjöd familjen på fin söndags midda , grillade marinerad lax i folié och till de så hande vi skagen röra och sen hade jag svängt ihop en egen sås med gräddfil ,rödlök , gräslök o majonäs , blandade även i en creem frech och ägg i skagenröran och en härlig sallad till de ! har billder på de men jag hittar inta kabeln till kameran så jag lägger upp bilder an annan dag ! =)
Sen tog vi fram min färg spruta , Patrik har fått för sig att jag ska lacka ett par träskor åt han , och då ville han ha flammor!!! och jag har alldrig ritat flammor och änu mindre lackat , men han hade tagit hem en skin bit så jag höll på och plura och måla och till slut fick jag väll till de något så när ! har knäppt de osso men som sagt har inte hittat kabeln till kameran =/

Måndag
Ja då va de jobb för mig och Patrik och dagis för barnen!
och min dag på jobbet ska vi inte prata om , jag va mer slut när den dagen va slut än då jag hade sprungit 5 km !
Jag hade suttit 45 min på 12 timmar , sprungit upp och ner för trappor , och hade hölle reda på typ hundra saker i huvudet vi hade produkt byten på båda linjerna ! och då ska alla maskiner ställas om och sen ska jag se till att de e rätt påsar , kartonger ettiketter mm  pluss att Linje 4 ( den nya linjen) gick piss dålig , vi skottade bröd o skottade o skottade , fyllde contener på contener ! linje 4 pack är indelat i 2 våningar och då de går dåligt på bägge våningarna så blir de ett falit springande , jag hadde sååå ont i min rygg och ben när jag kom hem så jag la mig i soffan och jag orkade inte äta och de va kanppt att jag orkade gå till sängen !

Tisdag
Då väntade jobbet igen och de såg jag inte fram i mot !!!
men i går så va de problem med jäsningen och på trågen så de va till och skrapa jäsbanor och sen köra conteinrar från bottenvåningen, från kl 10 till 4 !!! så ännu en kass dag på jobbet , men de vart en hel del mindre spring i trapporna för min del ! , så när jag kom hem så plockade jag ihop kläder startade tvättmaskinen och hängde den som va i tvättmaskinen , vattnade blommorna . Plockade även i och ur diskmaskinen .

Idag
så har jag vikit tvätt , plockat lite till ! och sen har jag börjat rensa ur förådet ! för där kommer man nästan inte in ! Sååå mycke skräp som man inte vet vart man ska lägga , så medanas Ronja sover har jag börjat med de , hadde planerat att klippa gräset och sen börjar med gersgården , men de regnar ute idag så de blir till och pyssla inne !
Ja nu ska jag ta och fortsätta  med mina projet !
så vi höres =)

Bye byeOnsdag och ledigt !

0 Läs mer >>
ja de kan man lugnt på stå , jag fick sova till halv 11 !!!!!
Vist de va skönt , men oj vad kort dagarna blir ! känner mig liiite stressad , jag har en del som jag skulle behöva göra , de e tur att de inte blir mörkt nu för tiden ! så man hinner göra de man ska på kvällarna när barnen har sommnat !
Som i går kväll så gick jag och älsklingen ut och klöv en hel massa ved när barnen somnat !jag tror vi kom in vid halv 12 och då va de inte ens skummt ute , de e så härligt när man kan vara ute och de inte är mörkt elr kallt !

Tro vad jag ska börja med idag !
jag tror att jag ska starta en tvätt och sen hänga den som är i maskinen ! sen vill nog diskamaskinen ha lite disk =)
sen vet jag inte om vi ska dra igång nå bak , ska se vad barnen säger !
sen har jag lite lust och börja med gersgården .
Har även planer på på hur jag ska göra för och få till en lite lekpark åt barnen , men gungor ,sandlåda och ett litet jordgubbs land och lekstuga , lekstugan har vi redan , den morfar byggde åt mig när jag va liten , och sandlådan har vi osso , men ingen sand ! och gungställningen ska jag bygga hade jag tänkt ! och sen såg jag att jordgubbarna va inte så dyra och köpa !
men jag får börja med och sätta upp gersgården !
men jag måste prepparera pinnarna med spillolja eller så måste jag bränna dom i nederkant , för att dom inte ska ruttna ut när dom står i backen !
Ja vi får se vad som händer i dag , just nu ska jag ta hand om en välldigt kinki Ronja !!!

BYE BYE

sov morron.se

0 Läs mer >>
jahapp nu ska vi se vad jag har åstakommit idag !
De e inte mycke =)
Började med att jag fick sovmorron till 10 då Rasmus kom in med telefonen och frågade om han fick fara till en kommpis ,som va i luren !
och de e klart att han fick ;) så de va och väcka Ronja och ge barnen frulle och sen skjutsa Rasmus till kommpisen , tänkte att när jag ändå va i ullånger så passade jag på och fara och dricka kaffe hos Jessica och Mathilda ,sen for jag hem och Ronja hon slocknade i bilen , så nu sitter jag här faramför datorn och dricker lite mer kaffe ! ska snart fara och hämta rasmus !
Efter de hade jag planerat och röjja huset igen ! behövs värkligen , sen ska jag lasta av gersgårds virket från släpvagnen , Peter skulle ha släpvagnen i morron så de e lite broska med och lasta av .
sen händer de väll inte så mycke mer , hade planerat och baka med barnen i dag men efter som Rasmus for till en kommpis så blev de inget av de ! men får se om vi gör de i kväll elr i morgon , de blir nog i morron , för ikväll ska jag rida med mia när barnen har somnat !
ja , ne , nu ska jag hämta Rasmus .

bye bye

en helt vanlig dag !

1 Läs mer >>
Jaaaa jag överlevde vår ruset !!!!
och jag överträffade mina egna förväntningar , hade tänkt gå dom 5 km i rask tackt , men i sista min så bestämde jag mig och starta i jogging klassen !
och jag joggade kanske 4 av dom 5 km utan och dö av andnöd !!! jag har nog ganska bra kondis ändå !
ha jag ska nog börja springa de va riktigt skönt , nu har jag bevis på att jag klarar de =D

Idag har jag varit på handledar utbildning på jobbet !
och de va riktigt intressant , och jag lärde mig en massa nyttigt som jag med all säkerhet kommer och ha nytta av på jobbet , bla så gick han igenom hur tydligt kroppspråket talar och att inte alltid är ordet som betyder nått utan vad man sänder ut för signaler , ja och sen an massa annat nyttigt .

Nu sitter jag och kollar ut på regnet som formligen vräker ner och sen väntar jag på att Patrik och barnen ska komma hem !
Patrik fick inte ledigt veckan innan power meet om han inte jobbade över så han slutar 18 nu fram till semestern !
men nu kom dom !

bye bye

Jag överlevde !!!!!

0 Läs mer >>
ja sommarvädret håller i sig även idag ! de e dock lite måln men de e bara skönt !
De skulle inte göra så mycke om de skulle regna två dagar , så gräset skulle växa lite till så de blir någe hö i år !
men man klagar hur än de blir =)
ja nu ska jag ta och sysselsätta barnen och sen förbereda mig mentalt för Vår ruset !
jag rapporterar hur de gått i kväll  

bye bye !

sommarväder även i...