0 Läs mer >>
Vi drog ut husvagnen till svärmors och svärfars stuga förra Lördagen , och efter vi ätit och druckit lite kaffe så dök Marie o Mattias upp , vi for ner till sjöboden för och fixa lite med båten och så vidare och då dök svanarna upp , kunde inte låta bli och fota dessa underbara djur !
så jag bjuder på lite svan bilder ;)







Sedan på Söndagen så skulle vi åka lite båt  men det va sådan dimma så de blev inget av så medans Patrik och svärfar åkte ner och kollade på båten så for jag och Ronja in till Ridhuset i nordingrå efter som det va bagageluckeloppis där och även ponny ridning , kan säga att det uppskatades riktigt mycket av lilla fröken , kanske hon följer i mammas fotspår och blir en häst tjej hon med ;)







Ronja tackar den lilla ponnyn för ridturen , jag hade lite problem och slita hon där ifrån :) men det gör inte så mycket faktiskt =P

senare på kvällen så for jag hem en sväng och red båda pollarna , ja även gammle Sassan fick sig en liten tur =)
Men på Måndag så vräkte regnet ner så vi for hem en sväng , men lämnade husvagnen där , va meningen att vi skulle fara ut på kvällen igen , men så vart det inte !

På Tisdag så ... ja vad gjorde vi då ?!? jo jag klippte halva gräsmattan innan gräsklipparen paja !!! och eftersom jag inte kunde klippa nå mer så hjälpte jag älsklingen med veden så efter en hel dag på vedbacken och ed lite mat i magen så blev det en rid tur igen =) härligt och sedan ut till Barsta ..... herre gud vad vi har ränt en massa !!!

men men det blir lätt så ;) ja onsdag vart det då äntligen väder för en båt tur! åkte båt säkert hela dagen ... perfekt väder för och åka båt =)
Vart en del fotat så klar =)







Mammas coooooling ;D



Ronja i full färd å bädda ner sig =)

ja sen hände det inte så mycket mer den dagen  vi satt och mös i stugan bara eller bara och bara , det är rätt skönt och bara ta det lugnt också =)

Ja torsdag ... jag drog en sväng till Kramfors för och gå på boa och handla mat , införskaffade mig lite prylar till naglarna ... extra tippar lite gel , nagel borttagning och hårfärg ... sen på kvällen delade jag och hjärtat på lite vin, ost och kex mums =)

Idag då .... ja jag klippte färdigt gräsmattan eller kanske ska kalla det lägdan !!! på sina ställen va det så tjockt och långt att gräsklipparen inte orkade med ... efter att jag klippt allt så va det bara till och koppla uppsamlaren och brumma runt med den .... va väll klar med det vi 18 , åt lite och sedan på med ridkläderna för en ridtur ... ja jag kommer och berätta mer om ridturerna i ett annat inlägg tycker att detta vart tillräckligt långt som det är, kanske skulle bli kortare om man uppdaterade med jämnare mellanrum ;) men men det är juh sommar och som ni ser har jag juh häcken full typ ;P

nej nu ska jag ta och krypa i säng så man orkar med morgondagen =)

Natt natt på er


Några dagar i Barsta

0 Läs mer >>
tänkte att jag skulle summera lite snabbt våran semester tripp =)

Som sagt va ner till Västerås på power bigg meet , tre dagar med bara bilar ,fina bilar, mindre fina bilar ! ja allt helt otroligt vilken träff detta är ! och jag som i själva verket är en häst tjej , jag gillar det skarpt =) det är årets höjdare ... alla v8 som mullrar och kromet som blänker =) kan inte annat än lööööööv it ;)

Vi började rulla ner över på tisdag kväll efter att vi hade lämnat av barnen hos mamma och pappa , med siktet inställt på valbo , men vi kom till Södehamn då va vi så trötta så det blev en vilo paus där .
Onsdagen spenderdes till största del i valbo senare på dagen rullade vi ner till västerås och där ful campade vi med ett par som bodde 2 mil där ifrån , det va lite roligt för vi parkerade på parkeringen mitt i mot och då kom dom och frågade om vi inte ville campa med dom , så jo då vi ställde oss där och satt och surrade om allt och inget halva natten =) rolige typer



På Torsdag så rullade vi in på området ... det va riktigt mycke bilar för och vara första dagen på träffen och som vanligt så va det varmt ... mycket varmt !!! gick och kikade på alla stånd och säljare , hittade en som sålde rockabilly klänningar skit snygga modeller , Men 900 kr för en klänning ... men snygg va dom =)
senare på kvällen så landade vi på Ängsö camping och inväntade Marie och Mattias som skulle sova med oss en natt, dom kom väll runt 24 och efter lite surr så la vi oss för vi skulle upp tidigt på fredagen , kl 6 ringde väckaren och träffen började kl 8 så halv 8 stod vi i kön och väntade, självklart ner cabbat ;)



haha ja jag bjussar på denna ;)

jag och Marie gick en vända på området och på parkeringen men det va så varmt ... så vi intog vilo läge vid bilen i den lilla skugga som fanns , tror jag fick en släng av solsting där för jag va helt sluuut i huvudet !!!









Trötta och hungriga så for vi på max för och inhandla mat , hittade en bra parkering i skuggan och där dukade vi upp middagen och åt och vilade !

Besökte en del affärer efter middagen sen rullade vi mot husvagnen trötta och nöjda , stackars Marie och Mattias skulle rulla hem över den kvällen vinkade av dom , sen däckade vi i husvagnen och sov länge på lördagen tror inte jag klev upp fören 10 , tog en dusch sen började vi plocka i hop husvagnen kopplade den sen for vi !
Vi va aldrig in på marknaden på lördagen för både Patrik och jag va rätt nöjda med två dagar så vi började rulla hem över , Va en snabb sväng in till lille bror i Kungsberg satt där och surra , När vi kom till Sundsvall så for vi in och våld gästade Elli och Robban på deras bröllops dag och sov över där , så på Söndag eftermiddag rullade vi äntligen in till mammsen och pappsen där barnen mötte oss med en massa kramar , vart även middag där så jag hade turen och inte behöva laga mat den dagen heller ;)

Ja det va Västerås resan i stora drag , inser att jag bara har två veckor kvar på min semester :/ nu är det ett helt år till nästa gång ...
Ja det är tur tiden går fort ....


avslutar men en bild så ni kanske förstår hur stort det är !






Och då är det lika mycket bilar bakom och runt om mig =O

nej nu ska jag ta och göra något , men vet dock inte vad än hade tänkt klippa den oändliga gräsmattan men det regnar för fullt så det får lov och bli en pyssla inne dag kanske , eller om vi drar ut till Barsta en sväng !

jaja vi får se hur det blir

hej hej =)

Västerås 2011

0 Läs mer >>

mms_img34300 (MMS)

Så var vi på väg :-) äntligen !!! Just passerat ångermanlanälven och vi har ca 30 mil och rulla , bara jag och älsklingen... underbart !!! Det dåliga är att jag nyser som en galning och hostar samt har grymt ont i halsen men det tänker jag struntar i ( så gott det går ) ja ja nu ska jag släppa telen och umgås med älsklingen min :-)

Så var vi på väg :-) ...

0 Läs mer >>
ja snart rullar vi ner över mot Västerås =D
Husvagnen är så gott som färdig packad , barnens kläder lika så ! så i eftermiddag eller i morgon bitti far vi !!!
Det dumma e att jag har åkt på en förkylning ! tok ont i halsen och hosta =S inte kul och i går så satte det sig på ryggen och jag fick sjukt ont när jag höll på och packa , så hade det inte varit för ryggen hade jag varit klar ... det va bara och ta två ipren och lägga sig ... typiskt ! Men i dag känner jag inget i ryggen  men halsen är fortfarande ond , men men det ska nog gå bra , bara jag inte behöver ha ont i ryggen så är jag nöjd ! känns inte så lockande att sitta i en bil en hel massa mil !

Lördagen spenderades på traktor festen i ullånger , där jag ingick i ett av lagen , Dam laget som det så fint hette ! det va jag ,Ida L , Ann och Lovisa och ja vi gjorde så gott vi kunde efter första deltävlingen så låg vi trea men hamnade sist efter sista tävlingen , men det va kul så nästa år så ska vi ställa upp igen och då , då ska vi minsann klå gubbarna ! det blir till och låna pappsens gam traktor som inte har servostyrning det va det vi förlorade på !!! men som sagt nästa år dåå ni ;)

lite bilder från Lördagen =)





Mycket folk va det !



Nej nu ska jag ta och fara med ronja till tandläkaren för koll sedan blir det och packa det sista och rida hästarna till Mia där dom ska vara medans vi är borta !

massor att göra höres hej =)


Snart rullar vi =)

3 Läs mer >>
Nu har vi haft kanon dagar efter midsommarens regnande !
Jag och barnen har varit på stranden och glassat ,snackat med vänner och bara myst =)



Igår tog vi in 11 lass hö till hästarna , och tur va väll att det fläktade lite när man stod och matade kanonen , men sedan när man ska klättra upp på skullen för och trampa eländet ...huga säger jag bara !!! efter kanske höst en min så formligen rann svetten på en och sedan allt hö damm ... fastna bra kan jag säga och ben muskler vart tog dom vägen ! Kan säga att i dag har jag ont i varenda muskel i kroppen Benen ,magen , rygg och armar ! det va ett under att jag kan röra mig ;)



Som Viktoria så bra uttryckte sig de jobbigaste med pollarna är att ordna deras inkomster och utgifter och ja det är så sant så ! som sagt ont i varenda muskel i kroppen och fullt med blåser i händerna och benen är alldeles rödprickiga efter allt packande i hö lon ! men men skönt att hälften är gjort ... nu är det bara kossorna som ska få
lite mat =)
Men det får vänta en vecka till för idag så vräker regnet ner , och det är juh helt oki naturen behöver juh lite väta för och överleva =)
Sedan när vi hade tagit in hö och vi va klara så blev det den traditionella bad turen , finns nästan inget som slår badet efter att man har bärgat hö =)



Härliga Badhälla här i byn 22 grader i vattnet underbart svalkade =)

Midsommar då !
Jo det var juh tänkt att vi skulle fira den hemma med vänner , men Patrik och jag blåste av det för vi kände att vi behövde lite tid för oss själva och barnen och sen bara ta det lugnt , så fredagen började med sill lunch hos min mor och far , sedan drog vi ut till barsta , för Peter hade varit så snäll  och lånade ut andra båten till oss , så det va planerat en båt tur ut till ulvön och sedan hem igen , men när vi kom ut till Barsta så låg det dimma i hamnen och ut över så vi ville inte ge oss ut då vi inte va utrustade med gps ! det vart till och dra fram båten och sedan vaxa för att ta båt turen på Lördagen istället , åt middag med svärmor och svärfar sedan bara chilla i stugan och mådde gott =)

Lördagen började juh bra !!! ja det va juh uppehåll , men när Patrik skulle starta traktorn så fanns det ingen hydralik på traktorn !!! så han gatt fara hem och hämta olja till den och sedan fylla ! ja efter det så sjösatte vi hon och det gick juh bra , kallt som attans va det i vattnet iaf ! han precis lägga till vid bryggan så börjar det vräka ner ! kul ... men men svärfar for och hämtade resten och sedan packade vi in oss i båten och iväg det bar ! vi kom ca 15 min från Ulvön alldeles utanför inloppet till norrfäldsviken , då gick tempen på motorn i topp och där låg vi och guppade !!! 80 m djup så kasta ankare gick inte , så medans motorn svalnde så pass att vi vågade starta igen så drev vi sakta mak ut på det stora havet ! men som sagt efter ett tag så kunde vi starta och puttra i sakta mak mot norrfällan , la till vid en brygga så Patrik och svärfar kunde skruva , medans dom gjorde det så gick jag , Rasmus och Britta och köpte var sin glass , när vi var på väg tillbaka så öppnade himmelen sig ! kul skit kul !!! just då ville jag bara hem och lägga mig i sängen , dra täcket över huvudet och vakna en annan dag !
Men tillslut så kom vi hem till barsta ! for på vallen och åt en pizza och konstaterade att denna dagen kunde man juh a varit utan !!! sedan ut till Barsta för och lägga båten där den skulle vara och skruva lite , barnen fick fiska lite spigg .
Ja det va våran Midsommar helg de ;) lugn och skön host harkel.















Ett lite ax plock av bilder =)

ja ne nu ska jag laga lite lunch till skruttarna sen blir det en tur till affären tror jag

Ha en bra dag =)

sommar , sommar , som...