0 Läs mer >>
De kan man lugnt på stå ! de hela började på Måndagen , efter jag hade varit och handlat ! jag for hem till mamma för och hämta hindrenn , men där vart jag kvar till sena kvällen , vart en hel massa planerande för pappas 50 års kalas , samma på tisdag och onsdag , så kom torsdagen och pappa fyllde 50 vaknad kl  7 och upp med barnen och packade matsäck sen bar de i väg till skogen åvanför mamma o pappa , där väntade min store bror med pappas present , när vi hade gömt presenten i skogen så gick jag och markus och barnen upp på bärget , och efter ett tag kom pappa och jonas gående , så vi fickade lite frukost och sen fick pappa öppna en present och där i låg en nyckel =)
sen började vi och gå neröver och där mitt i skogen stod pappas present , en fyr hjuling , pappa har alldrig mål lös men han viste inte vad han skulle säga ! och de va så roligt för de va något som han önskade sig värkligen
och sen fortsatte dagen så , presenter och åter presenter , och folk , vi räknade att under dagens lopp så hade de paserat över 100 personer som käde pappa och som hade stannat på mat och fika .
Jag e så stålt över mig själv även fast de va så mycke mat som fans under näsan på mig så kunde jag hålla mig tog en gång av vad som fans där och inte mer än jag kände att jag inte vart så där jätte mätt .
sen i fredas så bar de av till klockestrand till en kommpis där och där va vi hela hälgen och åt och drack , jag vart facktist lite o nyckter hihi , men där fans de både chips och godis men jag kunde låta bli de , och sen bestälde jag inte någon kebbab rulle häller är så stolt över mig själv =) har inte vägt mig än men jag tror inte att jag har gått ner så där värst mycke , har lite ångest över att väga mig !
ååå måste bara beratta att Ronja gör stora fram steg , nu går hon långa sräkor och hon försöker gå i stället för och krypa , hon kan till och med gå ute med skor , snart får man springa och jaga hon haha men de e bara kul ,
ja jag köpte regn kläder till henne i lödags osso va rea på klädextra så jag passade på hehe
ne nu ska jag göra oss klar för och fara till stallet och fixa spån och sådant så att hästarna har de i kväll , dom ska skos i morron så vi rider dom dit , då jag inte har något bra ställe och ställa dom på här !
få väll se om jag har vägt mig innan kvällen i så fall så ska jag försöka skriva en rad om de här

/// helena ///

en häktisk veka !

0 Läs mer >>
kom inte på något bättre och skriva som rubrik !
Igår så va jag och ida o mia ute och luftade vara hästar , väldigt kul !
och i Lörads så va vi i sandslån på bil träff och sen på kvällen så for vi in till k-fors på crusing , ja körde väll 8 varv sen gick de inte och komma igenom så då vart vi less , och for och ställde oss och tittade på bilarna som for förbi !
åå jag köpte en jätte fin kjol , typ 60 tal =) på sandslån .
idag så regnar de , skönt att de kommer lite regn , behövs värkligen !
ska fara och handla och sen ska jag nog fara hem till mamma o pappa och hämta lite hinder , vart typ tok sugen på och hoppa när vi red i går !
ååå de e typ en och en halv månad kvar tills jag börjar jobba , suck !!! vill inte jobba , man har varit ledig så himla länge så de käns bara jobbigt å komma tillbaka men de e klart de ska bli lite könt och få umgås mad vuxna människor , om man kan kalla dom som jobbar där ute vuxna , de gå som o diskutera !
Från och med i dag så har jag börjat på min diet ! ska se om jag kan hålla de den här gången , själv disiplin e de som gäller och noll tolerans på godis , nu fan ska kilona bort !!! e så less på och se flod hästen i spegeln !!!
ja ne nu ska jag ta och göra lite frulle åt Rasmus och Ronja och sen ska vi nog fara och handla !

bläää!!!

1 Läs mer >>
vad som hänt de senaste dagarna !
Pappa Patrik har börjat jobba , käns inte så kul ! tråkigt att inte ha han hemma =(
Sen måste jag bara berätta att Ronja har börjat och gått !!! han klarar att gå 10 steg i bland , men de e fortfarande lite ostadigt , min stora lilla flicka !
Sen har vi Rasmus som har kommit in i 6 års trotsen redan nu gaaaa !!! stor i ruten och svara i mot som han alldrig har gjort förut , jag håller på och få nå bryt , allt man säger ska han ifråga sätta , och sur som en ettika blir han när han inte får som han vill ! ne jag hoppas att den går över snabbt , men de lär den juh inte göra =/
Vad mer ahr vi gjort i veckan , jo jag har städat förådet som inte hade blivit städat på ... tja ja vet inte men jag tror att jag gjorde de innan Ronja föddes så de e mer än tio månader sedan , kan säga att de behövdes !
Sen har jag kört jag vet inte hur många tvätt maskiner , och nu först är inte tvätt korgarna över fulla nu är dom bara fulla !!!
så de e väll något sånt som ligger på tapeten idag , sen är de juh crusing  i k-fors på lördag och nästa veka på torsdag fyller min pappa Mats 50 år , de e så ovärkligt att han har blivit så gammal men de e klart en annan en är juh ganska gammal, om fem år fyller jag 30 de e juh nästan som om man får lite ålders nojja hehehe !!!
over and our !


då ska vi se ...

0 Läs mer >>
ja vad ska jag säga har inte haft tid och sitta här på ca 2 veckor !!!

vad har då hänt , vi höll på med hö hela förr förra veckan , så nu e allt inne , tror att vi lyckades ta in höt på sommarens varmaste dagar ! men men nu e allt inne i allefall .
i söndags så va de ett h-vetiskt åsk väder , räknade typ 15 blixtar på en minunt ! och så höll de på i 2 timmar ! rakt åvanför oss , och jag som inte gillar åska , satt som ett asplöv och kunde inte somna fören tre på natten !
sen denna vecka så har vi badat och solat dom dagar de har gått ! va till s-vall ifredas och handlade kläder och saker till barnen för 1700 skit kul =) och igår så ägnade vi 6 timmar till och bära in ved!!! ååå jag kan säga att jag har grym tränings värk i både ben och rygg , ja vad har vi hittat på i dag då ! rasmus va bjuden på kalas hos lova , så vi spänderade för middan där , sen när vi kom hem så va ida och tommy här , tommy och Patrik höll på och sörva tommys bil , när dom va klar med de så tog jag och ida oss en rid tur , och nu ska jag gå och göra lite mat till familjen , de blir tacos idag =)

ojojoj.....