2 Läs mer >>
De blir inte så bra mycke bloggande när man har natt vecka ! =) orken finns som inte , när man har jobbat 12 timma natt !
Men nu ska jag uppdatera er lite ;)

Då ska vi se , Fredagen så va de jobb för min del!  Patrik och barnen va en tur till s-vall med Farmor o farfar , sen va de nog inte så mycke mer som hände den dan =)

Lördagen började med de vanliga , Patrik och jag fick tid för mys innan Ronjade vaknade och de va dax ör mig och fara till hästarna för och släppa ut dom , efter att jag hade varit där så började jag pyssla på lite hemma , de vanliga , plocka ihop leksaker och allmänt skräp ! Satte rasmus på och sortera ut leksaker som han inte leker med och de som är trasiga som vi kunde slänga , när vi hade pysslat på med de ett tag så kom fru Djupenström och deras dotter Anna , Anna ville stanna och leka en stund och de e klart att hon fick , jag och Madde tog en kopp kaffe och satt och surra en stund , sen ringde min bäst Elli , dom hade tråkigt så dom undra om vi hade nå kaffe och om vi skulle va hemma , ja men självklart , men vi skulle fara bort på koncert på kvällen så de vart en snabbis =) me de va sååå roligt att dom ville komma , bjöd på glass och äppel paj , och så klart kaffe =)
Elli , Robban och banen deras drog vidare för och äta , och vi gjorde oss redo för och dra med barnen till barsta , dom skulle stanna där över natten , sen hämtade vi upp Jonas och drog till Övik på konsert , de va en helt oki musiker , nu kan man juh skryta med att man har varit in i swedbank arenan , och suttit på isen hahaha , vi hade planerat och äta innan , men min berycktade tidsplanering sprack juh som vanligt så de vart och äta efter koncerten , när vi kom till ullånger och hade lämnat Jonas , for vi ensväng till mari o mattias , jens och anna lena va där och drack några cider , men jag fick köra ! vi kom hem vid halv 3 !!!

Söndagen spenderade vi ut jag och Patrik !
Patrik va ute i skogen hela dagen och jag började med mina planer för trädgården !
Planterade om några plantor och sen rev jag bort en hel del där vi ska göra dammen och vattenfallet ! jag har inte knäppt no kort än men de kommer =)
på eftermiddan kom barnen hem och då vart de mat och lek och bad sen sängen !

Måndag va löning =D
Lämnade barnen på dagis och sen drog jag till övik ;)
skulle BARA handla mat , men jag kunde inte motstå och gå en sväng på stan , hittade 5 par linnen , ett par linne byxor , skit sköna va dom , ett par kort byxor , 2 kofftor , en BH och sen en lång tröjja med bred mudd med rynk på siderna , de e svårt och förklara hur den ser ut , ska ta nå bilde på mina na kläder , enklare så kanske ;)
längtar tills vi far till s-vall för då ska jag och elli ha en tjej dag på stan, utan barn och utan karlar hehehe=)
de e såååå kul och gå och prova kläder , hittade även en jeens klänning på MQ men jag vart för snål ! finns den i s-vall så ska jag nog köpa den =D
sen vart de å handla på Willys och sen skynda sig hem , och sova en timme och sen fara ut på jobbet !

Tisdagen så fick jag sova till 2 katt F-N väckte mig ååå varför , men jag fick juh en hel del uträttat , städa diska tvätt , vikit tvätt och dammsugit och sen lagade jag mat osso ! och sen va de jobb !

Och i dag har jag inte gjot mer än suttit framför tv,n och uppdaterat bloggen =D
Nu har barnen och Patrik komme hem så nu ska jag umgås med dom i 45 min sen måste jag fara på jobbet igen !
Suck ! de blir skönt när vi byter schema !!!

Bye Bye !!!

jo de e nog dax för u...

2 Läs mer >>
...Har de inte hänt så där värst mycke !
väckaren ringde 04 : 15 så de va bara att masa sig upp ur sängen, och börja med morron bestyren, hästarna och göra mat låda ! och sen sätta sig i bilen och fara på jobbet ! sen har man jobbat heeeela dan kom hem vid halv 8 i kväll ,och har ätit , lekt lite med barnen efter maten och sen va de badet som gällde för dom , Ronja hade hjälpt Patrik med traktorn och fått disel på sig så de behövdes verkligen ett bad på henne , och Rasmus va skitig han med efter en dags ute lek ! så i badet med dom och sen i säng så nu sussar dom gott ! och snart ska jag göra de med !
känner att jag behöver sova mer än vad jag gör, är sååå dålig på och lägga mig om kvällarna , de e så mycke jag vill hinna med , och när dagarna går åt till och jobba så måste jag juh uträtta de jag vill göra hemma på kvällarna , och då blir de sena nätter och tidiga mornar för att man ska hinna me allt ! 
Men man kan juh behöva sin skönhetssömn ibland =D 
så därför bllir de inte ett längre inlägg än så här .

NATT NATT !!! 

Idag...

9 Läs mer >>
Han är Mannen i mitt liv med stort M, han är min klippa , mitt allt och finns där för mig ,alltid!!!
 Och jag Älskar han med HELA mitt hjärta!!!
min Patrik =D ¨

Desa underbara rosor fick jag helt appropå i måndags är dom inte vakra så säg !Och med dessa ord gav han mig rosorna

Du får dessa av mig av tre anledningar !
För de första , för att du e så duktig.
För de andra , för att du är så vacker
För de tredje och de viktigaste av allt , för att jag älskar dig !!!

ja jag kan juh säga att jag vart rörd , ni ska inte tro att han gör så här ofta , nej nej ,förra gången de hände va väll ett år sedan , och då tror jag de va för att han ville ta hem en skrot bil till och jag hade väll tyckt att de va bra med den förra han tog hem , =) men de göe de samma hehe
men de känns så speciellt när han kommer bara så där , de e som ingen speciell dag utan han ville bara ge dom för att han älskar och uppskattar mig , och de vet jag att han gör , för de visar vi varandra varge dag genom pussar och kramar , men när man får något sånt där så pirrar de i hela kroppen , och man blir ny kär igen !
Så mysigt !!!

I söndags så va juh Patrik och barnen ute i barsta hela dagen , och sen när dom skulle hem så fick Patik för sig att han skulle ta en väg som han valigt vis inte brukar ta , och tur va väll de !
De e nämlligen så att de är grovsopsinsammling i byarna runt om här , och de brukar alltid vara så att jag slänger alldrig grov sopor utan jag få hem anndras "sopor" / " bra och ha grejjor" enligt Patrik !
Och jag måste medje att denna gång va de verkligen en bra och ha grej .
de e nämligen så att ända sedan vi bygde våran alltan har vi surrat om och skaffa en markis på baksidan , men dom har varit så himmla dyr och köpa nya och de har inte funnits i rätt lägnd beagnade , och en ny får man ge 9000 för och dom penngarna käns de som om man inte riktigt ha till en markis!
Men se där efter vägen låg de en !!!
Patrik for upp till huset och frågade om vi kunde få ta den , och de va bara och ta , dom skulle inte ha den , den hade inte ens sutte uppe på deras hus !!!
När Patrik kom hem så visade de sig att den va längre än vad våran alltan va , den va hela 5,5 m men de gör inget vi hade ändå tänkt och bygga ut alltanen lite till =)
så så här ser de ut på våran baksida nu =DInte så snygga färger men Patrik kollade upp vad de skulle gå på och klä om den och man skulle behöva betala 3000 för tyget , men jag får lov och vänja mig vid färgen för jag har inte råd och betale de nu !
Sen så har vi ändå sparat in en massa pengar !
så de är inte så dummt och ha en Skrotnisse till pojkvän  tihih

Idag så kom han hem med en vedklyv , undra vad de blir i morgon , ja menar , en markis i söndags , rosor i måndags och så en vedklyv idag , kanske man kommer hem o morron och de står en ny husvagn på gården , elr ännu bättre en ny hästtransport till mig =D  nä skämt och sido jag tror inte att de kommer nå mer på gården på en ... vecka  typ hahaha
Älskar dig
Min Älskade Skrotnisse !

Vad har vi gjort mer då ... jo vi har gjort ännu mera sommar , vi tog fram husvagnen i går , och sen va Patrik och besikta den i dag , och dn gick rakt igenom ... puh ... så nu e de bara och ut och campa , sen ska vi fixa nya däck till pontiacen , de måste vi nästan göra innan Sollefteå , inte så kul om man skulle få punka elr nått sånt .

Slänger ut lite bilder från för förra lördan då vi va hos Marie och Mattias .

Grabbarna i baren deras!Den enda som saknas e Jens , lyckades inte få han på bild =)

Anna-Lena och Marie sitter på bron och tar en rök , är dom inte söta ;)Maries ena hund Alice !Så vacker !

så nu har jag uppdaterat lite ! håll till godo =)
och kom i håg ,ni får gärna lämna en liten hällsning om ni är inne och läser =)

Ne nu ska jag ta och plocka ur diskmaskinen , vika tvätt , träna och ducha sen är de sängen som väntar , väckarn ringer 04:15 i morron bitti , för då väntar jobbet !

Bye Bye ;)


Min älskade skrot nis...

2 Läs mer >>
Japp nu e de sommar !
Pontiacen är ute och snart husvagnen ! så nu e de bara och beställa besiktnings tid till husvagnen , sen är de bara och andvända den , men vi har stött på ett problem när de gäller husvagnen ! vi har för få sängplatser i den !!!
Patrik har kollat på nya eller begagnade större husvagnar ! så jag skulle inte bli förvånad om han snart kommer med frågan om vi inte ska investera i en ny !
Ett problem är att vi inte år dra så mycke större husvagn med pontiacen på B körkort , så endera jag eller Patrik måste läsa upp vårat körkort ! ja vi får se vad som händer , men som sagt nu har jag sommar =D


Annars har jag inte gjort så mycke denna helg , de har varit jobb , har jobbat natt helg , och i dag när jag vaknade för jag va tvungen och gå på toa , så såga jag vad de va ör väder , och konstaterade att jag inte kunde ligga och sussa , så jag slog upp dörrarna till altanen på baksidan , och jag kan säga att de va varmt , ja de va nästan hett ! jag kunde bara ligga där i en timme sen va jag tvungen och gå in , pallade som inte med mera =)
Sen har jag inte varit så produktiv denna dag ! känner som inte för och göra något !
ska som börja och jobba halv 8 , så man går bara och väntar !
Patrik och barnen är i barsta och hällsa på ! så jag är helt ensam och övergiven , hade tänkt och rida i dag men de e lite för varmt , nu börjar de bli för varmt mitt på dagarna för och arbeta hästarna , de e något man måste lägga på kvällen , och då jobbar man typiskt !

Jag har fått värdens insperation på vad jag vill utforma min trädgård ! de e gerskgårdar , bågar , träd, plattor, alltan , blommor , dam  mm ja de e hur mycke som hällst jag skulle villja göra , de mesta skulle jag kunna fixa själv , utan att de behöver kosta en massa , men man ska juh ha lite tid över osso , och de existerar juh inte !

ja ne nu ska jag at och gå ut i solen igen 

see yaa !!! 

Äntligen sommar !

4 Läs mer >>

Va på Ica när jag lämnat barnen och då hade dom färska jordgubbar ! och jag kunde inte bara gå förbi , funderade på om jag värkligen kunde äta jordgubbar ! men jag struntar i de just nu , för nu vill jag ha jordgubbar ! jag har nu ätit 4 gubbar och är riktigt mätt ! de e klart , jag har ätit en grillad kycklingfilé med bea sås först och sen gubbarna till efterrätt =) lyxa till de lite så här på fredan =)
När jag gick på Ica och strosa och plockade på mig varor , kommer de fram en dam , stannar till , kollar på mig uppifrån och ner , och nerifrån upp , och  jag säger hej
- Men de e juh du !!!
- ja
- Jag höll inte på och känna igen dig ! du har blivit så smal . vad har du gjort !
Jag berättade vad jag gör och har gjort , och om gi noll mm ,
Människan i fråga kollar på mig igen och jag märker att de inte är posetiva blickar jag får ! 
Och jag tänker here we go !!! AVUNDSJUKA !!!
Jag hatar värkligen avundsjuka , om man är posetivt avundsjuk då ! så man blir moteverad av en annan människa , och får en kick av energi och villja att förendra sig själv eller något annat , i detta fall så är denna människa överviktig , inte fet men  hon har kanske 10 kg över vikt , och när jag berättade om vad jag har gjort så märkte jag motstond och jag tänkte , jag vill bara dela med mig , ge dig tipps om hur du ska få ett bättre och lättare liv , men du vill inte höra vad jag har och säga , så varför frågar du !!! 
men jag berättade klart och sen så avslutade hon samtalet snabbt och sen va hon borta ! 

Vist jag kunde förbanna dessa naturligt smala människor när jag va fet , jag va lika dan , varför kan inte jag ha så pass mycke karaktär och avstå från alla godsaker ! 
Resultatet vart alltid de samma , de va bara min egen kropp som fick ta stryk ! jag proppade i mig godis påse efter godis påse , och en massa dricka , jag kunde köpa en kladdkaka och den va slut innan jag va hemma , hade då smällt i mig den under bilfärden hem ! 
Jag vart arg , arg på mig själv och grävde gropen änu djupare för mig själv !  
De vill inte jag göra mot någon annan människa , jag vill , som jag sagt förr , motevera anndra människor, de funkar för mig kom igen du klarar de =) jag hadde provat de mästa innan jag ramlade över de här , klart jag vill dela med mig av ett vinnande konsept
Min älskling har juh osso börjat och har hölle på i 1 och enhalv veka och han har gått ner 2 kg redan ! de funkar !

nä nu har jag skrivit av mig lite , vart som ledsen och förfärad när man möter sådant motstånd , när man bara vil hjälpa ! när de ska letas fel på de man gör och hur man är , varör ?
Kan man inte bara var glad , samtidigt kan jag förstå känslan som hon med allsäkerhet hade , men de kan väll vara jag som har läst henne fel , men dom vibbarna går inte och ta fel på , och sen den trevlig fasaden men avunsjukan lyser värkligen i genom !
jag blir så bedrövad över sånt !

Nu ska jag ta mig en härlig stor kopp kaffe med grädde , sen ska jag träna lite hade jag tänkt !

bye bye

färska jordgubbar !

0 Läs mer >>
Och jag har solat och barnen har lekt hela dagen =) livet är underbart !

Idag började vi dagen med fruckost sen så klädde vi på oss för en syckel tur till stallet , Rasmus orkade syckla hela vägen , och jag med hahaha , man kanske inte ha sådan dålig kondis i allefall hehehe , Ronja satt bakom mig i syckel stolen och skrattade i utförbackarna och satt och smiska mig i uppförsbakarna , för att de skulle gå fortare =) hahaha
ja och sen gjorde vi bort stallet och sen bar de av hemmåt på syckeln , väl hemma så va de hästarna här hemma som stod på tur och efter lite ute lek och stoj ,va de dax för luch och vila för Ronja , ja Rasmus han åt luch men någon vila finns juh inte för han , ellr jo han tittade på en film , de gjorde han ! medans jag höll på och grejja och stöka lite inne , sen när jag skulle ta kaffe vid 12 så gick jag ut på baksidan och där va de vindstilla så här har jag suttit sedan dess och nu e väll kl typ 4 , och de e väll dax för någon midda snart =)

Igår så stängde jag hage medans Ronja sov , så nu har Oden mera bete , men han vill fortfarande ha hö den lilla räkan men de kan han väll få
sen städade jag och tvätta , de vanliga sysslorna , sycklade även till stallet i går kväll , måste träna upp min kondis till vår ruset , de e juh bara 5 km men man vill juh inta va dö när man kommer i mål ;)
sen hände de väll inte så mycke mer !

Imorgon går jag på natt helg så man vet juh vad man gör i helgen , jobba och sova !
De har nu blivit klart med schema och vilka vi blir på de nya skift lagen och de ser väll ganska bra ut , men samtidigt så får man göra de bästa av situationen , men de blir nog bra , huvudsaken är att jag inte behöver jobba så långa pass och sen får Patrik ,jag och barnen helgerna tillsammans och de e mycke värt !!!
ja nog om jobbet !

ja ne nu ska jag njuta av solen sen ska jag starta grillen så blir de flikntastek till midda mumma ;)
 
bye bye !

solen lyser från klar...

5 Läs mer >>
ja de e vad min helg har haft och erbjuda =(  inte allt för kul kanske ! men i Fredags så följde Barnen med Farmor och Farfar ut till barsta , och där stannade domhela helgen ända till söndag , lite sköööönt de va !  Som mamma och Pappa så älskar man sina barn högst av allt men , i bland behövar man lite egen tid och bara ta vara på varandra , och slippa ha ögon i nacken och hålla koll !
Lördagen spenderade jag på jobbet , Patrik höll på och fixa lill traktorn när jag kom hem !
ja jag va en sväng på Ica och då träffade jag Ida Lillja och hon har jag inte träffat på ett bra tag !
så hon bjöd mig på en kopp kaffe , och de tackar man inte nej till =) hehe
Med kaffet vart de en massa skavaller och surr , alltid lika roligt =D
sen hade jag planerat med Mia att vi skulle ut och rida , men när jag kom hem och hade börjat laga någon mat , så ringer min lille bror , och frågar om han och Frida kunde komma en sväng ,och de e klar att dom fick , de e inte så offta dom kommer på besök =) så de vart om bokning av ridturen till söndagen ,
Efter att Broder och Frida hadde varit här ett tag så for dom vidare , och i gjorde oss klara för och fara en sväng till Mari och Mattias , kom väll dit till 10 och stannade till 1 och vi hade riktigt kul =D Jens och Anna lena kom osso dit , så efter en massa kacklande för oss damer och groggnde för pojkarna sååå hade de kanske blivit liiiiite för mycke för Patrik så han gick och la sig i chevan ! tur för mig att han la sig där och inte inne i huset någon stans !!!

På Söndagen så va de upp kl 07 00 och sen ut till hästar och sen jobb !
slutade kl halv 8 på kvällen , va heeelt slut när jag kom hem , skickade Patrik och ta in hästarna , och tack och lov ville han fara till stallet =) min älsklings plupp =D
ååå måste bara berätta att Patrik osso har börjat GI-at och han e jätte ducktig !!!
De blev ingen ridtur dels va jag helt slut , sen for de och små regna och blåste , så ingen ridtur den dagen

Och i dag har jag iinte gjort annat än jobbat !!! han inte ens träffa Ronja i dag , ja en liten stund i morrse , men när jag kom hem hade hon redan slocknatt , de hade nog varit en jobbig dag på dagis efter som hon somnade vid 7 , hon brukar inte somna fören runt 8 !!! men men , de e skönt och få lite ledigt på kvällarna ,men efter som man inte träffade dom så mycke i helgen så e man lite sugen på dom !!!!! =D

Ja ne nu ska jag ta och knyta mig!
ska upp tidigt i morgon , redan kl 04:15 hjälp va tidigt !!!

kom i håg och kommentera ,ja mena om ni ändå läser så lämmna en kommentar så jag vet vilka som är och läser, kanske jag även läser eran ;)
 
natt natt ;)

jobb jobb o mera jobb

9 Läs mer >>
ja de kan man lugnt säga ! haha

Ja så va de fredag ! vissa säger nog äntligen freda , men för mig börjar jobbet i morron efter en veckas ledigt =( de e såå fruktansvärt jobbigt och kliva upp på en lördagmorron , men jag såg på vädret att de inte skulle bli speciellt bra ,som tur är , känns inte lika jobbigt och jobba då !

Igår så skulle jag sortera min garderob men jag fick för mig och kratta gräsmattan så sagt och gjort fram med krattan när jag lagt Ronja , och så började jag kratta å kratta å kratta , orkade med fram sidan av vårat hus sen orkade jag inge mer , vi har mycke gräsmatta !!! så de e väll 3 /4 kvar !
Sen så städade jag framför garaget och plockade undan vinter däck och vinter leksaker , plockade fram ute belysningen och satt upp den , så nu är de städat och fint ute osso =) 
Men sen hur länge de får vara så de vet jag inte !!!

Så idag hade jag planerat och damsuga och skura golven inne ,men jag tror att jag kommer och vara ute i de fina vädret ett tag först =) och njuta innan man börjar jobba ! 

jag har varit lite tyst angående min vikt ned gång ! har märkt att människor kanske blir avunsjuka ! och de e inte de jag vill , jag vill motivera och peppa andra människor , till och göra en livstils förändring !
Men de e svårt när man bara får höra att man inte ska gå ner mer , eller du kommer och gå upp allt och lite till när du börjar äta igen ! , elr liknade kommentarer , de e svårt nog och brottas med suget och människor fårstår inte att de blir dubbelt så svårt för mig när man får höra negativa kommentarer om hur man ser ut , elr äter !
När jag vägde som mest så va de kommentarer om jag värkligen skulle äta allt de där ! nu är de ska du inte äta mer ! jag har konstaterat att man kommer alldrig och duga i andras ögon, vad man än gör kommer andra att hitta fel på en elr på de man gör , nej man ska koncentrera sig på och duga i sina egna ögon , att man trivs med de man gör och inte gör de får någon annan än sig själv ! sen får man inte vara en ego men i bland måste man få vara de !
Jag började på 112 kg , och nu står vågen på 75 kg
jag hadde st 50 på byxor och XL på tröjjor , nu har jag st 38 på byxor och S/ M på tröjjor!


De här är jag i höstas , vägandes 112 kg !och de här är nu ! 75 kg
ja inte värdens vakraste bild kanske men den får duga , de e den nyaste bilden jag har på mig själv !
De brukar vara jag som står bakom kameran allt för ofta , men nu kan man juh vänja sig med och stå framför , när man inte har en massa fläsk som inte hänger ut överallt !
nej nu ska jag ta och kolla till ronja hon försvan mot häst hagen så de e bäst man följer med !
på återshörande !!!

Rubrik torka !!!

1 Läs mer >>
ja jag tror att tvättmasinen har gått konstant i två dagar ! men nu äntligen är de slut på tvätt i tvättkorgarna =) , men man vet juh de att de kommer alltid mer tvätt ! Men de är väll så när man har barn !
Annars så har jag varit på hugget , jag har som sagt tvättat undan och sen vikittvätten och de mest otroliga jag har sorterat in de  i garderober och låder , som jag alldrig brukar göra annars , de brukar hamna i högar inne i vårat sovrum och sen går jag dit och plockar de barnen behöver , men inte denna gång , insåg när jag höll på och skulle stoppa in älsklingens kläder att jag inte fick in de som va tättat ! ja happ de va bara och riva ut alla han kläder och vika om och sortera de han kunde ha och de han inte andvänder , de vart 4 påsar med kläder , som inte andänds !  sen gick de som hejsan och få in dekläder som va tvättade =)
De vart samma resultat när jag skulle lägga in kläder åt Rasmus , ut med allt , vika ihop och sortera ut de som han inte kan ha och sånt han inte andvänder !
Konstaterade även att jag måste köpa kläder även till han !
Funderar allvarligt på och skaffa ett kläd konto på endera HM eller ellos! men vi får se hur de blir med de !
Så idag återstår min garderob som ska sorteras på vad jag kan ha och de jag har vuxit ur ! vilket kommer och bli i princip HELA min garderob !!!
Jag jag va juh på chopping tur får två veckor sen , då hittade jag två par jeens , och två tröjjor och en lång kofta och sen en tunika / klänning , och de e väll de jag kan ha riktigt bra , sen har jag några tuniker och klänningar som jag kan ha sen är de inte så mycke mer , jo några linnen har jag nog osso !
men sen har jag väll ett ex anntal byxer ,tröjjer och tunikor som jag INTE kan ha för dom har blivit fööör stoooora ! vilket är ett glatt problem , men de blir lite dyrt när man måste in handla en helt ny garderob !

Jag gick till baka till ett inlägg som jag gjorde vid nyår , där jag hade skrivit ner nyårslöfftena till mig själv ! och jag konstaterade att jag har facktiskt infriat ett löfte och de va och förendra min livstil , sen hade jag skrivit att jag skulle försöka göra saker på en gång i stället för och dra på de , och de är väll en sak jag måste bli lite bättre på =) men man kan juh inte förendra allt på en gång , men man kan försöka hehehehe !

ja vad har jag mer hunnit med !!!
ja jag har börjat mocka ur Odens hage ! så på förmiddagarna har jag och barnen varit ute och mockat hagen ,lekt och ronja och rasmus har proppat Oden full med morötter och äpplen =) och de tackar han juh inte nej till , de ser lite roligt ut när Ronja står och ger han en morot , hon går till knäna på hästen =D han är juh lite stor , men snäll som ett lamm , han har en mkh på 170 osso kommer lilla ronja som är 82 cm lång hahah ja jag gatt ta en bild , så bilder finns men jag har som sagt inte laddat över dom på  datorn än ,

Nä nu ska jag ta och lägga ronja för lite middas vila ! så snart hon har käkat upp efterrätten , dom fick var sin egen gjord glass strut med strössel och choklad sås , så nu sitter vi ute i solen och dom äter med hela ansiktet , båda barnen !!! och jag sitter och bloggar i solen och avnjuter en stoooor kopp kaffe med vispad grädde =)
Kan livet bli bättre !!!

Njut av livet ! du lever bara en gång !

tvättat,tvättat och t...

0 Läs mer >>
 • Min underbara Älskling har köpt mig en diggital system kamera och jag e sååå glad =)
  Den e kanon fin och bra e den osso så jag e sååå glad =)

  Gårdagen bestod mest av en massa rännande .
  Vaknade och klev upp gjorde frukost till barnen och sen va de bara och fara till stallet ,släppa ut hästar , surrade en del med Madde och Lasse , sen for jag och barnen till ullånger för jag gatt tanka bilen , och sen hämtade jag ett traktor batteri åt Lasse och köpte snus åt Madde ,for med deras grejor till dom , sen hade jag planerat och fara till kramfors en snabb tur för och köpa foder till Oden så jag och barnen for dit ,kom hem va väll hemma i ca 1 ½timme sen va de dax och fara in till ullånger igen för då skulle saaben få en framvagns inställning så medans Örjan gorde de så promenerade  jag och barnen till Ida och där vart de kaffe och surr , mycke trevligt =)
  kl 4 så bar de av till Örjan för bilen va klar , efter en liten stund kom Älsklingen min och då packade vi in oss i saaben och drog i väg till ö-vik för vi skulle hämta Patriks mobil som va klar , och när vi va där så kollade vi om dom hade den kameran jag såg nere i s-vall och dom hade den och inte va de visnings exet så de vart köp =D
  sen gjorde vi inte så mycke mer , jo jag va in en sväng på ok innan vi for hem och då va Lillja där och bjöd in mig på en kopp kaffe , så Ronja och jag for upp till Ida och Peter och tog en kopp kaffe och där vart de lite surr , mycke mycke trevligt =D va väll hemma vid 22 efter att jag hade tagit in hästar mm .
  När jag kom hem så ville jag givet vis pyssla på med kameran , MEN Patrik höll på och fixa strömmen på mersan , och när han lägger på polen på batteriet så låser sig hela bilen !!! och var är nycklarna ? jo i bilen !!!! och inga extra nycklar ....
  Vad gör vi nu ? ska vi krossa en ruta ?! men då måste i köpa en ny ruta så bort med listen på passagerar dörren och sen va de och tillverka ett verktyg och sen försöka lirka upp låset !!!
  Patrik försökte och försökte men han fick inte upp låset så han gick in i garaget för och kolla om de fanns nått annat som skulle hjälpa , då provade jag , jag fick upp den på första försöket hahaha e man en inbrotts tjuv elr mohahahah
  så då fick jag gå in och börja med kameran !!!

  Ja idag har de inte hänt så mycke , har varit och släppt ut hästar och sen har jag pysslat lite hemma här , ska efter att jag skrivit klart här, börja med en antal sysslor !
 • Plocka i & ur Diskmaskinen
 • Plocka leksaker
 • Dammsuga
 • Torka golven
 • Tvätta undan kläder
 • Renbädda sängar

ja de e säkert en massa till som jag kommer och göra men de e väll detta som måste göras

bye bye !

Min Älskade Älskling ...

1 Läs mer >>
en söndag som kanske inte e lik anndra söndagar =)
Igår så for vi ner till elli och Robba för och grilla , väl där nere så destämmde vi oss för och fara en snabb sväng ner till njurunda för och kolla in crusingen som a där nere , och de a en hel del bilar trots att i va lite sent ute och sesongen inte riktigt har börjat men jag tror att de e den första här runt om !
Ja klockan vat juh ganska mycke jag tror att den kanske va hal2 innan vi va hemma hos Elli o Robban , och jag ville inte köra hem då ! så de vart övernattning =) sååå mysigt så =) tack såmycke för gästfriheten och underbar midda =)

Sen efter vi vaknat idag så vart de frulle sen bar de av hem , men först så skulle jag köpa mig en ny kamera , hittade en på on off som jag ville ha , men då fans de bara demo exet kvar och de ville jag inte ha , så jag fick ingen kamera =( men vi ska fara och kolla uppe i övik på OnOff där om dom har den där ! hoppas vill värkligen ha en ny kamera !

Sissta April

ja sissta april så hade vi bjudit hit Robban och Elli på midda och festligheter =)
och jag hadde super roligit =D vi åt en tre rätters midda sen bar de av till maj brasan där mötte vi upp med bekanta från byn så vi följde med hem till dom för där vankades de sing star och bad tunna , jag och Elli ägde på sing star hahaha NOTT =D sen vart de en vinglig cykel tur hem besökte nog diket ca 3 gånger ,
På fredan så vart de sovmorron och sen efter vi hade ätit frulle så tog jag och Elli hästarna på en tur , pojkarna hoppade upp på cyklarna och hängde på efter som jag hadde tappat mobilen källen innan hehe
hittade den i ett dike som tur va hel och fullt fungerande puh !!!
Träffade på Mari och Mattias på vägen och vi bestämde att dom skulle komma och grilla hos oss på kvällen så efter vi kom hem från ridturen så tog jag och Elli en härlig duch , inte tillsammans då ! sen gjorde vi oss iordning för kvällens festligheter , såg då att vi bränt oss regeält speciellt Elli alldeles kanll röd ! jag har bild på de men jag har inte riktigt hunnint med och tankaöver bilderna till datorn !!! 
ja sen vart de full fart Mari och Mattias med barn kom och vi grillade ,åt och surrade och hadde trevligt , efter att mari och mattias hade farit hem så startade vi bastun och satt där en stund innan sängen väntade .

Lördagen åt vi frulle och sen bar sig robban och Elli hem över , och jag förberede barnen till söndskole avslutningen som började kl 3 och sen skulle dom vara med mormor och morfar för vi skulle som ner till Elli o Robban

Ja så har mina dagar sett ut nu ska jag dra till stallet och rida Cassan 

Bye bye   

3 /5 Söndag