3 Läs mer >>
... japp i går va de slut på dummheterna , satt och sög på den sista siggen när jag bestämde mig att nu får de vara bra , så nu e jag på väg och bli fri =) de känns bra , jobbigt men bra , de gällre juh och hålla ut en vecka efter de blir de bara lättare , så nu tar jag en dag i taget , dricker mitt kaffe och funderar på vad man ska sysselsätt sig med , i går vek jag all tvätt och la in de i garderoberna , så jag kommer nog och ha ett välstädat hem nu ett tag , så som jag hadde när jagslutade med sötsaker , då kunde jag juh gå och sätta mig och röka men , nu e de slut med de ... karaktär karaktär , friska lungor , bättre kondition , bättre luktsinne , inte lukta ask kopp de e de jag har som ett mantra för mig själv... men de e inte lätt ska jag säga , lika svårt som sötsakerna ...men klara jag av och besegra sötsakerna , så klarar jag av och besegra rökandett, som pappa alltid bruka säga,
- de gäller och va tjurigare än de man håller på med !!! 
Och hur sant e inte de =)

ne nu ska jag ta och dricka lite mer kaffe

ta ta for now !

sista suget taget ;)

1 Läs mer >>
.... de här kommer nog och bli et lite negatift inlägg , känner mig på sådant humör i dag !
Tänk om man hadda obegränsat med penngar , skulle man vara lycklagare då?
Är jag inte lycklig nu ? joo de e jag , har hus , har en familj som jag älskar , har ett jobb och har hästarna , men de känns som om man jobbar och sliter , vänder ut och in på sig för att allt ska bli bra , och i slut ändan så är de fortfarande något som inte e bra och man sitter i mitten av månaden och funderar på hur i hela friden de ska gå i hop , mat måste juh finnas och bränsle måste man ha i bilen för och kunna fara till jobbet och slita för och få i hop till nästa månad ! nä de suger , att varge gång man drar kortet fundera på om de finns penngar på de och sen hålla reda på hur mycke man har handlat för , för att de ska bli noll kr kvar och i bland - på kortet !
Ska de värkligren va så här undrar jag !
Ska man hela tiden leva på sparlåga för att man inte har möjlighet till något annat ... vi har inte möjlighet till och spar en kr ens ... allt går åt ! de hadde varit en sak om man hade sparat och hadde några kr över som kunde fått hammnat på sparkontot , men inte de inte ! 

Kan inte någon lära mig hur man gör för och få åtminstonde en tusenlapp över varge månad !?!

Det hhär suger , och vad som suger änu mer är att jag måste ge farbro blå 1500 kr så kommande månad kommer och bli värre än denna månad , och sen fyller Rasmus år snart och vill ha kalas , sen vill han naturligt vis ha födelsedags presenter ... jag vill bara grina när jag tänker på de  

Nu ska jag ut och kolla om bilen startar , har ca 25 - ute i dag ! vad tror ni ? startar den elr inte ?
sen skajag ta och dricka upp mitt sista kaffe och fara och se om hästarna vill komma ut.

så vad tror ni skulle man bli lyckligare om man hadde obegränsat med pengar ? elr om man bara fick en elr två räkningsfria månader ???

de här suger !

0 Läs mer >>
jaaaaa och vem har inte bälte på sig .... jo jag !!!! huuuuur dum får man bli ! 1500 kr fattigare , men nu lämnar jag inte gården me bil utan och ta på mig bälte , så fort jag sätter mig i bilen kommer jag och tänka på poliser ! och då tar jag på mig bältet ... bra , givetvis men en dyr läxa , kunnde ha gjort en massa annat för dom penngarna! och de e juh en billig livförsäkring dessutom ... och de va de , de va inte bara en polis elr två utan tio st ´... i Kramfors ... huga huga ... darrade som ett asplöv när jag vevade ner rutan , och höll inte på och få upp körkortett , jag har nog sjukt stor respekt för poliser , dom e juh inte mer än människor som jag , men ändå !!! 
Nä en snabb uppdatering blev de i sena timmen , en längre kommer kanske ;) 

Natt natt Zzzzzzzzzz 

farbro blå mitt i ...

1 Läs mer >>
ja då e man vaken på natten och sover på dagen ! inte kul ... men man måste väll , i går träffade jag familjen i en halvtinne och de suger ! men i dag blir de bättre ! börjar inte fören kl 23 så de e ett kort pass så då får jag sussa barnen och spendera tid me älsklingen osso =) och gulla med hoppla hästarna innan de e dax för och rulla ut till jobbet , hade planer för och rida i morse när jag kom från jobbet , men efter 12 timmars arbeta sååå va jag ganska tröt så de vart till och fara hemoch sova i stället =) .

ja nu ska jag till och lägga barnen och sen fara och ta in hästar

bye bye =)

Natt vecka !

0 Läs mer >>

haha måste bara berätta , förra lördan va jag och familjen i sunsvall , även min mor va me , vi skulle nämligen försöka hitta kläder till henne som hon skulle ha på ett bröllop , och de va inte lätt , slutade med att vi va inne i en affär i ca 4 timmar och hon provade och provade , och eftersom de inte va så vidare billigt där så ville inte jag prova så mycke , fanns mycke fint , men priserna va liiite väl höga för min smak , men inte mamma ! Rut hette föresten butiken ligger bredvid gina treco på birsta , jaja efter ett tag så vart jag less och vänta , tänkte de e väll lika bra och fördriva tiden me och prova lite kläder , de skulle jag inte ha gjort ... hittade ett par byxer som va både härliga och ha på sig , och sen sjukt snygga , kommer och lägga ut bild på de sen ! hittade även en typ bolero fast den såg ut som en jacka , så de vart till och investera , när vi kom till kassan så ville mamma ge mig dom kläderna , ja vad säger man =) tack tack snälla snälla mamma !!! sen vart de till och skynda till ikea för mamma skulle ha gardiner till bröllopet hon och pappa ska på ! medans mamma va in på ikea så åt jag och Ronja sen kom även mamma och rasmus och åt , och när de va kaffe så kom även älsklingen , han hade släppt av oss , han kände att de bara skulle bli för mycke och gå på birsta med mamma och mig ! han tycker de e nog och gå med mig !! =)  

Sen övriga veckan har de i princip bara varit jobb !
Idag så va de planerat träning i n-grå men de vart inställt pga att Sara själv skulle träna ! de e juh sånt som händer , får träna själv hemma i stället , de känns bra att de inte vart någon träning , de har inte funnits så stora möjligheter till och träna de två senaste veckorna , har de inte varit snöstorm , så har de varit 30 grader kallt , och då e de inte så trevligt varken för häst elr ryttare och va ute ! men nu verkar de bli behagligare temperaturer och mindre snöstormar så nu ska de tränas , tränas och tränas så han kan gå i form både i skritt , trav och gallop, nääää inga höga krav här va ! hehe men han e så lätt lärd så de ska nog inte bli några problem =S host harkel

Tro vad de blir för kul i kväll då , de e juh melodifestivalen kanske man ska ta och införskaffa en massa gottigott och bädda ner sig i soffan och kolla på de !?
Ja vi får se , vi får se !

ja ne nu ska jag ta och hjälpa ronja och rasmus på med kläder för dom vill ut och busa i snön , som Rasmus så fint formulerade de hela ,föresten har hittat kabeln till kameran =D så nu kan jag fixa bilder igen hehe

vårat sovrum innan , har har vi hunnit och riva ut heltäknings mattan , som va vit , elr ja smuts grå =)


Så här ser de ut nu =) lite skilnad e de allt hehe

så nu ska jag ta och ta på täckbyxer och ut och leka med barnen , på åter hörande ;)

Feb. 6, 2010