Familje tripp =)

Sista helgen i juli så drog vi i väg med husvagnen på en tripp till Junsele !
På fredagen så började vi med att stänga ut hagen åt hästarna , fick otroligt mycket hjälp av Rasmus , vilket va riktigt bra och roligt !
 
När det va gjort så for barnen och jag och badade för att sedan fara och ta in det sista hö lassen som skulle in , sedan så bar det iväg hem för och packa husvagnen och rulla i väg !
 
ååå vilka förväntans fulla barn vi hade i bilen =) men lilla fröken somnade snabbt men Rasmus va så uppspelt så han va vaken hela vägen upp trots att vi åkte sent på kvällen !
Väl uppe i junsele så parkerade vi husvagnarna utanför campingen , som va stängd , kröp till sängs=)
Vi hade turen att få med oss Marie och Mattias med barn på våran tripp vilket va tok mysigt =)
 
Dagen efter så rullade vi in på campingen,satte upp förtältet och gjorde oss bekväma, avnjöt en god frukost i lugn och ro =)
Kl 11 va vi på plats på djurparken redo för äventyr ;) jag kan bara säga att barnen uppskattade detta jätte mycket , vi gick där hela dagen , såg alla djuren förutom lo katten den ville inte visa sig , fick se när dom matade björnarna ,tigrarna och vargarna !
 
Lilla fröken Ronja ville också ha en djurpark hemma , om hon skulle få så skulle hon ha MÅNGA djur !
Alla djuren ville hon ha ,klappa och mata , när djurskötarna kastade in mat till djuren så ville hon göra med , och då konstaterade lilla fröken att hon minsann skulle bli djurskötare på en djurpark när hon bli stor ... men efter en liten stunds funderande så kom hon med en ny fundering
- Mamma vist måste jag gå i skola då !
- Ja det måste du .
- Typiskt....
 
Haha vad ska man säga !
 
Bjuder på lite bilder , kan säga att det vart vääääldigt mycket bilder tagna så det har taget ett tag och gå igenom men här kommer ett par =)
 
 

Kommentera här: